Jeg har kun været hos Yakup i mindre end en måned, og var tvunget til at stoppe pga økonomi, men synes det var rigtig fedt og være hos ham, og man kan virkelig mærke han godt ville en. Kan klart anbef... Se mere
Hvis man sidder med tvivlen om hvilken personlig træner man skal vælge så kig med her. Yakub er anderledes og skiller sig ud fra andre personlige trænere. Den måde hans professionelle svar er give... Se mere
Hjælper unge med at opbygge muskler og blive stærkere både fysisk og mentalt💪🏽
Faaborgvej 74 1. th, 5250, Odense SV, Danmark
- 26120672
- kontakt@yakupozkir.dk
- yakupozkir.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Fremragende oplevelse ved Yakup
Har haft fornøjelsen af at have Yakup som personlig træner i godt og vel et halv års tid. Yakup er top professionel og en personlig træner der virkelig har styr på sine sager, han tager sig god tid til at gå i detaljen og er god til både nørderiet og bare at smække nogle top fede træningsprogrammer sammen. Samtidig er Yakup fremragende til at lytte til ens behov og programmerer træningen herefter, samt at give feedback og være med til at motivere på de dage hvor der er behov for dette.
Et forløb ved Yakup kan 110% anbefales herfra!
Yakup Øzkir,
Yakup Øzkir,
Yakup Øzkir er indbegrebet af en professionel personlig træner. Han er fagligt stærk, engageret og formår at hæve standarden i fitnessbranchen gennem sin viden og dedikation.
Jeg har været i forløb hos Yakup gennem både online coaching og fysiske træningssessioner over en længere periode. Han leverer altid hurtige, præcise og dybdegående svar på spørgsmål, og hans feedback på træningsvideoer er både konstruktiv og let at omsætte til praksis.
Til de fysiske sessioner er Yakup fuldt til stede. Det mærkes tydeligt, at han brænder for sit arbejde. Han er teknisk dygtig, detaljeorienteret og har en særlig evne til at formidle komplekse bevægelser og træningsprincipper på en forståelig måde. Hans tilgang gør det nemt at optimere sin teknik og få mest muligt ud af træningen.
Mit forløb hos Yakup har været ekstremt givende. Jeg kom med over fem års erfaring med styrketræning, men havde brug for ny inspiration og et skub i den rigtige retning. Yakup bidrog med et frisk perspektiv, ny viden og en tilgang, der genskabte min motivation og træningsglæde.
Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Yakup til alle, der ønsker at investere seriøst i deres træning og udvikling.
Høj faglighed og passion! 💪
Jeg har haft fornøjelsen af at træne med Yakup og har oplevet en kæmpe forskel! Ikke bare at have et struktureret træningsprogram men også kompetent vejledning og uddybende svar på alle de dumme spørgsmål man nu har 😅 Vil virkelig anbefale det til alle der vil tage deres træning seriøst, Yakup formår at gøre træningen meget personlig og er helt igennem et rart menneske at være omkring ✨
En fremragende personlig træner
Et kort forløb jeg kørte med Yakup, men super givende, hvilket jeg har været tilfreds med.
Der er fuld forståelse for hvem du er og hvad dine mål er.
Anmeldelse af Yakup
Anmeldelse af Yakup – En fantastisk træner og motivator
Jeg kan ikke anbefale Yakup nok! Han har haft en utrolig positiv indvirkning på mit styrketræningsforløb og har hjulpet mig med at opnå resultater, jeg ikke troede var mulige!
Fra starten har han været engageret, motiverende og virkelig dygtig til at tilpasse træningen til mine mål om fedttab og muskelopbygning. Hans viden om styrketræning, teknik og progression har gjort en kæmpe forskel, og jeg føler mig stærkere og mere selvsikker i træningscenteret end nogensinde før.
Det, der virkelig gør Yakup unik, er hans evne til at skabe en positiv og inspirerende træningsatmosfære. Han formår at presse mig til at yde mit bedste, samtidig med at han altid sørger for, at jeg træner sikkert og effektivt. Hans engagement og passion for træning smitter af, og det gør hver eneste træning til en god oplevelse.
Hvis du leder efter en træner, der virkelig går op i dine fremskridt og motiverer dig til at nå dine mål, så er Yakup uden tvivl den rette person! Jeg er dybt taknemmelig for hans hjælp og ser frem til at fortsætte min udvikling med hans vejledning.
Verdensklasse personlig træner!📈
Verdensklasse personlig træner!📈
Har været under Yakup i kun 3 måneder da jeg nu skal ud og rejse. Han har fra dag 1 spurgt ind og givet konge feedback på alle de mange 100 videoer jeg har sendt!
Kan helt bestemt anbefale Yakup som din online eller fysiske pt.
Yakup må næsten have flere timer i døgnet end os andre, med alt det han kan nå og yde!
Mit forløb med Yakup
Mit forløb med Yakup, har været helt igennem fantastisk. Jeg har lært så meget om træning og mig selv, selvom jeg har massere af trænings erfaring.
Yakup er enormt professionel og formår virkelig at skabe en personlig kontakt til en på trods af online forløb!
Jeg har personligt rykket mig virkelig meget i min træning, men også mentalt. Yakup hjælper i høj grad med at gøre træning til en livstil, men med en sund balance mentalt🙌
Jeg anbefaler virkelig at starte forløb hos Yakup, det er den bedste gave man kan give sig selv!
Stærk anbefaling - personlig træning
Jeg har haft fornøjelsen af at være i et træningsforløb med Yakup, hvor fokus har været på styrketræning og generel sundhed. Oprindeligt var jeg skeptisk over for personlig træning, især på baggrund af det, man ofte hører. Men allerede efter vores første samtale blev jeg overbevist om, at Yakup er noget helt særligt.
Yakup ser mig ikke bare som en kunde, men som et menneske med unikke behov, drømme og potentiale. Han møder mig med en ægte interesse og en dyb respekt for, hvem jeg er, og hvad jeg har brug for. Han får mig til at tro på, at mine mål er opnåelige, og hans måde at lytte og forstå gør, at man føler sig set og hørt på en helt særlig måde.
Noget af det, der virkelig gør Yakup unik, er hans store viden og engagement. Han går aldrig på kompromis med kvaliteten af træningen. Hver eneste øvelse bliver nøje forklaret og tilpasset, så jeg får det maksimale ud af den. Yakup deler generøst ud af sin faglige ekspertise, og han gør det på en måde, der både er spændende og let at forstå.
Derudover er træningen altid inspirerende og fyldt med humor. Yakup er kendt for sine små sjove fun facts og interessante historier, som gør, at træningen aldrig føles kedelig. Han skaber en balance mellem seriøsitet og glæde, der gør, at jeg ser frem til hver eneste session.
Forløbet med Yakup har givet mig mere end bare fysisk styrke. Det har været et frirum, hvor jeg har kunnet dele mine tanker og følelser uden at føle mig dømt. Yakup har en evne til at skabe en tryg og motiverende atmosfære, hvor man virkelig føler sig værdsat som menneske.
Jeg ser frem til at fortsætte med at bruge alt det, Yakup har lært mig, og jeg kan varmt anbefale ham til alle, der ønsker en træner, der kombinerer høj kvalitet, faglighed og menneskelighed på en helt unik måde.
Yakup er en klasse coach
Yakup er en klasse coach!
Han gav mig en masse viden inde for træning, kost og løb💪🏽
Kæmpe anbefaling herfra🫶🏼
Verdensklasse Coach!
Yakup er en virkelig dygtig og passioneret coach! Han er mega engageret i sit arbejde, og ikke mindst i sine klienter. Han er nysgerrig på en som person og hvad man har brug for, hvilket fremgår i detaljerede tilbagemeldinger og højt faglige sparringer.
Gennem mit forløb hos Yakup, havde jeg 100% tillid til ham og hans plan for mig. Jeg fik den præcise udvikling jeg ønskede og mere til, for at opnå mit mål!
Yakup er eminent til at forstå ens ønsker og behov, og have øje på for både det fysiske og det psykiske går hånd i hånd. Derudover er han en mega rolig og nede på jorden person, og samtidig mega sjov!
Yakup får mine varmeste anbefalinger som coach! 100% det hele værd.
Rigtig rigtig god træner
Rigtig rigtig god træner. Man kan altid spørger om hjælp
Verdensklasse
Verdensklasse makker, fornøjelse at være i hans selvskab! Derudover er han ekstremt god til at oversætte “nørderi” til noget praktisk og brugbart. Yakup er også nysgerrig på den person man er og efterkommer alle behov.
Så hvis du ønsker at blive god og klog til træning, samtidig med at have nogle hyggelige og sjove samtaler -> så det Yakup der er manden.
Klar anbefaling her fra, selvom han støtter det forkerte fodboldhold!
Kompetent, menneskelig træning
Yakup er meget lydhør over for mine ønsker og ikke mindst omstændigheder. Meget kompetent rådgivning.
Yakup er et yderst sympatisk person og…
Yakup er et yderst sympatisk person og en person som virkelig brænder for det faglige i forhold træning. Det at nørde med alt fra træningsprogrammer, mad, gentagelser, vægtforhold, løb, split træning og helt ned individuel øvelse og meget mere...
Så du for en yderst rar person, som træner. Som både kan bruges til og slippe væk fra den travle hverdag eller dykke ned ned i trænings mekanismer... eller hvis du ligesom mig ønsker begge dele.
Patrick Errboe -
Elendig service!!
Elendig service!!
Han gør intet og svarer en som en robot.
Tag Sejer Dalum isteden.. det er en PERSONLIG træner, og ikke en robot…
Kan man give 6?🤩
Jeg kom til Yakup med et ønske om at nå mine mål om at løbe et halvmarathon på under 2timer og om at dødløfte 140 og generelt bare få mere muskelmasse.
Med nogen mega fede planer som blev ændret hvis min hverdsg ændrede sig eller jeg havde brug for noget nyt, så nåede jeg det og have det helt vildt sjovt imens + jeg er blevet meget meget klogere😀
Kæmpe anbefaling og derfor er jeg forsat klient ved Yakup!💪🏽
Vanvittig dygtig og dedikeret coach
Vanvittig dygtig og dedikeret coach. Jeg har virkelig nydt mine tre måneder med Yakup og har virkelig kunne mærke hans nærvær hele vejen igennem forløbet. Mine bedste anbefalinger herfra 💪
1,5 måneds samarbejde
God oplevelse med Yakup som PT.
Jeg kom ind til det med allerede ret meget viden i forhold til træning og optimering, men havde dog stadig nogle ting jeg gerne ville have rettet til.
Yakup hjalp med både at optimere min kost og give mig et friskt nyt træningsprogram. Og når jeg enten ikke kunne lave en øvelse grundet en dårlig skulder eller øvelsen ikke lige var mig gav han gode alternativer.
Vil helt klart anbefale Yakup enten hvis man er nybegynder eller ligesom mig har trænet i et stykke tid før.
Super fedt samarbejde
Jeg har arbejdet sammen med Yakup online gennem 3 måneder, og fik absolut det ønskede ud af forløbet, primært noget udefrakommende struktur og faglighed, samt mere til.
Yakup er virkelig dygtig og passioneret, hvilket fremgår tydeligt i hans engagement i den enkelte klient og detaljerede tilbagemeldinger og sparringer.
Jeg har under Yakup haft 100% tillid til planen og lært en masse både ang. programmering og udførsel. Dertil var jeg på Yakups initiativ forbi Odense til en personlig træning, mega rar oplevelse.
Tak for fedt samarbejde chef!
Super lydhør og imødekommende
Yakup var fra første besked super imødekommende, nærværende og nysgerrig på mig som menneske. Han er en fantastisk fyr der virkelig forstår at være lydhør overfor ens behov og mål. Jeg er typen der altid har store planer og høje forventninger til mig selv, her var Yakup super dygtig til at undersøge, hvorfor jeg ønskede, som jeg gjorde, hvad jeg potentielt ville få ud af det, og om det var realistisk og sundt for både psyke og fysik.
Mine varmeste anbefalinger, hvis du ønsker en coach der har tid, overskud og en smittende energi.