ymobile ApS

Jeg håber virkelig ikke folk tegner abonnement hos Ymobile/Ipinion. Man skal virkelig tjekke sin telefonregning ud til mindste øre ellers snyder de dig. Sidste mandag kunne jeg ikke sen... Se mere

De bør nok overveje en lidt anden måde at behandle deres kunder på. De sender mails fra kundeservice@ymobile.dk reklamere over alt på deres web med selv samme e-mail og når man så endelig skr... Se mere

Skiftede fra M1 og Ymobile klarede nummerporteringen problemfrit, ca 1 uge så var jeg på. Simkortet modtog jeg dagen før abonnementet gik igang, perfekt ;o) Du kan vælge TDC's net eller Telenor's... Se mere

Bestilte hos dem efter anbefaling fra et forum. Bestilingen afgivet søndag, mandag mail at mit nummer ville blive flyttet først kommende onsdag, tirsdag kom simkortet og onsdag kørte den hele hos... Se mere

1. Elektronik og teknologi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

ymobile kundeservice består af to teams - Regningsservice og support. Handler din henvendelse sig om regningsspørgsmål, ændring af abonnement eller generelle spørgsmål vedr. priser, pbs, dankort eller abonnementer skal du skrive til regning @ ymobile.dk Handler din henvendelse sig om tekniske problemer, aktivering af sim kort, problemer med mobilen, problemer med dit fastnet eller generelle spørgsmål af teknisk karakter så skal du skrive til support @ ymobile.dk Har du brug for at snakke med os kan du ringe på telefon 81108110 mellem 8.00 og 12.00 - Vi tager ikke i mod henvendelser efter klokken 12.00

Andre kiggede også på

Håbløs fakturering

Ymobile sender i marts faktura ud på Mobil 3 abonnement for 1 kvartal 2013 selv om jeg har gratis abonnement og allerede er faktureret.
Opkræver betaling for opkald til 80 xx xx xx numre selv efter at have fået besked om fejlen og lovet dette vil blive rettet.
Porto sms til fx 6,00 kr bliver faktureret til 6,20 foruden betalingen for afsendte sms (hvilket jo selvfølgelig er helt ok)
Hjemmesiden er håbløst forældet med gamle oplysninger som fx Dankort betaling kommer i maj 2012 (endnu ikke muligt) osv.

Eneste positive er deres support som svarer hurtigt på mails.

Min anbefaling er at finde et andet selskab. Besparelsen er ikke bøvlet værd. Desværre. Hvis Ymobile blev drevet rigtigt ville de hurtigt blive det næste mobilselskab som de store ville frygte.

3. marts 2013

Alt er som lovet

Har nu haft det en måneds tid, og indtil nu kører alt perfekt.
Fik selskabet anbefalet, efter at have fået en megaregning for data fra
min gamle udbyder (TDC) og kan nu heldigvis slappe af.
-Kan ikke være bedre

28. februar 2013

De har ikke styr på en skid!!!!

Da jeg havde opsagt mit abonnoment og ikke havde fået en opgørelse efter en lille måned, skrev jeg til dem for at få en dato for hvornår de overfører mit tilgodehavende. Så kan de ikke udtale sige om noget, da de påstår at mit Tlf nr ikke er tilknyttet den email-adresse jeg skriver fra. Men de har kraftedeme selv sendt de regninger for mit forbrug på det pågældende Tlf nr til den email-adresse jeg skrev fra!!!!!!
Så får man sku ovenikøbet at vide, at man skal lade være med at gøre modstand...

12. februar 2013

Super god pris.

Vi har alle familiens telefoner hos Ymobile. De er altid super flinke og det er en rigtig god pris de har. Jeg giver dem hermed mine varmeste anbefalinger.

7. februar 2013

MEGET UÆRLIGE KUNDESERVICE MEDARBEJDERE.

Var virkelig glad for dem i starten da de var hurtige i deres kundeservice med at rette op på mit abonnement. Men efter 14 dage af måneden tjekkede jeg mit forbrug på sitet og det lød på 1600 kr for overforbrug af data.Jeg ringede dem op og de mente bestemt os det var en fejl og min data tæller sagde selv 4,4 gb og jeg havde jo 10. Derudover skulle jeg også have en advarsel når de var brugt. Så de ville godt kunne stå inde for jeg fortsat brugte videre. Jeg skar en del ned for forbruget alligevel og bruger ikke data til det vilde. Så da det endelig blev den 1. sad jeg så med en mega regning. Jeg snakkede med dem igen og der måtte jo være sket en fejl mente de os, så de ville vende tilbage så snart de havde et svar på problemet, men mit abonnement kunne stadigvæk fortsætte på normal vis. Men fik intet rigtigt svar fra dem og de lukkede endda mit abonnement og fortsat krævede penge pr måned i 3 mdr efter selvom det var spærret og har de prøvet og trække 9500 kr på min konto hver måned selvom jeg har afmeldt dem!! Dette var et eksemplar af et "billigt" 79 kr. abonnement.

5. februar 2013

God begyndelse

Er lige blevet kunne og indtil videre har hele processen vært god, så pt. 4 stjerner men kan både komme til at komme op og ned, efter hånden som tiden går.

Dog vil jeg sige at ens brugernavn er lidt for besværligt at huske, det måtte godt havde været ens mail eller sådan noget.

4. februar 2013

God men plads til forbedringer

Skift til ymobile gik uden problemer og til dagligt kører det perfekt. Dejligt at kunne vælge mellem to net når man melder sig til.
Hjemmeside noget mangelfuld hvis man vil følge med i forbrug samt dårlig oversigt over mulige tilkøb.
Hurtig service ved problemer.
Prisen er stort plus. Meget data til få penge.

4. februar 2013

Super Service og lige det man skal bruge billigst

Vi har alle vore mobiler hos Ymobile 2 store børn med 3 timers abb til 79.- og mig og min samlever har 6 timer til 129.- alle med fri sms-mms 10 gb data + vi kan få extra sim til tabs m.m. vi har også anbefalet til familie og venner som også har flyttet til Ymobile så vi snakker gratis med dem også.
Så vi kan varm anbefale Ymobile til alle
Der er ikke nogen bedre og billigere, med selve abonnementet, men jeg ved godt at hvis man gerne vil have en ny mobil hele tiden og hopper på de storers såkaldte tilbud det har Ymobile ikke, men den alder er vi kommet over og der er sku´dyrt at have det sidste nye hele tiden.

2. februar 2013

Super service.

På trods af at jeg fejlbestilte et produkt, jeg ikke kunne bruge, slog Ymobile bare en streg over dette.
Flot service.
Jeg har fortsat Mobil:3, som både er billigt og velfungerende.
Ymobile giver altid hurtig respons.
Et mobilselskab lige efter mit hoved.

20. januar 2013

Virker til at være fint

Har lige modtaget simkort idag og det virker til at fungere fint.
Jeg bor i Nordsjælland og jeg kan sagtens benytte internettet, men for at være ærlig så er det lidt langsomt. Jeg havde oister før (3 gb data og 3 timer tale, dog til 99 kroner istedet for 79 kroner) og der var internettet altså noget hurtigere, både når jeg var inde omkring strøget i København, men også når jeg bare sad hjemme og var på internettet over telefonen. Spørgsmålet er så: VIl man betale de ekstra 24 kroner for hurtigere internet, dog uden at have 10 gb, men derimod 3 gb, eller vil man spare de penge og samtidige have 10 gb? Nu giver jeg det en chance (eftersom jeg også fik et meget nemt nummer) og ser hvordan det går efter nogle uger.

Jeg bestilte med hemmeligt nummer og det fik jeg ikke, men efter en opringning (meget bedre kundeservice end oister, fordi ved oister er der somregl 15-20 minutters ventetid, men her var jeg nummer 2 i køen og det tog omkring 5 minutter) og de klikkede straks ind og gjorde mit nummer hemmeligt. 10 minutter senere (sagde han i telefonen) og så skulle mit nummer være hemmeligt. Ringede senere til en for at tjekke det, og det viste sig at være blevet hemmeligt. Så fin service, dog en ups'er, som sammen med det lidt langsomme netværk, der gør at det kun får 4 stjerner.

9. januar 2013

Forfærdelige dage som kunde

Hverken Telenor eller TDC har netværk på min adresse, så jeg opsagde mit abonnement.
Og da de så af en eller anden årsag ikke har opkrævet mig abonnement imens jeg var kunde, sende mig efterfølgende en regning. Det synes jeg ikke er i orden at gøre på den måde, de bør sgu da trække mit abonnement da jeg blev kunde hos dem, ikke en måned efter jeg har flyttet selskab. Mit syn på Ymobile er, at det er et selskab som ikke har styr på en skid, og det virker meget amatøragtigt og ufærdigt. Aldrig mere uoverskuelige yMobile.

23. november 2012

Fremragende service og pris

Lynhurtig og god service (de tog telefonen indenfor 1 minut hvilket er meget bedre end standarden i telebranchen) Derudover har de formentlig landets bedste priser på deres pakker. Kan klart anbefales

16. november 2012

Fantastisk service og priser

Danmarks bedste teleselskab efter min mening. Bestilte nummerflytning mandag formiddag, og allerede tirsdag var jeg flyttet over til ymobile, og oppe og køre der, super hurtig service. Deres kundeservice er nem at komme i kontakt og svarer næsten med det samme. Deres priser er absolut de billigste, og så virker det bare, god dækning. Intet at klage over herfra.

26. september 2012

Indtil videre ingen problemer og vel nok pt. DK's billigste

Du kan vælge TDC's net eller Telenor's net
Der betales 3 mdr. forud via pbs
Ingen opsigelsesvarsel
Jeg har endnu en mobiltelefon og den skal helt sikkert også have et simkort i, fra Ymobil

17. september 2012

Under al kritik.

Jeg har nu forsøgt at få hjælp igennem de sidste 21 dage, uden resultat.
Det hele startede med, at jeg flyttede mit nummer fra Telia til ymobile. Først gik nummerflytningen gal, det ymobile tilsyneladende havde byttet rundt på nogle sim-kortnumre. Nå; men det gik så i orden. Det viste sig nemlig, at TDC ikke dækkede overhovedet, på min adresse.
kundeservice foreslog så, at jeg kunne skifte over til Telnors netværk. Dette ville dog koste et gebyr på 99 kr. (Der gøres ikke så meget for kunderne her, tænkte jeg).

Jeg har nu været fanget i en form for Limbo i 3 uger, hvor jeg ikke har kunnet bruge min telefon, fordi det første "telenor" SIM-kort jeg fik tilsendt aldrig dukkede op, og det næste de sendte ikke kunne aktivere. Så nu venter jeg på mit 3. SIM-kort. Flere af kundeservicemedarbejderne har været direkte ubehøvlede.

Jeg kan IKKE anbefale ymobile.

13. august 2012