Zachos.dk Anmeldelser 79

3,9

Vi bestilte en skoletaske til vores søn, som han havde ønsket sig i fødselsdagsgave. Tasken blev leveret efter 2 dage og var flot indpakket! Prisen var også lavere end ude i butikkerne, så det var en... Se mere

3,9

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Meget tilfreds

Dejligt nemt og hurtig levering :) Jeg har bestemt intet at klage over.

6. august 2018

Hej Kia

Dejligt at hører du er tilfreds, 😊vi gør også hvad vi kan for at kunderne er tilfredse.

De bedste sommer hilsner

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse! Gennem hele handlen har firmaet virket sjusket. Jeg købte en læderpung, som kom pakket ind i en frysepose. Normalt bliver den slags pakket ind i silkepapir og måske en æske. Vedlagt var et visitkort, med en sort tuschstreg over - hvorfor ikke bare købe nogle nye?? Desuden sendte Zacho's først min pakke efter 10 dage, og selvom de skrev "Du modtager snart et link til at spore leveringen af din pakke" modtog jeg intet pakkenummer, før jeg selv kontaktede dem.

3. august 2018

Hej Sabrina
I forbindelse med besøg på vores hjemmeside, havde vi lavet en popup meddelelse, så alle kunne se at der var forsinkelse i uge 30 på grund af status, derfor valgte vi at alle kunder fik gratis fragt denne uge.
Du købte din pung den 20. juni, og vi afsendt varen den 30. juni, hvilket er syv hverdage vi har været om at levere den.
De fleste af vores punge bliver ikke sendt i æsker, da de kommer i plastposer fra vores leverandører, da de ikke benytter sig af æsker. Hvis vi skulle investere i æsker, ville prisen på varen bare blive højre, og det syntes vi ikke der er nogen grund til.
I forhold til vores visitkort er det helt korrekt at vi har steget vores adresse over med en tus, da vi faktisk synes det er ressourcespild at smide dem ud, da vi gerne vil været så miljøbevidste som muligt.
I forhold til link fra fragtfirmaerne, så kommer der først en SMS eller mail, når pakken er klar til afhentning i pakkeshoppen.

Zachos.dk

ALDRIG HANDLE VED DET FIRMA!!!

ALDRIG HANDLE VED DET FIRMA!!!! DE SVINDLER OG BEDRAGER SÅ DET STÅR EFTER DET!!!!!!

1. august 2018

Hej Chila

Jeg vil lige forklare problemet her, hvad jeg også forklarede dig over telefonen.
Vi har haft et samarbejde med et firma der hedder Miinto.dk.
Vi er en hel masse forretninger som har varer liggende på miinto.dk, kunden bestiller og betaler hos miinto, men det er os forretninger som sender varen efter vi har godkendt ordren. ( vi får først pengene for ordren efter 2-3 uger.......så ved ikke lige hvad du mener med at vi har bedraget dig.
Der må være sket en fejl, for din ordre var ikke bestilt hos os, men i en af de andre butikker på Miinto.
Vi bliver opmærksom på at ordren ligger hos os, da miinto kontaktede os, da du ikke havde fået din vare, og først tror vi selvfølgelig at det er en vare vi har misset og ikke fået afsendt, så vi fortæller Miintos medarbejder at vi sender den hurtigst mulig.
Da vi skal til at behandle ordren, opdagede vi, at vi ikke forhandle denne vare og skyndte os at kontakte dig, for at fortælle om fejlen, så du kunne få dine penge retur fra Miinto.

Zachos.dk

Hvis man ikke står og skal bruge det…

Hvis man ikke står og skal bruge det bestilte og kan vente en uges tid på levering så er der ikke noget at komme efter. Jeg er nok bare lidt bedre vant når jeg bestiller på Nettet, de steder jeg almindeligvis handler er der dag til dag levering medmindre varen er i restordre og det var der ikke tale om her.

Så et lunkent og lettere utålmodigt ok.

Som svar: som jeg oplyste jeres firma om er i helt galt afmarcheret mht GLS, jeg bestilte en anden varer i en jysk butik samme dag som jeg bestilte hos jer, den modtog om lørdagen, GLS håndterer og leverer altså i weekenden.

2. maj 2018

Hej Mona

Vi gør vore bedste for at sende inden for 1-3 hverdage. I dit tilfælde blev det på 2. dagen (da fredagen var en helligdag). Da du bestilte onsdag middag og da GLS ikke afhenter weekend og helligdage, blev pakken afhentet hos os mandag og var klar til afhentning i GLS pakkeshop tirsdag.
Beklager meget at du syntes det var en langsom levering, men vi syntes at 2 hverdage er ok.
Kan du ha en dejlig dag.

Har lige snakket med GLS og de leverer IKKE ud i helligdag og weekender.
Måske butikken i jylland fik sendt varen afsted allerede onsdag og så kom den til pakkeshoppen om torsdagen, og så kunne du afhente den derefter, også om lørdagen.

Zachos / Annette Zacho

På grænsen til det utroværdige

Ringede til Zachos to minutter efter jeg havde lagt en ordre ind, idet jeg opdagede jeg kunne købe varen billigere andetsteds. Men ifølge telefondamen var varen allerede pakket og afhentet af GLS på de to minutter der gik fra jeg havde bestilt varen. Meget pudsigt især i lyset af at flere timer efter jeg ringede var min ordre ifølge deres hjemmeside endnu ikke afsendt. Hun kunne så oplyse at jeg selv skulle betale for at returnere varen.

Lige frisk nok - lød som et standardsvar, så de undgår at skulle annullere ordren og satse på at kunderne beholder varen.

3. februar 2017

Hej Nikolaj

Beklager meget at du har fået den opfattelse, jeg vil gerne lige give min forklaring.
Den telefondame du snakkede med var mig og jeg er ejer af Zachos.dk og vi gør alt for at sende varer så hurtigt som muligt, da de fleste kunde syntes det er god service.

Jeg har været inde på log info og kan se at du bestilte varen kl. 11.21 og vi sendte den kl. 11.30. (så ved ikke lige hvor du har de 2 timer fra)
Vi var så heldige at GLS manden kom lige da din ordre kom ind i systemet og jeg fik GLS manden til at vente på, at jeg pakkede varen til dig. Derfor den hurtige ekspedition som de fleste kunder elsker. Vi forventer jo at kunder gerne vil havde de ting de bestiller.

Kan se på telefonen at du ringede til os kl. 11.32 altså 11 minutter efter du havde lagt ordren og 2 minutter efter at vi havde afsendt varen.
Vi MÅ ikke sætte varen til afsendt før den er hentet af GLS manden og ude af huset, så derfor kunne jeg ikke gøre noget for at stoppe ordren, selvom jeg gerne ville, da det koster både dig og mig penge at sende varen frem og tilbage. Så husk en anden gang at vente med at bestille, til du er sikker på du vil købe varen, så du ikke kommer i den situation igen.

Jeg sender lige billede af log info til dig privat, så du kan se jeg taler sandt.
For man kan ikke drive forretning hvis man lyver for kunderne.

Annette Zacho

Simpelthen fantastisk

Jeg er imponeret. Jeg bestilte en taske søndag aften, og tirsdag inden kl. 11:30 modtog jeg en SMS, at pakken lå klar til afhentning på det aftalte afhentningssted. Tasken var nøjagtig som jeg havde regnet med; en virkelig flot business-taske i kraftigt skind. Jeg kan varmt anbefale andre at handle her. Meget fin kundeservice og fantastisk hurtig levering :-)

15. marts 2016

Fantastisk!

Bestilte en taske i går, har allerede modtaget den i dag, på trods af juletravlhed! Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

18. december 2015

Thumbs up!

Bestilte 2 punge, de blev hurtigt leveret og er i god kvalitet. Rigtig god pris. Anbefaler helt sikkert hjemmesiden til andre.

20. juli 2015

Helt i top

Megagod oplevelse.
Nem bestilling, hurtig levering, info undervejs - vare retur, ingen problemer.
Mine varmeste anbefalinger.

24. februar 2015

Super service!

Gode priser, super service da bestillingen drillede, ultra hurtig levering - under 24 timer :-). Det kan vist ikke gøres bedre!

5. december 2014

Ok oplevelse

Bestilte en Secrid pung fredag formiddag og modtog den tirsdag. Dog stod der på hjemmesiden, at den var i farven sort, men jeg modtog en i farven "Vintage Black".

24. september 2014

Kære Kasper

Jeg kan godt se du har fået en hvor huset er sort istedet for "sølv", hvilket du ikke har bestilt, det beklager jeg. Det er fordi vi har fået de forkerte fra grossisten og vores fejl at vi ikke har opdaget det.
Hvis du vil returnere den så betaler vi selvfølgelig retur portoen.

Tak for konstitutiv tilbagemelding.

Annette Zacho

Perfekt

Det hele er gået som smurt og varerne er rigtig fine. Handler der gerne igen.

2. september 2014

Hej Ulrik

Tak for din fine anmeldelse !!
Det sætter vi pris på :-)