Skuffende oplevelse! Gennem hele handlen har firmaet virket sjusket. Jeg købte en læderpung, som kom pakket ind i en frysepose. Normalt bliver den slags pakket ind i silkepapir og måske en æske. Vedla... Se mere
Vi bestilte en skoletaske til vores søn, som han havde ønsket sig i fødselsdagsgave. Tasken blev leveret efter 2 dage og var flot indpakket! Prisen var også lavere end ude i butikkerne, så det var en... Se mere
Jeg er imponeret. Jeg bestilte en taske søndag aften, og tirsdag inden kl. 11:30 modtog jeg en SMS, at pakken lå klar til afhentning på det aftalte afhentningssted. Tasken var nøjagtig som jeg havde r... Se mere
Hvis man ikke står og skal bruge det bestilte og kan vente en uges tid på levering så er der ikke noget at komme efter. Jeg er nok bare lidt bedre vant når jeg bestiller på Nettet, de steder jeg a... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Gjeddesdalsvej 76G, 2670, Greve
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Fik varen dagen efter bestillingen, utrolig hurtig og god service + rigtig gode priser..
Kan klart anbefale at andre handler med zachos.dk

Besvarelse fra Zachos.dk
Har lige købt cover til min tablet hos Zachos i Solrød. Blev betjent af Lise. Top professionel og helt igennem sød betjening!
Byens bedste tasker!
købte en tegnebog med mange pladser til kontokort og fik den som lovet
og levede op til forventningen så her handler jeg gerne igen
Ingen problemer og god hurtig service og levering.
der stod levering 2 dage. der er gået 3 dage og jeg har stadig ikke fået den magnet ørering jeg har bestilt får jeg den eller hvad ???
Varen kom før forventet, og levede fuldt op til alt
Jeg bestilte et par magnet øreringe til en god pris som kom dagen efter. :)
A Zacho leverede min vare indenfor den tidsramme, de lovede, og produktet er, som det skal være. Samtidig var prisen den laveste, jeg havde fundet på det produkt på nettet. Pakken kunne endda være i postkassen, så jeg slap for at løbe på posthuset.
Jeg har købt et penalhus, og bedt om at gaven blev pakket i gavepapir, og sendt til min arbejdsplads, og det var bare perfekt, da det dukkede op, allerede 2 dage efter bestillingen. Super!
Jeg er rigtig godt tilfreds med både service (fik hurtigt svar da jeg skrev over mail), hurtig levering, og varen - min vare blev desværre stjålet, så der må være andre der også kunne lide den ;) regner med at købe en ny hos jer igen, her efter jul ;)
Zacho's hjemmeside er meget nem at overskue, fandt hurtigt det jeg søgte. Jeg bestlilte en lækker skindpung, og fik den dagen efter. Super service. Kan kun anbefale Zacho's.
Jeg var til Jægerspris-byfest med en veninde fredag d 2 sep. 2010 og endte hos "Zacho´s" bod.
Der fandt jeg en stav til min ørepiercing (trakuus) og endte med at købe den.
Har nu fået byttet rundt, og er yderst tilfreds med resultatet og den størrelse på piercingen, som jeg blev rådgivet at købe - Bestemt ikke sidste gang jeg køber noget hos "Zacho"....
Jeg er meget tilfreds med servicen hos a-Zacho.dk. Jeg har ledt efter et piercingsmykke med rav i henved 10 år, uden held, så jeg blev glad da jeg fandt et sådant på hjemmesiden. Jeg bestilte, og 2 dage efter havde jeg smykket. Super hurtig ekspedition.
jeg har handlet 1 gang og købt en pung til checkhæfte
Bestilte en Navlepiercing , Alt var som lovet, god service og hurtig levering :-)
Vil gerne bestille igen hos Zacho`s ....