Natural Nuts Anmeldelser

3,4

Precies wat ik besteld had alleen jammer dat de bezorging meer dan 2 weken moest duren zonder enig bericht dat het langer ging duren dan 2 tot 4 dagen. Verder zeer tevreden.

Levering binnen 48 uur👍 -goede houdbare verpakking -noten assortiment/kwaltiteit/prijs verhouding (ruim/lekker/prima) -gedroogd fruit,wel heel zoet geconcentreerd. Al met al tevreden, wel kans... Se mere

Voor het eerst besteld hier na contact met de chatapp. Supersnel geleverd. De verpakking is degelijk maar sober maar dat komt vanwege hun MVO keurmerk/ handelen begreep ik. Lekkere, verse producten o... Se mere

Vorige week besteld. Nu nog niks binnen. Op hun site staat snelle verzending en uitmuntende service. Ik heb ondertussen meerdere malen gemaild maar geen reactie. Voel me opgelicht!!!! 😡😡😡😡

1. Nøddebutik
  2. Butik med tørret frugt

De beste Noten en Gedroogde Zuidvruchten (online) winkel van de Benelux! Zonder tussenschakels en tijdverlies vers, voordelig en snel bij je thuis of af te halen. Kies voor lekkere verse producten uit ons ruime assortiment. Voor 12.00u besteld dezelfde avond al bezorgd. Voor 23.59u besteld de volgende dag bezorgd! *Alleen huisadressen. Voor bedrijfsadressen geldt voor 15.00u besteld de volgende bezorgd

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

16 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Lange levertijd

Een week geleden besteld, nog geen verzending. Op mail wordt niet gereageerd. De levertijd die op de website staat is onduidelijk maar suggereert snelle verzending/levering.

7. august 2026

NIET BESTELLEN HIER!!!!

1. august 2026

verkeerde levering, maar geld nog steeds niet retour

Er werd een ander product geleverd dan ik besteld had. Toen ik daarover mailde, mocht ik het product wat daarvoor in plaats was gestuurd houden, en zou ik het geld terug krijgen omdat het product dat ik wilde niet leverbaar was. Dat is nu ruim 3 weken geleden. In de tussentijd heb ik 2 keer met ze gemaild en geen reactie mogen ontvangen, het geld is nog steeds niet retour.
De andere producten zijn prima.

23. januar 2026

Op site staat morgen in huis wacht al…

Op site staat morgen in huis wacht al een week de bestelling is uitverkocht waarom melden ze dat niet als je besteld

15. december 2025
Natural Nuts-logo

Besvarelse fra Natural Nuts

Beste Ton, Dank je wel voor je review. Jammer dat de levering niet is gegaan zoals je mocht verwachten, onze excuses daarvoor.
Normaal leveren wij binnen 1 werkdag, maar dit product was tijdelijk uitverkocht, wat voor vertraging heeft gezorgd.

We hebben je hierover per e-mail geïnformeerd, maar hier helaas geen reactie op ontvangen. Omdat er geen telefoonnummer was opgegeven, konden we je niet bellen.
Je bestelling is inmiddels onderweg en wordt naar verwachting vandaag bezorgd.

We hebben gezien dat je via ons website voor de twee producten die je hebt besteld een 5 ster hebt gegeven als review. We zijn blij om te lezen dat de producten naar wens zijn. We vinden het erg jammer dat je deze beoordeling niet hebt meegenomen in je review op Trustpilot.

Tevereden klant

Levering binnen 48 uur👍
-goede houdbare verpakking
-noten assortiment/kwaltiteit/prijs verhouding (ruim/lekker/prima)
-gedroogd fruit,wel heel zoet geconcentreerd.

Al met al tevreden, wel kans op een vervolg bestelling.

29. oktober 2025
Natural Nuts-logo

Besvarelse fra Natural Nuts

Bedankt voor je fijne review!
Leuk om te horen dat je tevreden bent over de levering, verpakking en kwaliteit. We streven ernaar om binnen 24 uur te leveren, al kan het soms iets langer duren.

Wat betreft het gedroogde fruit: we hebben varianten zonder toegevoegde suiker en licht gezoete soorten. De ongezoete zijn wat milder van smaak. Misschien leuk om die eens te proberen! 😊

Het Natural Nuts Team

Heerlijke producten en goede prijs kwaliteit verhouding

Mijn bestelling met verschillende noten, gedroogd fruit en allerlei soorten chocola was echt top! Alles kwam snel binnen, netjes verpakt en supervers. De kwaliteit is veel beter dan wat je normaal in de supermarkt vindt, je proeft echt het verschil. Wat ik ook fijn vond, is dat de keuze zo groot is en je makkelijk kunt combineren. Kortom: goede service, heerlijke producten en zeker voor herhaling vatbaar!

29. august 2025