Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Altid god service :D
Jeg er altid glad for at handle ved Yarnmnania! Varerne kommer hurtigt og til en dejlig billig pris.
Kan kun anbefales!
Bestilte garn 5.2
Bestilte garn 5.2. med ekspreslevering. Havde brug for mere garn, da garnet til bestilt strikkekit ikke slog til trods strikkefasthed og mål er overholdt. Efter rykker 11.2. er svaret at jeg snart vil kunne følge min pakke. Det gør åbenbart ingen forskel at betale 29 kr for ekspres levering. Sidst modtog jeg min bestilling hurtigere uden at betale ekstra for det. Sidste bestilling derfra!
Superhurtig levering!
Superhurtig levering!
Jeg bestilte Drops garn 2 februar og betalte 29 kr ekstra for ekspres levering, og allerede 5 februar kunne jeg hente mit garn. Det var virkelig ekspres, så der er kun ros herfra!!
Jeg har nu bestilt og modtaget 3…
Jeg har nu bestilt og modtaget 3 ordrer. Gode priser og korrekt vare er modtaget. Til gengæld er kundeservice ikke noget at råbe hurra for, f.eks. kan man ikke tilføje varer til ordren, selvom den endnu ikke er pakket. Man skal være tålmodig, da leveringstiden har været været mellem 10 og 14 dage, selvom de oplyser 3-7 dage i ordrebekræftelsen. Og så skal man være opmærksom på, at medmindre man fjerner et flueben, bliver man beregnet 29 kr ekstra for express levering, som dog ikke gør en forskel til leveringstiden (som jeg kunne konstatere ved den første ordre)
Ikke dansk - deraf følgende lang leveringstid.
Bestilte garn den 20. januar - i den tro, at jeg handlede på en dansk hjemmeside. Den er norsk...
Pengene er trukket - og her, 28. januar - 8 dage efter bestillingen - har varen stadig ikke forladt Norge. Jeg ved ikke, og kan ikke få oplyst, hvornår jeg kan forvente at få min levering.
Opdateret 12. marts: Fik garnet efter ca. 14 dage. Havde efterfølgende - desværre - brug for et ekstra nøgle og kontaktede dem. Der var absolut INGEN kundeservice.
Det tager meget lang tid at få sine…
Det tager meget lang tid at få sine varer, mere end 8 dage indtil videre.
Levering var som lovet på hjemmesiden
Fik ordrebekræftelse med det samme. Pakken blev leveret som oplyst på hjemmesiden.
Super god service
Nu har jeg læst alle de dårlige anmeldelser og var derfor meget itvivl om jeg skulle købe hos dem. Alt tvivl kom til skamme. Alt er overholdt garn mængde mails og levering på 6 dage uden at betale for hurtig levering. Meget tilfreds.
Ikke en dansk forhandler - føler mig snydt
Jeg melder mig i koret - man tror man handler på en dansk hjemmeside, hvilket ikke er tilfældet. Derudover meget lang leveringstid - nok af samme grund.
Det er et problem
Det er et problem, når man tror at man handler fra en Dansk hjemmeside, at 1) pakken har lang leveringstid, 2) den kommer fra Norge og derfor 3) skal igennem toldsystem da det er udenfor EU. Alene derfor kommer jeg ikke til at bruge dem fremover.
0 stjerner hvis muligt 😡
Ingen kan finde min pakke med garn som er bestilt OG BETALT for 7 hverdage siden, det er ikke ok👎
Afsender siger jeg skal kontakte fragtfirma - fragtfirma siger de ikke har min pakke 🤬
Er spændt på om jeg nogensinde får mit garn som bestilt og betalt... Hvis bliver det sendt retur
ALDRIG IGEN
Aldrig igen
Jeg har bestil garn den 31.12.2025! Efter to uger er det stadigvæk ikke kommet! efter 7 hverdage skrev jeg til kundeservice og de sagde til mig, at de sender det ud hurtigst muligt. Søndag fik jeg så besked på PostNord appen, at Yarnmania vil sende den og nu onsdag er den stadigvæk ikke landet hos PostNord. Jeg skulle teststrikke noget til en kendt strikdesigner, hvor jeg nu ikke længere kan holde til deadline, da pengene for garnet er betalt, men pakken ikke lander.
Jeg skrev til dem igen I går og har stadigvæk ikke fået svar. ALDRIG IGEN!!!
Handler der nok ikke igen…
Er lidt spændt på hvornår (og hvor) mit garn kommer frem. Har bestilt med normal levering 4-7 hverdage). Det skulle så være i dag, men min pakke har endnu ikke forladt Norge.
Tænker, som mange andre, heller ikke jeg gider bestille derfra igen, medmindre jeg har super god tid/tålmodighed til at vente på deres laaaange leveringstid.
Og ja, pengene skal de nok sørge for at få trukket så hurtigt som muligt!
Billigere garn, dårlig leveringstid
Har bestilt derfra mange gange, men jeg synes det er under al kritik at jeg ikke er garanteret at mine varer når hurtigere frem, end deres 3-7 dages leveringstid, når jeg betaler for “expres”.
Garnet er der aldrig noget i vejen med, og det er rart at nogle garner er et par kroner billigere ved dem, som ved andre. Det betyder dog ikke så meget, hvis man vælger at betale ekstra for at varerne “måske” når hurtigere frem.
Du skal ikke handle her, hvis du vil have de typiske 2-4 hverdage leveringstid, som så mange andre webshops kan finde ud af.
ordrenr 40170733746976220786.
ordrenr 40170733746976220786.
Ordren er pakket d. 4/1-2026 - pengene trukket d. 6/1-2026. I dag d. 12/1-2026 har jeg endnu ikke modtaget noget garn fra dem.. - jeg er med på at ting tager tid, men 6 dage - og varene er endnu ikke i DK, meget meget dårlig service, sidste køb fra min side hos Yarmania.
kl. 13.40 d. 12/1-2026 er min pakke sørme kommet til Sverige... - men mine penge ligger hos Yarnmania og bliver vel brugt godt...
Jeg er fortsat spændt på hvornår jeg får garnet i hjem......
Så oprandt den store dag (14/1-2026), jeg modtog min pakke - der står på deres hjemmeside at man -hvis man ikke betaler et "vi gør det hurtig" beløb er leveringen 3-7 dage.. nuvel - her da tog det 10 dage, dog snuppede de mine penge allerede 2 dage efter...
Det bliver sidste gang jeg benytter mig at deres ellers meget fine og dejlige garn - det må der være andre steder de kan gøre lige så godt.
Her skal du betale ekstra for service
Hos denne virksomhed er der 1. og 2. rangs kunder: Dem som er villige til at betale ekstra for hurtig forsendelse, som dem, som ikke kan / vil.
Jeg kan ikke betale ekstra, så jeg venter stadig på min pakke. 5 dage efter bestilling har Postnord ikke engang modtaget min den, så det lader til at have lange udsigter.
Det er USSEL behandling af kunder og fremover handler jeg selvfølgelig andre steder
Laaaaang leveringstid.
Bestilte garn d. 25/11, og har fortsat ikke modtaget pakken i skrivende stund (10/12).
Der er betalt 29 kr
Der er betalt 29 kr. for ekspres levering .
Pakken kom først efter.
12 dage
Ualmindelig lang leveringstid
Ualmindelig lang leveringstid og ingen ordrebekræftelse, selv om beløbet blev trukket på min konto. Efter 10 dage har jeg stadig ikke modtaget garnet, der skulle bruges til en julegave; det kan jeg ikke nå nu. Det er sidste gang, jeg har handlet der!!!
Har handlet der flere gange det er…
Har handlet der flere gange det er ok,men sidste gang jeg bestilte garn valgte jeg at betale 29 kr mere da min ordre prioriteres så den kom hurtigere frem,men nej det tar ligeså lang tid ,så de 29 kr er spildt, det er bare ikke i orden.