Se, hvad kunderne siger
Ontzettend fijne Yoga school met erg deskundige docenten. Ik kan dit aan iedereen aanraden die wilt beginnen met Yoga of dit al geruime tijd doet. Ben ook erg blij met het lesrooster, je hebt iedere d... Se mere
Nu enige tijd lid bij YogaPoint en het bevalt heel goed. Het aanbod is ruim en divers, hierdoor heb ik kennis kunnen maken met verschillende vormen en zo ervaren wat het beste bij mij past. De ruimte... Se mere
Ik ga graag naar Yogapoint omdat ik de shala’s waarin de lessen plaatsvinden zo prettig vind. Met de gedimde lichten en de kaarsjes die branden kun je niet anders dan helemaal ontspannen raken.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Momenteel zijn er Yogapoint studio's in Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten, Woerden, Zuilen, Amsterdam, Den Bosch, Nijmegen, Arnhem en Dordrecht
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik kom de afgelopen jaren af en toe…
Ik kom de afgelopen jaren af en toe naar deze yogastudio wanneer ik de stad bezoek. Ik waardeer de diversiteit aan lessen en docenten erg. De instructeurs en het personeel zijn zeer vriendelijk en ondersteunend. De sfeer is heerlijk en het is een geweldige plek om je dag te beginnen of af te sluiten.
M’n favoriete yoga studio in Utrecht!
M’n favoriete yoga studio in Utrecht!! Heel variërende lessen en fijne sfeer en studio
Super tevreden!
Super fijne yoga studio. Veel diversiteit in lessen en locaties. Ook de klantenservice is altijd vriendelijk en denkt mee.
A friendly yoga studio with a variety…
A friendly yoga studio with a variety of classes.
goede leraren waardeer ik!!!
Superfijne en rustgevende yoga-lokatie…
Superfijne en rustgevende yoga-lokatie in Leidsw Rijn. Toen ik door een blessure even niet kon yoga-en ook snel geholpen met een heel klantvriendelijke oplossing. Thumbs up!!
Martino
Martino, bedankt voor je snelle reactie en oplossing van een boekingsprobleem! Per mail is yogapoint goed te bereiken!
De keus vd lessen is groot, goeie docenten. Zeer tevreden! 🤗
Fijn sportschool voor yoga en pilates
Fijn sportschool voor yoga en pilates. Centrale en sfeervolle locatie in hartje Utrecht.
Prachtige ruimte en sfeer
Prachtige ruimte en sfeer. Goede instructeurs en ga altijd met een goed gevoel naar huis.
Great team at yogapoint
Great team at yogapoint! From the really helpful office team, to the beautiful shalas and sweet teachers ❤️
Promo
Na vorige week drie lessen te hebben gevolgd én te hebben genoten, ben ik ‘om’. Ik neem een (onbeperkt) abonnement en daar ga ik deze winter eens gebruik van maken… Zin in!
Goede docenten
Goede docenten, mooie studio’s en heerlijke flexibiliteit omdat je in verschillende studio’s/ steden mee mag doen! Ideaal!
Yogapoint Den Bosch ... Top!
Ik ga nu een tijdje met regelmaat naar Yogapoint Den Bosch. Zeer positieve ervaring! Goed aanbod gevarieerde lessen. Steeds weer ga ik naar huis met een fijn gevoel...! Soms hard werken, soms ontspanning, altijd een goed gevoel....
Fijn!
Fijne lessen, divers aanbod, professionele docenten en twee hele mooie ruimtes in het centrum van Utrecht!
Vriendelijk en geen gedoe
Vriendelijk contact en snelle, behulpzame afwikkeling van omzetting lidmaatschap. Plus lekker yoga :)
Fijne yogaschool met goede docenten
Fijne yogaschool met goede docenten. Ik ga vaak voor de yogapilates les, en dat bevalt goed!
On (Yoga) Point!
Gedegen yogalessen in verschillende stijlen van ervaren docenten. De integere en fijne sfeer op een geweldige locatie in de binnenstad is een weldaad.
Kortom on (Yoga)point :-)
Super fijne organisatie en erg…
Super fijne organisatie en erg klantvriendelijk :)
Er wordt snel gereageerd op de mail
Er wordt snel gereageerd op de mail. Ik mis wel een beetje goede informatie over de abonnementen, de betalingsvoorwaarden, opzegtermijn en dergelijke. Ik heb wel de app, maar die vind ik in dat opzicht niet duidelijk.
Over de yogalessen die ik heb gedaan, ben ik heel tevreden.
Fijne service en top lessen!
Mijn les credit was helaas verlopen, deze had ik namelijk aangekocht net voor de laatste lockdown en ze zijn 2 maanden geldig. Met vlug contact met de klantenservice was deze zonder vraag met twee maanden verlengd zodat ik hem nu alsnog kan gebruiken. Super fijn want ik vond mijn eerste les bij Yoga Point heel prettig, ik zet de flow graag door nu het weer kan!!