In december een pakket ontvangen dat ernstig beschadigd was. Waarschijnlijk door vervoerder laten vallen en geen melding gemaakt. Yakelos heeft mij een nieuwe fles olie gestuurd met daarbij een verra... Se mere

Beste team van Yakelos, Ik wil graag jullie bedanken voor jullie toewijding en harde werk om de beste olijfolie ter wereld te produceren, vooral die van Yakelos zelf, die absoluut heerlijk is. Ik h... Se mere

Toch ook nog zeker vergeten te noemen Fleurrrrr!!!! Zo een vriendelijke meid .. meteen antwoord en oplossing als je een vraag hebt!.. ja dat speelt ook een belangrijke rol in het leven opdeez aard👏👏... Se mere

Een van de beste bedrijven wat betreft service en snelle levering !! Maar waar het eigenlijk om gaat is de Olijfolie ⭐️ om even in superlatieven te gaan.. Fantastisch / verrukkelijke / volle smaak en... Se mere

1. Kooperativ for olivenolieproducenter

Vloeibaar goud! Gezond & Lekker

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

4,9

Ik had 3 flessen olijfolie besteld en…

Ik had 3 flessen olijfolie besteld en een spray flacon. De sprayflacon viel bij het eerste gebruik om….kapot helaas… Een mail gestuurd naar Fleur en de volgende dag had ik al kosteloos een nieuwe. Super service. Ohja en de olie is heerlijk.

21. maj 2023

Een topper!

Wat is dit een mooie en heerlijke olijfolie. Absoluut de beste welke ik tot nu heb gebruikt.
Duur? Kan zijn, maar de olijfolie is zijn geld dik en dik waard!

17. maj 2023

Wat ze beloven doen ze ook .De smaak is…Goed bezig

Wat ze beloven doen ze ook .De smaak is enorm lekker ik ben blij dat ik yakelos heb on dekt .Maar wat ik niet
begrijp is dat de prijs zo hoog moet zijn

14. maj 2023
Yakelos-logo

Besvarelse fra Yakelos

Beste Koos,
Allereerst bedankt voor uw mail.
We zijn blij met u als klant en willen graag toelichten hoe de huidige situatie momenteel is.
De reden dat we 25% duurder zijn geworden heeft met meerdere oorzaken te maken.
De opbrengst van de oogst is vergeleken vorig jaar een groot stuk minder waardoor de prijs is gestegen. Deze informatie is ook inzichtelijk vanuit https://www.internationaloliveoil.orginternationaloliveoil/ website
Ook heeft de prijsstijging te maken met o.a. inflatie, transport & emballage.
Voor ons betekent dit dat wij als bedrijf te maken hebben met een prijsstijging van maar liefst 40% waardoor onze marge erg minimaal is voor dit jaar we hopen op volgend jaar beter.
Vooralsnog hebben we dit jaar 2023 met enorme droogte te maken wat ook niet bevorderlijk is voor de opbrengst.
Uiteindelijke hebben we er voor gekozen om onze verkoop prijzen gelijk te houden en zijn dan met de heerlijke biologische olijfolie wel genoodzaakt om van 1000ML van 750Ml te gaan wat 25% duurder is geworden voor onze klanten.
Daarbij bieden wij als service voor al onze klanten een gratis verzending aan huis in de Benelux aan wat ons 7euro per zending kost.
Hopelijk is het wat duidelijker voor u geworden.
En heeft u mogelijk begrip voor deze situatie.
We zullen er dan ook alles aan doen onze klanten tevreden te stellen zodat wij ook tevreden kunnen zijn.
En de geweldige sublieme biologische olijfolie kunnen blijven verkopen.
Bedankt voor het delen van uw review
Met vriendelijke gezonde groet,
Fleur
namens Team Yakelos

Ps.
We blijven ons inzetten en we hebben voor dit jaar een prijs gewonnen voor beste Olijfolie een 2023 gouden Award waar we enorm trots op zijn:)
Deze prijs is uitgegeven door de jury van de prominente wedstrijd in New york de international olive oil council IOOC

De fles olijfolie zat superleuk in een…

De fles olijfolie zat superleuk in een cadeauverpakking samen met houten saladebestek.
En is ruim op tijd aan mij verstuurd, in eerste instantie dacht ik dat het te laat zou komen. Nadat ik had gemaild kreeg ik snel response en bleek dat het toch op tijd was verstuurd.
Het geheel was stevig en veilig verpakt.

23. marts 2023

Goeie veranderdwoorde olijfolie

Wij gebruiken deze olie al meer dan een jaar. Het feit dat het zo goed in voor je immuunsysteem is maar ook lekker is.
Er gaat geen dag voorbij dat ik hem niet gebruik. Lijkt bijna op een verslaving...maar we weten waarom we het eten.
Koop altijd 3 flessen tegelijk. En heb hem ook al doorgeven aan onze kinderen...

7. april 2023

Prettig om te bestellen

Er wordt altijd snel op mijn vraag, naar tevredenheid gereageerd.
Aanvullende informatie is altijd helder en duidelijk.
En…de olie is prachtig te verwerken in koude en warme gerechten..
Snel geleverd, goed verpakt…

2. marts 2023

Goede service bij afleveren in het buitenland, heerlijke olijfolie

Goede service, op de maandag voor kerstmis besteld vanuit Nederland, op de donderdag voor kerstmis al afgeleverd op het platteland in Frankrijk bij mijn dochter, zónder extra verzendkosten ! Mijn dochter en schoonzoon zijn blij met het mooie pakket, en de olijfolie is heerlijk ! Dank voor de vlotte en nette afhandeling.

18. december 2022