YouTv Anmeldelser

1.083

3,0

Jeg har før brugt you TV. Og ville være medlem igen. Nu er yousee TV løsningen, og det har jeg prøvet før og det lokker sgu ikke. Men gav mig i kast med at melde mig ind da jeg tænkte at e’et mått... Se mere

Som ny bruger - efter mange forgæves forsøg på at få TV til at fungere på YouSee - har YouTv givet mulighed for stabilt TV. Ordningen med valg, og mulighed for ændringer er optimal. Hos os fungerer Yo... Se mere

Skjult prisstigninger på deres såkaldte point. Fakta er = de kan ikke levere det vi betaler for : så snart der er mere end godvillige fjolser på deres streaming chrasher det, billeder fryser, eller... Se mere

Vi streamer med Chromecast, og det fungerer rimeligt godt, der er små korte udfald, skyldes formodentlig netforbindelsen, har fået udskiftet modem. Min kone synes det er besværligt at skulle bru... Se mere

1. Filmstreamingtjeneste

YouTv er Danmarks nye tv- og streamingtjeneste – friheden til at nyde det bedste og mest aktuelle indhold, nøje udvalgt af … dig selv! Det er dig, der bestemmer, hvad du vil se. Og dig, der bestemmer, hvilke tv-kanaler og streamingtjenester du gerne vil have. Du kan tilmelde dig YouTv på vores hjemmeside. Download YouTv-app'en, og så er du i gang. Det eneste, du skal bruge, er en af dine skærme og en stabil internetforbindelse (vi anbefaler min. 20 Mbit). Ud over den ultimative valgfrihed, slipper du for komplicerede installationer, bindingsperioder og lange opsigelsesfrister. Det kunne faktisk ikke være nemmere.

Middel

1 t anmeldelser

(1.083)

En måneds tid med YouTv…

Nu er der gået en måneds tid og jeg er ikke imponeret. Jeg har primært købt abonnement med tanke på Premier League fodbold. I de første par uge oplevede jeg ikke de store afbrydelser, men de kommer hyppigere nu, hvor livestreaming ofte stopper og starter. Det er simpelthen for meget og for ustabilt! Skuffende og frustrerende! Kører android og ny chromecast.

10. september 2022

Hej Peter

Jeg er ked af at læse, at du oplever det har været ustabilt.

Jeg kan ikke sige, hvad det kan skyldes herfra, men hvis du sender os en mail på support@youtv.dk, hvor du beskriver hvad du oplever, så vil vi se nærmere på det.

Özcan

Vi har lidt problemer med dr 1 og tv2…

Vi har lidt problemer med dr 1 og tv2 men ikke de andre kanaler så vi ser lige tiden an:)
Den afbryder programmer og står og snurrer rundt , så kommer den selv i gang igen men det er tit på de 2 kanaler at den har problemer;)

4. september 2022

Hej Anette

Du må hjertens gerne uddybe hvilke problemer, som du har med DR 1 og TV2. Så kan vi undersøge udfordringen nærmere.

Hakker/ustabil

Afspilning i app’en haller helt vildt. Sker ca hvert 5 min igennem en fodbold kamp!
Billig service, men på ingen måde tilfredstillende, så ustabilt det kører

3. september 2022

Hej Steffen

Jeg er oprigtigt ked af at læse det ikke virker for dig. Specielt under fodbold.

Har du mulighed for at skrive til os. Så kan vi undersøge sagen nærmere.

Overvejende tilfreds

Overvejende tilfreds, men billedet fryser tit og er lidt uskarpt

1. september 2022

Hej Jim

Jeg er ked af at læse det tit fryser og er uskarpt for dig. Har du mulighed for at skrive til os. Så kan vi undersøge sagen nærmere.

Anthony

Billigt og det kunne være smart!

Billigt og det kunne være smart!
Hvis det ikke havde været for prisen, ville jeg kun have givet en stjerne.
App'en er ustabil og lukker ned, når man navigerer rundt i den (mest på Apple TV).
Desuden virker TV guiden ikke så man kan åbne et igangværende program derfra, man kan ikke sortere kanaler selv, og streame på Safari-browser på trods af at app'en (som regel) virker på Apple produkter.
Det burde være fire helt grundlæggende kapabiliteter.
Ideen, om at man kun behøver at vælge de kanaler, man gerne vil se, er helt perfekt - den er bare dårligt udført!

Hej Kristian,
Jeg har sagt til jer nu, at i har visse udfordringer. Så må det være dig/jer, der griber bolden herfra, hvis i ønsker at ændre min opfattelse.

31. august 2022

Hej Casper

Jeg er ked af at læse at du har en dårlig oplevelse med vores app. Hvis du har udfordringer med den, skal du være velkommen til at skrive os via https://support.youtv.dk/hc/da/requests/new

Du ønskes en rigtig god dag.

Okay tjeneste

Okay tjeneste, jeg oplever dog ofte på apple TV at app'en lukker ned. Desuden er det svært at få overblik inden i tjenesten. Det er dog en fed måde at bygge TV-pakken op på at man kan skifte mellem kanaler måned for måned

27. august 2022

Hej Frederik

Først og fremmest, så er jeg naturligvis glad for at høre, at du synes at idéen bag produktet er fed.

Ifht. de problemer du oplever, så kontakt os gerne på support@youtv.dk - så tager vi et kig på det.

Louise

I skulle ikke engang have lov at have…

I skulle ikke engang have lov at have en enkelt stjerne. Jeg ved ikke hvor meget tid jeg efterhånden har brugt på at maile frem og tilbage med problemer omkring min streaming. Kan slet ikk forstå I overhovedet kan eksistere stadigvæk så ringe som jeres produkt er. Hold jer væk derfra

26. august 2022

Hej Jette

Jeg er ked af at høre, hvis du har brugt lang tid på support uden at fejlen er rettet.

Jeg ved ikke om vi er i kontakt med dig på mail i øjeblikket, men hvis ikke, så send gerne en mail til support@youtv.dk hvor du uddyber problemet. Så vender vi tilbage til dig.

Du ø

Det virker bare ikke godt nok

Det virker bare ikke godt nok, billed fryser konstant og prøver at indlæse, skal lukke ned hver gang og starte forfra.
Det er fejl i appen, man kan ikke komme ind på sine konto oplysninger, så man kan ændre betalingsmetode, eller for den sags skyld opsige sit abonnement.

25. august 2022

Hej Brian

Det skal naturligvis virke.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte os på support@youtv.dk med en beskrivelse af dine problemer, og så vil vi meget gerne tage et kig på det herfra.

Ingen support.

Ingen hjælp når appen ikke virker og man ikke kan se livesport som man har betalt for.

24. august 2022

Hej Henrik

Tak for din henvendelse.

Det er muligt at kontakte os på support@youtv.dk hvis man oplever problemer med sit produkt. Her svarer vi på henvendelser fra kl. 8 til 22 på hverdage, og fra 12 til 22 i weekenden.

Der kan være nogle udfordringer som vi ikke kan hjælpe med, men vi gør altid hvad vi kan. I nogle tilfælde kan der være tale om generelle fejl, som vi ikke kan fixe enkeltvist men som der naturligvis arbejdes på.

Du ønskes en god dag.

Louise

Har ventet i utålmodig spænding

Har ventet i utålmodig spænding, i en uge, på afsnit 3 af From på C More. Og så frigiver YouTv afsnit 4. Simpelthen så amatøragtigt.

23. august 2022

Hej Malou

Jeg kan godt se, at afsnit 3 mangler - det er naturligvis en fejl. Jeg melder det videre med det samme.

Jeg beklager ulejligheden.

Piv ringe !!

Piv ringe !!

Jeg har ikke prøvet noget mere piv ringe, hvis man streamer via appen er der en fejl hvert 10-15 min på appen så man skal starte forfra.. der findes ingen app til tv… hvis du vil ha noget stabilt for pengene så find noget andet

22. august 2022

Hej Jesper

Jeg er ked af at læse, du syntes vores app ikke er god. Vi arbejder løbende på at forbedre vores app. I forhold til din anmeldelse, så er det ikke noget, som vi er bekendte med at den stopper eller får fejl hvert 10-15 minut.

Har du mulighed for at kontakte os, så vil vi hjertens gerne undersøge hvorfor det sker hos dig.

I forhold til platforme, så er det korrekt at vi ikke understøtter alle.

Du kan se hvilke vi understøtter her: https://support.youtv.dk/hc/da/articles/4408879252626-Hvilke-enheder-kan-jeg-se-YouTv-p%C3%A5-

Anthony

Ok, men plads til forbedring

Appen til Apple TV er længe om at åbne, den lukker for nemt ned, programskift er lidt besværlig, man kan ikke sortere i kanaler(de sorteres vist efter den tid man har brugt på den enkelte kanal).
Godt er det, at man relativt nemt kan ændre kanaler, dette burde dog kunne gøres i appen.

19. august 2022

Hej Thomas

Jeg er ked af at læse, dit Apple TV er for lang tid om at åbne vores app op og at du generelt syntes der er noget vi kan gøre bedre. I forhold til Apple TV'et så må du hjertens gerne kontakte os - så vi kan undersøge sagen nærmere.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores platform, så vi er glade for din feedback! Du må have en god dag.

Anthony

Fordi man ikke kan se alle kanaler

17. august 2022

Hej Johnny

Jeg er ked af at læse omkring din oplevelse med afspilning af kanaler. Du skal være velkommen til at skrive til os via https://support.youtv.dk/hc/da/requests/new med en beskrivelse af det du oplever, så tager vi gerne et kig på det.

Kristian

God service, nemt og hurtigt

17. august 2022

Hej Saharnaz

Dejligt at læse at du har været tilfreds med vores service

Du ønskes en dejlig dag.

Kristian

Conceptet er godt men streamingen er…

Conceptet er godt men streamingen er dårlig, jeg har fibernet så forbindelsen er super men når jeg ser live TV er det ok i 2 min så kommer problemet, synkronisering mellem tale og billede er ikke eksisterende talen er 5 sek. efter og det er ret så irreterende. Håber i kan få fixet dette problem.

15. august 2022

Hej Rene

Det lyder uden tvivl rigtig irriterende - men umiddelbart synes jeg ikke det lyder som et generelt problem.

Nu ved jeg ikke hvordan du streamer - altså på hvilke enheder - men vi vil meget gerne tage et kig på det. Jeg håber derfor, at du vil sende en mail til support@youtv.dk, og så tager vi et kig på det.

Du ønskes en god dag.

Fungerer fremragende

Efter en del palaver med anden udbyder, er det befriende, selv at kunne vælge hvilke kanaler man vil se. Det er også fint at man kan programmerne i op til 48 timer efter de er sendt på live tv.
Det fungere godt på vores appeltv og er nemt at caste fra telefonen til en cromecaster

15. august 2022

Hej Helle

Dejligt at vide at du bruger vores platform og er tilfreds med vores indhold

Du ønskes en dejlig dag.

Der er for mange udfald

Der er for mange udfald, især om aftenen efter kl 19.00

12. august 2022

Hej Helle

Jeg er ked af at læse at du oplever udfald på vores tjeneste om aftenen, sådan skal det selvfølgelig ikke være.

Du er mere end velkommen til at søge hjælp til dette, ved at skrive til os via nedenstående formular:

Jeg ønsker dig en skøn dag.

Katja

YouTv app'en på AppleTV UHD er ustabil…

YouTv app'en på AppleTV UHD er ustabil grænsende til det patetiske. Sådan har det været i de 1½ år jeg ca. har haft youtv.

App'en ligner TV2 play til forveksling så man kunne jo mistænke at den manglende stabilitet og de manglende opdatering skyldes den platform der bruges. Så kunne man jo håbe på at YouTv tog sig sammen og skiftede platform.

Indholdsmæssigt kan man vel dårligt klage over Youtv når nu man kan sammensætte tingene som man vil.

12. august 2022

Hej Jacob

Jeg er ked af at læse at du oplever at AppleTV appen er ustabil, men jeg er glad for at du synes godt om valgfriheden vi tilbyder.

Nuværende løsning på den fejl du oplever er følgende:

- Tvangsluk appen
- Tag strømmen fra AppeTV 1 minut

Virker dette ikke, må du meget gerne skrive til os via nedenstående formular, så vi kan fejlsøge og finde en løsning.

Skriver du til os via formularen, må du meget gerne medtage dette link til dit opslag her på Trustpilot: https://www.trustpilot.com/reviews/62f63f9c4c35e69ec52b0cc3

Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Katja

Indtil videre ok

Indtil videre ok, men kunne være fedt hvis i tilbød UFC Fight Pass

11. august 2022

Hej Hozan

Jeg er glad for at du synes det er ok, indtil videre.

VI håber du bliver mere glad for det.

Özcan