De Yogaschool Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij welke docent je de les ook volgt, je bent altijd welkom. De lessen zijn van hoge kwaliteit! Het niveau maakt niet uit, de uitdaging ligt bij je zelf. je wordt in alle gevallen goed geholpen/onders... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De Yogaschool brengt je terug naar jezelf. Geen zweverig gedoe, maar authentiek met kundige docenten. Ik volg zowel de Hatha Yoga als de Raja Yoga, beiden zijn enorm aan te raden! Raja Yoga geeft... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

in deze yogaweek(2 blokken) heb ik weer de rust in mijzelf ervaren en heb weer een deel van mijzelf ontmoet.de rust en toewijding van de professionele docenten hebben me heel veel positiviteit gebrac... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voordat ik me opgaf voor zwangerschapsyoga had ik nog nooit aan yoga gedaan. Gelukkig zijn de lessen heel toegankelijk. Er wordt geoefend met houdingen en ademhalingsoefeningen die fijn zijn tijdens d... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Yogalokale

Skrevet af virksomheden

De Yogaschool geeft al 26 jaar de gerenommeerde opleiding Raja Yoga en is de grootste yogaschool van Oost-Nederland. Raja Yoga, of koninklijke yoga is de meest oorspronkelijke en volledige vorm van yoga. Verder wordt er lesgegeven in Hatha Yoga en Zwangerschapsyoga.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

9 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Yoga bij de Yogaschool

Nu twee jaar (basis en D1) les bij de Yogaschool. Het is niet te vergelijken met alle ‘populaire’ sportschool/wellnessyoga. Je krijgt een gedegen opleiding en wordt goed begeleid door je docent. In het begin vond ik het wel wennen: je wordt geacht erg op de binnenwaartse stroom te blijven, terwijl ik interactie met medestudenten altijd erg gezellig vind. Deze is er wel, maar met mate. Je richt je echt op jezelf en je eigen proces en merkt steeds meer dat dit enorm waardevol is.

11. august 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Grootste cadeau dat je jezelf kunt geven

Afgelopen jaar heb ik het basisjaar Raja Yoga gevolgd aan de Yogaschool. Dit is een van de beste keuzes die ik had kunnen maken. Tijdens de lessen leer je niet alleen je lichaam vitaal, sterk en flexibel te houden dankzij de yogahoudingen, maar je krijgt ook theorie met levenslessen die ik gelijk kan toepassen in mijn dagelijks leven. Het meeste profijt heb ik van de concentratie/meditatie die ik dagelijks toepas om meer grip te krijgen op mijn gedachten. Ik kijk ontzettend uit naar het begin van de docentenopleiding. Het basisjaar is niet alleen voor hen die geïnteresseerd zijn in het vak yogadocent, maar het is een cadeau aan jezelf voor meer rust en overzicht in het hoofd. Yoga zou voor iedereen goed zijn, daar ben ik van overtuigd!

4. august 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Rustgevende en leerzame dagen gehad

Rustgevende en leerzame dagen gehad, goed verzorgd en het beste gezelschap in een prachtige omgeving. Bij "nieuw" aankomen (blok 2) zou het prettig zijn even opgevangen te worden met een korte instructie (waar spullen laten; waar toilet; waar dagschema te vinden etc.).

30. juli 2024

Fijne zwangerschapsyoga

Fijne zwangerschapsyoga. Veel aan gehad tijdens de zwangerschap. Goede afwisseling van rust, activiteit en ademhaling/voorbereiding op de bevalling tijdens de yoga.

8. juli 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Weer leren leven vanuit je hart

Veel dank voor de mooie workshop over een liefdevolle levenshouding. Weer nieuwe inzichten opgedaan en praktische handvatten gekregen die ik dezelfde dag nog kan toepassen.

12. juni 2024

Verdieping, verstilling en verzachting

Het Yoga intensief weekend was wederom een weekend van verdieping, verstilling en verzachting. De lessen, de stilte en de docenten zorgen altijd weer voor inzichten, waardoor je dichter bij jezelf komt. De weekenden, de yogaweek in de zomer en de wekelijkse lessen hebben ervoor gezorgd dat er steeds meer rust, richting en ruimte is gekomen in mijn leven. Hier ben ik heel dankbaar voor.

29. april 2024

Wekelijks cadeau!

Wekelijks en al jaren geniet ik van de Raja Yogalessen. Een vast moment waar ik bewust leer stilstaan bij mijn ont-wikkeling, rust op fysiek en mentaal gebied. Ik ervaar begeleiding en lessen van zeer kundige docenten die ik op elk moment in de dag kan toepassen. Ik vind het een wekelijks cadeau!

20. april 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een geweldige verrijking en…

Wat een geweldige verrijking en verdieping voor je leven. Ik zou geen leven zonder yoga meer kunnen voorstellen. Het gaat veel dieper en verder dan ik had gedacht, geweldig!

25. april 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele fijne yogaschool met zeer kundige docenten

Hele fijne yogaschool met zeer kundige docenten en veel persoonlijke aandacht.

Momenteel volg ik de basisopleiding Raja Yoga. De lessen zijn uitdagend, maar dankzij de kleine groepen en liefdevolle begeleiding is het goed te volgen.

Wat fijn is aan Raja Yoga, is dat er naast het fysieke aspect ook veel aandacht is voor het mentale en emotionele.

En het werkt: stap voor stap ervaar ik meer helderheid en rust in mijn leven. Ik kan het iedereen aanraden!

24. april 2024

yoga-intensief

Meegedaan aan het yoga-intensief, het was zoals de naam doet vermoeden intensief, maar heel zinvol. Goede begeleiding, goed eten en veel geleerd.

20. april 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Meegedaan met het 1e blok van de yoga…

Meegedaan met het 1e blok van de yoga week en wat heb ik genoten!
Ik ging in de hoop dat deze dagen me gingen aanzetten m’n dagelijkse practice weer op te pakken.

De yogalessen zelf waren zeer divers en het was waardevol om van verschillende teachers les te krijgen. De asana’s werden duidelijk uitgelegd. Waar ik een beetje bang voor was dat ik halverwege een les zou moeten stoppen. Die angst was onterecht. Ik heb alles (soms een beetje aangepast) mee kunnen doen
Het was heerlijk om m’n lichaam weer in beweging te zetten.

Doordat ik bleef slapen bleef ik in die fijne yogasfeer.

Naast de lekkere en voedzame ontbijtjes werden er uitgebalanceerde lunches en diners verzorgd.
De wandeling die we samen maakten in stilte was erg fijn.

Ik heb veel meer gekregen dan waar ik voor kwam.
Het was een groot kado
Dankjewel 🙏

Ria Vera

29. juli 2023

Aanrader!

Fijne sfeer, voelt als een warm bad. Ervaren docenten. Hier leer je wat yoga voor je kan betekenen.

21. juli 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.