Edit: Efter min anmeldelse her fik jeg faktisk hjælp af support, så jeg har opdateret min anmeldelse. —— Jeg har også mistet adgang til min konto og mine points efter mange år som medlem. Får ikke... Se mere
Kan pludselig ikke logge ind på min konto. Modtager ingen koden når jeg forsøger at logge ind. Har kontaktet supporten flere gange men ikke modtaget noget svar. Jeg havde en del point der nu er gået... Se mere
Har været med i mange år. Fair poin system. Nogen gange for lidt undersøgelser. Køb af gavekort er dejligt da jeg kan bruge det jeg ønsker, istedet for at købe hvad der var i shoppen. Det gjorde det... Se mere
Snyd og bedrag! Havde lavet spørgeskemaer i over en måned og nået næsten 3000 point. Kunne næsten købe et gavekort på 300 kr. Pludselig kan jeg ikke logge ind mere Da jeg skriver til YouGov, sva... Se mere

Get Paid to Share Your Opinions
YouGov is a world-leading public opinion and data company with a global community of over 26 million panel members.
Our research is driven by our members, who share their opinions via YouGov surveys on a huge range of topics to earn points that can be redeemed for cash and gift card rewards.
Being a YouGov member is a great way to earn money online by taking our paid surveys.
Give Your Voice Real Power
It's also a great way to make your voice heard on the issues you care about, as the results of YouGov polls are frequently featured in the media and contribute to research that informs governments, major corporations, and brands on how to make better decisions.
Take Part in World-Class Research
The research we do is widely used because of its accuracy, which is owed to the great diversity of backgrounds found among our members, allowing our surveys to be answered by a representative sample of any given population. Therefore, our polls are extremely reliable in capturing public opinion on a topic, such as a country’s voting intentions, a demographic’s view of a company, or what the world thinks about current affairs and the biggest global news stories.
With YouGov, you get paid to shape the world.
Storbritannien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg har været med på denne side i mange år, og derfor har jeg også sparet utrolig mange points op. Dem vil jeg så bruge denne jul. Jeg bestiller det ene gavekort efter det andet @500 kr fordi dem kan der jo købes gaver for, så alle får noget ud af det. Det første kommer med det samme, men det var så også det. Support svarer ikke, og så sidder man 8 dage før jul, og kan blive lidt knotten, fordi man forventede at skulle bruge dem denne weekend. Jeres support er virkelig ringe desværre - det skuffer mig. I kunne jo starte med at svare. Jeg (og andre) gør jo uden tvivl det her for at få noget (omend bare lidt) ud i den anden ende - så skal det altså også fungere.
Når nu jeg er i gang. Når man åbenbart sorteres fra i en undersøgelse hvor man har svaret 8-10 spørgsmål - hvorfor får man ikke noget for det? I har jo indsamlet empiri ud fra mine svar, som jeg så ikke belønnes for. Det sker nogle gange 2-3 gange inden jeg så får en hvor jeg belønnes.. Det er lidt frækt faktisk.

Besvarelse fra YouGov
Tremendous gavekort virker ikke... Ubrugelig, har prøvet alle steder samt føjet det til Google wallet, de holder ikke hvad de lover. Spild af tid at svare på spørgeskemaer

Besvarelse fra YouGov
Synes det træls at man hjælper panelet med at få nye medlemmer og det man får til gengæld er at man ikke kan logge ind på sin konto -.- ?

Besvarelse fra YouGov
Ich mag YouGov sehr gerne, da es alles sehr unkompliziert funktioniert. 😊

Besvarelse fra YouGov
Efter at jeg havde beklaget mig over dårlige belønninger fra Yougov og problemer med indløsning af gavekort blev jeg kontaktet af supportafdelingen, som forklarede at de var klar over problemet og arbejder på en løsning. Og jeg blev tilbudt et nyt gavekort hvis jeg ønskede det. Kanon god service - specielt fra Amalie.

Besvarelse fra YouGov
Jeg har brugt YouGov i mange år, og synes at få en belønning i form af 500kr i ny og næ var fantastisk! Nu har jeg endelig optjent 5000 point, men jeg kan se at sendentank gavekortet er fjernet. Nu sidder jeg så tilbage med 5000 point som kan bruges på gavekort fra H&M, Nike og lignende, ting der har INGEN interesse for mig. Og Visa belønningen har jeg kun hørt skulle være besværligt og ikke fungere.
Hvornår er dette blevet ændret og hvorfor har man har valgt at lave dette om, er mig en gåde. Hvis jeg havde vidst at dette blev ændret, ville jeg ha' brugt mine pointer tidligere på et mindre gavekort.
Super ærgerligt, og nu kan pointene og undersøgelserne få lov til at samle støv. Føj, jeg er skuffet.
OPDATERING (24/11): Jeg hørte fra YouGov via en copy-paste mail. Her fortæller de at de ikke har sammenarbejde med Sendentanke, hvilket er ret åbenlyst. Jeg svaret tilbage at problemet faktisk mere var mangel på kommunikation til medlemmerne angående den ændring. Har intet andet hørt siden da. Dette understreger min pointe til et punkt, hvor det er nærmest pinligt.

Besvarelse fra YouGov
Nej i har ikke kontaktet mig så sagen er dermed ikke løst, jeg kan stadig ikke logge ind og jeg mangler kun 250 point fra 5000. Det simpelthen så frækt at jer, i kan ikke være det bekendt. Hvorfor kan jeg ikke logge ind? Kan i fortælle mig det? Det kan vel ikke være så svært. Er det fordi det nemt at snyde folk, så når man næsten er nået 5000 point, så bliver man nægtet adgang til sin konto??

Besvarelse fra YouGov
Belønning der ikke kan bruges.
Jeg har modtaget et Visa-kort fra Tremendous, der ikke kan bruges nogen steder. som i INGEN steder.
Ikke engang på paypal. Jeg ved godt man skal tjekke saldoen lige inden køb, da kortet er denomineret i USD.
Når man så forsøger at bruge kortet på dansk webshop, får man beskeden at 3D secure ikke kan gennemføres eller kortet blot er afvist.
En skam, efter flere år med gode gavekort til sendentake, skal man nu udsættes for en bøvlet og umulig belønning.
Tak for de gode undersøgelser og gode gavekort igennem tiden, men jeg tænker det fremadrettet må være jeres konkurrenter der får glæde af min tid, for det her bøvl vil jeg ikke bruge mere tid på.
300 kr tabt/forsvundet/"Stjålet".

Besvarelse fra YouGov
de lader mig ikke komme ind på min konto, lige når jeg har fået nok point

Besvarelse fra YouGov
Konen og jeg er godt trætte af at det hedder Adidas, Zalando, H&M og Visa som du kan få gavekort hos som er ikke anvendelige og masser af point som er spildte og lysten til være medlemmer mere er tvivlsomme
Sendentanke var altså perfekt

Besvarelse fra YouGov
Godt koncept - og der er ingen problemer med udbetaling af gavekort.
Jeg synes dog der mangler beskrivelser af de forskellige gavekort og hvad man kan bruge dem til. Jeg har f.eks. et gavekort liggende til Zalando, som jeg åbenbart kun kan bruge på dele af deres sortiment.. Derfor kommer jeg aldrig til at få brugt gavekortet.
Sød kundeservice.

Besvarelse fra YouGov
Tidligere kunne man indløse et gogift eller sendentanke-gavekort.
Nu skal man købe et virtuelt visakort og får et latterligt beløb på kr. 499,97, som man ikke kan indløse til et gavekort - det er ynkeligt og elendigt.

Besvarelse fra YouGov
Har haft det sjovt med at deltage i undersøgelser i mange år og nydt at få et lille gavekort i ny og næ for min tid. Denne gang kunne jeg så kun vælge at få et visakort, som ikke fungerer nogen steder - heller ikke amazon.de, som de ellers skriver. Så nu er alle mine points spildt og ærgelsen er stor. Der findes ikke engang et dansk telefonnummer som jeg kan skrive til, for at få hjælp

Besvarelse fra YouGov
Øv, øv, øv at I har valgt at fjerne muligheden for at kunne veksle point til luksus gavekort, hvor man selv har muligheden for at vælge lige netop det gavekort man ønsker!! Nu er man tvunget til at vælge noget, man i realiteten slet ikke gider. Jeg har ellers været meget tilfreds bruger af YouGov og har brugt det længe og fået mange gavekort ud af det, men det kommer desværre til at være slut nu

Besvarelse fra YouGov
Jeg skriver på vegne af min kæreste som i mange år har brugt tid på at udfylde spørgeskemaer hos Yougov. Han har til dags dato indsamlet over 32.000 points (3000kr) som han nu ønsker at gøre brug af, men i dag opdager vi, at man ikke længere kan bruge sine points på sendentanke, men i stedet for skal alle indsamlede points bruges på gavekort til 4-5 påtvungne latterlige steder. For det første synes jeg, at det er dybt godnat, at der ikke varsels disse ændringer, så han kunne nå at få de points brugt på ordentlige gavekort og for det andet så er det virkelig en forringelse, der gør, at man jo ikke ønsker at bruge tid på at udfylde jeres undersøgelser mere.

Besvarelse fra YouGov
Jeg elsker at svare på deres undersøgelser, og har virkelig haft gavn af deres gavekort op til nu efter så mange år.
Men nu har de ændret det så det KUN er Adidas, Zalando, H&M og Visa som du kan få gavekort hos.
Fire foretagender som jeg ALDRIG har haft brug eller ønsker at handle hos, da de intet har jeg kan bruge.
Så mine næsten 3000 point er værdiløse nu.
Dette bliver endestationen for mit vedkommende.

Besvarelse fra YouGov
Jeg var så tæt på at optjene nok point og nu har der ikke været en eneste undersøgelse siden fredag? Tyder på snyd og svindel

Besvarelse fra YouGov
Jeg får lige pludselig ikke flere undersøgelser tilsendt ????
Jeg forstår ikke hvorfor ???

Har også som Lene Michaelsen
Bestilt et virtuelt gavekort som ikke er modtaget nu en uge efter anmodning.
Har også kontaktet telefonisk og uanset hvilken mulighed man har for kontakt
Er det samme person på alle 3 valgmuligheder.
Personen Jacob ved intet om hvad han skal gøre eller henvise til
Det virker underligt og mystisk han ikke kan viderestille
og han fortæller han ved ikke hvad han skal gøre.
Spørger ham om hvem vi så kan tale med det ved han heller ikke
Det virker skummelt og uansvarligt fra you govs personale.
Forventer de tager ansvar og undersøger de bekymringer man har som panelmedlem
Dette indsendt for Lotte Povlsen

Besvarelse fra YouGov
Købte gavekort for mine point. Det første gik glat igennem, men venter stadigvæk på 4 dagen på det andet gavekort ,som skulle kommet et par timer efter det var bestilt. Har skrevet og ringet til You Gov ingen respons . Har ikke lyst til at svare mere når jeg ikke får hvad jeg har ret til.