Har haft fornøjelsen af at have Yakup som personlig træner i godt og vel et halv års tid. Yakup er top professionel og en personlig træner der virkelig har styr på sine sager, han tager sig god tid... Se mere
Jeg har kun været hos Yakup i mindre end en måned, og var tvunget til at stoppe pga økonomi, men synes det var rigtig fedt og være hos ham, og man kan virkelig mærke han godt ville en. Kan klart anbef... Se mere
Verdensklasse makker, fornøjelse at være i hans selvskab! Derudover er han ekstremt god til at oversætte “nørderi” til noget praktisk og brugbart. Yakup er også nysgerrig på den person man er og ef... Se mere
Hvis man sidder med tvivlen om hvilken personlig træner man skal vælge så kig med her. Yakub er anderledes og skiller sig ud fra andre personlige trænere. Den måde hans professionelle svar er give... Se mere
Hjælper unge med at opbygge muskler og blive stærkere både fysisk og mentalt💪🏽
Faaborgvej 74 1. th, 5250, Odense SV, Danmark
- 26120672
- kontakt@yakupozkir.dk
- yakupozkir.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Jeg har kun været hos Yakup i mindre…
Jeg har kun været hos Yakup i mindre end en måned, og var tvunget til at stoppe pga økonomi, men synes det var rigtig fedt og være hos ham, og man kan virkelig mærke han godt ville en. Kan klart anbefale ham
Den helt rigtig start for mig !!
Havde fornøjelsen af at starte min træning ved Yakup i November 2023, som i helt fra start.
Den dag i dag er jeg vildt taknemlig for det han lærte mig omkring at træne. Han er vildt passioneret og dygtig i det han gør.
Vi træner ikke sammen i dag, men i samme center.
Yakup er altid åben for spørgsmål og parat til at komme med et kvalificeret svar.
Yakup er en træner der kun får de bedste anbefalinger her fra og jeg vil til hver en tid heller end gerne anbefale ham til andre..
Yakup er et rart og roligt menneske
Yakup er et rart og roligt menneske, som kommer med god feedback, som man kan bruge til at optimerer sine valg og træninger. Tingene bliver forklaret ret simpelt og kan derfor nemt forstås, selv for en uden en faglig viden indenfor området.
Hvis man ønsker at blive bedre til at træne, så er Yakup manden for det. Ønsker man at nørde, er Yakup også manden for det. Han har en all-round viden indenfor træning, som kan gavne alle💪🏽📈
Personlig træning, som rent faktisk er personligt!
Jeg har haft et onlineforløb hos Yakup, da jeg havde mistet motivationen og glæden til at træne, som jeg ønskede at få rettet op på. Jeg tog derfor kontakt til Yakup og allerede fra dag 1 kunne man mærke hvor engageret han var til at hjælpe en med at nå sine mål. Yakup er en virkelig rar person, som tager højde for ens udfordringer. Han hjælper med at tilpasse træningen til ens liv, i stedet for at diktere hvordan du skal ændre dit liv for at tilpasse det til træningen - det er noget jeg virkelig har været glad for.
Derudover er han virkelig faglig og ved hvad han snakker om, hvilket naturligvis har hjulpet mig med at gøre stort fremskridt på kort tid.
Jeg anbefaler derfor Yakup 100% uanset om det er online eller ej. Det har uden tvivl været pengene værd!
Kæmpe anbefaling
Jeg har de sidste 6-7 måneder været i forløb hos Yakup, og hold nu kælderdøren lukket det har været fedt. Jeg har rykket mig rigtig meget fysisk, men har også fået en hel masse viden og inspiration med i bagagen, til videre træning.
Yakup er en ekstrem rar person at være i selvskab med og man kan virkelig mærke hans professionalisme og dedikation til faget. Han er god til at forklare hvorfor vi gør som vi gør, og hvordan vi måske kan optimere hver øvelse, så det bliver den bedst mulige træning. Han er en kæmpe nørd (mener det på den bedst mulige måde) indenfor træning, og sammen med hans smilende og positive væremåde, er det virkelig svært ikke at få nogle fede træninger sammen.
Hans dedikation kan man også mærke når man skal finde en tid til træning. Det har nogen gange været et problem for os, at finde tider hvor vi begge kan, men han gør rigtig meget for at få rykket rundt på et eller andet, så han kan finde tid til dig.
Alt i alt er Yakup en kæmpe fornøjelse og et super godt og rart menneske, som jeg på det varmeste kan anbefale, hvis leger med tanken om at tage sine træninger til næste niveau
Nice forløb
Jeg syntes det var en rigtig Nice forløb hos Yakup da han har så Sindsygt godt styr på alt inde for træning
Kan kun anbefale ham til folk som vil tage sin træning til det næste niveau.
Utrolig dygtig Coach
Jeg havde fornøjelsen af at træne med Yakup i 3 måneders tid, hvor jeg dertil havde den bedste træningsperiode i mit liv. Yakup er et virkelig behageligt menneske og man kan virkelig mærke at han brænder for sit fag. Jeg glædede mig hver gang jeg skulle til en fysisk session i Odense, fordi jeg nød at være i hans selskab. Alt i alt synes jeg Yakup er en virkelig dygtig træner, som ønsker det absolut bedste for sine klienter
Træning for alle niveauer
Jeg har været på forløb hos Yakup og kan varmt anbefale det. Jeg følte egentlig, at jeg havde okay styr på træning, men han hjalp, og vejledte mig så jeg kunne blive endnu bedre, og det har jeg været rigtig glad for💪🏼
Så jeg kan kun anbefale det herfra🤘🏼
Han er en af de bedste, uden tvivl!
Kæmpe fornøjelse, at have haft Yakup som online coach. Skide god til at kommunikere, og rette/vejlede en. Har virkelig nydt mit forløb hos ham, og man altid kunne skrive til ham, selvom det var de mindste ting man var i tvivl om, så hjalp han!
Varm anbefaling, hvis man lige mangler en hjælpende, så ræk endelig ud efter ham💪🏼
Jeg kan varmt anbefale et træningsforløb med Yakup!
Jeg har været igennem et træningsforløb med Yakup, da jeg gerne ville træne op til mit bryllup tilbage i september 2023. I forløbet blev jeg introduceret til en kost-app og jeg fik lavet 2 skræddersyede træningsprogrammer. Vi havde et forløb over 3-4 måneder, hvor vi havde én personlig træning pr. uge. Yakup er som personlig træner utrolig behagelig, saglig og man kan mærke, at han brænder for det han laver - hans passion smitter. Yakup er utrolig dygtig til at forklare omkring øvelserne og hvorfor de skal laves på bestemte måder. I vores træningssessioner kom han løbende med refleksions-spørgsmål omkring kost, træning og livstil som stadig ligger mentalt i baghovedet.
Jeg kan varmt anbefale et træningsforløb med Yakup!
Online forløb ved Yakup Øzkir
Har siden august haft en online forløb hos Yakup og det har været en super fed rejse. Yakup har igennem forløbet haft en rigtig god forståelse for hvad mine mål var med træningen og har gjort det rigtigt godt med at få tilpasset mine træninger efter mine behov og mål. 🤩
Så jeg vil klart anbefale ham uden tvivl, jeg vil sige tak til Yakup for en fantastisk rejse🤩
En sand fornøjelse
Virkelig dygtig, imødekommende, nem at snakke med og utrolig forstående - en fantastisk sparringspartner ! Det har været en ren og skær fornøjelse at være i forløb ved Yakup 👏🏻
Yakup har hjertet på det rette sted
Jeg har haft fornøjelsen af et onlineforløb med Yakup, og det har været en helt fantastisk oplevelse! Hans dedikation, professionelle tilgang og oplysende vejledning har virkelig gjort en afgørende forskel i mit træningsforløb.
Yakup formår at skabe et forløb, der ikke blot er fysisk udfordrende, men også tilpasset mine individuelle mål og behov. Træningen kom en smule i andenrække for mig, da mit fokus først og fremmest var at blive klogere på træning og hvad der dertil hører. Hans ekspertise og entusiasme som personlig træner skinner tydeligt igennem og han er en super behagelige fyr. Ydermere ser han mennesket bag og brænder for udviklingen af samme i stedet for at have økonomien for øje. Det er en stor værdi at besidde i den her jungle, når man skal finde en personlig træner.
Det er tydeligt, at Yakup brænder for sit arbejde, og han formår at motivere og guide på en måde, der gør træningen både givende og sjov. Jeg har fået en bedre forståelse for programmering, øvelsesspektret og hvad der ellers måtte være vigtigt at have i værktøjskassen. Altsammen takket være hans oplysende tilgang.
Yakup får mine varmeste anbefalinger med hans evidensbaseret tilgang til træning og for ham som person! Det eneste der holder mig fra de 5 stjerner er, at vores check-ins udelukkende fungerede uden at have kamera på. Havde det været der, havde det været prikken oven i’et.
Står du og mangler en personlig træner
Står du og mangler en personlig træner, så er Yakup løsningen for dig! Yakup skiller sig ud ved at være super imødekommende, og lyttende overfor din mål! I sær på måden hans feedback, og svar på dine resultater, og videoer som er suuuper motiverende, tilrettet efter få de HELT rigtige resultater!
KÆMPE anbefaling herfra!
Hvis man sidder med tvivlen om hvilken…
Yakub er anderledes og skiller sig ud fra andre personlige trænere. Den måde hans professionelle svar er giver ro i maven. Han giver motiverende tilbagemeldinger og sørge for at kam presser sig selv godt.
Kun gode oplevelser her fra 😈
Fedeste personlighed! Og en klasse træner
Yakup er både den største champ som træner men også som person! Han lytter virkelig til behovet og er forstående! Så tak for dig Yakup og på gensyn(ikke farvel) vi ses til et forløb meget snart igen
Hilsen Magnus
PT af Yakup.
Yakup er en fantastisk træner, som tilpasse alt, der kan tilpasses - lige præcis til DIG!
Fedt forløb!
Perfekt forløb!
Puha, hvor ska' vi starte. Yakup er et vidunderligt menneske når det kommer til at få dig skubbet til dine nye mål, han giver dig et tilpassende træningsplan som bar' virker perfekt!
Stærkt arbejde Yakup!
Kæmpe kæmpe tak yaqup!!
Kæmpe kæmpe tak yaqup!!
At kontakte yaqup er nok den bedste beslutning til dato! Hold nu kæft hvor får man så vandvittig meget viden omkring træning og meget mere til!
Du finder ikke en der er mere nede på jorden og så rolig i sind som ham!
Yaqup er så god til at forklarer alt ned i den mindste detalje, og man mærker med det samme at han virkelig bare gør alt for sine klienter og uden tvivl elsker sit arbejde!
Bedste beslutning jeg nogensinde har taget!
Kæmpe tak!❤️
Yakup er fantastisk!
Yakup er fantastisk! Han er mega engageret og lytter rigtigt meget til en.
Hvis der er noget du er utilfreds med, så bliver det lynhurtigt skiftet ud. Han er fantastisk til at besvare forvirrende spørgsmål!