Your Choice Anmeldelser 17

4,6

Choice-Dit valg, det perfekte sted for dig at opnå dine personlige mål. Vægttab, livsstilsændring og træningsmål. Uanset om dit mål er at ændre din livsstil, opnå vægttab eller forbedre din form. Choice er trygge rammer for personligtræning og holdtræning. Træningen er for alle, af høj kvalitet, i rolige og trygge omgivelser med 100% fokus på dig! Choice-Dit liv, fordi investering i dig og din krop betaler sig. Det er vigtigt for livskvaliteten, at have en krop som fungerer så længe som muligt. Hos Choice er der fokus på hele mennesket, både det fysiske og det mentale. Choice-Online vægttabsforløb og livsstilsændring, for dig som ikke møde Choice teamet fysiks.

4,6

Marina, proffesionel og dedikeret....

Jeg har haft den store fornøjelse at træne på hold med Marina flere gange, og jeg kan kun sige, at hendes professionalisme og dedikation er noget helt særligt. Hun er fantastisk til at sikre, at jeg – og alle andre på holdet – får det maksimale ud af træningen, for alt er altid forberedt ned til mindste detalje.

Marina er utroligt opmærksom og guider os til at udføre øvelserne korrekt, samtidig med at hun tager hensyn til eventuelle skavanker. Hun presser mig på den gode måde, så jeg yder lidt mere, hvilket er helt fantastisk! En kæmpe tak til Marina for det.

Når jeg sidder i loungen inden timen, kan jeg se, at Marina ud over sin undervisning også sørger for, at alt i lokalerne spiller. Den passion og dedikation, man mærker, er virkelig indbegrebet af, hvad CHOICE står for.

14. august 2025

Mit forløb hos Choice ved personlig…

Mit forløb hos Choice ved personlig træner Marina, har været over alle forventninger!💪 Marina er helt igennem fantastisk med hendes positive tilgang og hjælpsomhed. Hun formår at motivere og fastholde min gejst under hele forløbet!🍀 Således kan jeg på det varmeste anbefale Marina, hun er virkelig imponerende og har fået motivationen til træning frem i mig, i en alder af 58 år⭐️⭐️

1. august 2025

Marina fra Choice

Marina fra Choice i Esbjerg har været en fantastisk træner! Jeg har trænet med hende med fokus på overkroppen – især ryg og arme – da jeg skal giftes, og hun har virkelig hjulpet mig med at få flotte og tonede resultater. Hun er super dygtig til at tilpasse træningen, så den passer præcist til mine behov, og hun formår at motivere på en måde, der gør, at man altid yder sit bedste. Hendes viden om styrketræning og teknik har gjort en stor forskel, og jeg har mærket tydelige fremskridt. Kan kun anbefale Marina til alle, der ønsker professionel og engageret træning!

31. januar 2025

Altid motiverende træning

Altid motiverende træning af kyndige instruktører, der hele tiden tager udgangspunkt i ens behov og niveau. Byder på så meget mere end almindelig fitness, her træner du på små hold med max 8 deltager. Stedet er hyggeligt, indbydende og rengøringen helt i top.

1. juli 2024

Skønneste sted med de bedste og…

Skønneste sted med de bedste og nærværende instruktører.

Jeg startede i Choice for mere end 3 år siden og har fra dag 1 følt mig velkommen og tryg.
Jeg har deltaget i vægttabsforløb og har stille og rolig tabt mere end 40 kg. Jeg har opnået en ‘afhængighed’ af træning 😉 jeg kan ikke undvære det i min hverdag.

Aino har en fantastisk evne til at skabe et miljø med en god stemning og har fundet nogle virkelig kompentente instruktører. Holdene består af max 8 personer og derfor er der tid til den enkelte.

Jeg vil til enhver tid anbefale Choice Esbjerg 💪

5. juli 2024

5 stjerner fra mig

5 stjerner fra mig. Jeg har deltaget i bootcamp, online vægttab, personlig træning og events, jeg har altid været super tilfreds. Aino forstår at sætte kunden i centrum, altid super professionel og godt humør. Fine træningsfaciliteter og omklædning.

4. juli 2024

Stort vægttab

Igennem et veltilrettelagt og meget inspirerende online forløb hos Choice. Er det for første gang lykkes mig, at knække koden til et stort vægttab. De største anbefalinger til Choice og Aino.

3. juli 2024

Super træning.

Skønt sted hvor der er plads til alle, uanset alder. Træning tilpasset mine behov og ønsker. Er vild med at jeg kan træne kl 6 inden jeg skal på job. Små hold med højest 8 på hvert hold og super motiverende og skønne instruktører. Kan kun anbefales.

1. juli 2024

Super lækkert sted at træne

Det er altid en fornøjelse at træne i Choice. Sjov og afvekslende træning på små hold, hvor der tages individuelle hensyn. Lokalerne er hyggelige og altid skinnende rene. Virkelig et skønt sted, hvor man altid føler sig godt tilpas og taget hånd om af de dygtige instruktører.

Et fantastisk sted

Gennem Choice har jeg fundet glæden ved at træne. Træningen forgår på små hold, hvor instruktøren er opmærksom på den enkelte deltager, så øvelserne udføres korrekt. Der er en rar atmosfære i huset uanset hvilken kropstype eller erfaringsniveau man møder op med. Stor anbefaling fra mig :-)

2. juli 2024

Byens bedste livsstilshus

Hos Choice er det dig, der er i centrum.
Det at træne på små hold giver bare så meget mere.
Et hold af super dygtige og dedikeret medarbejdere står klar til at ta' hånd om dine ønsker for træning, livsstilsændring eller noget helt andet.
Klar anbefaling herfra.

2. juli 2024
Vis anmeldelser på alle sprog. (17 anmeldelser)