Beer in a Box Anmeldelser 2.342

4,6

Top biertjes!. Groot assortiment mooie exclusieve, lekkere biertjes. Gewoon een top bedrijf voor als je interesse hebt in een bier pakket of abonnement.

Mooie box, ik had dit jaar wederom de exclusieve variant. Veel variatie in bier stijlen met ook erg verassend mooie bieren. Als fervent bierliefhebber probeer ik graag nieuwe bieren en kan deze kalend... Se mere

A perfect exclusive box of Beer-in-a-Box this year with many surprises like really great special beers only for this box, like the paperbox itselve, very clever thought through, like every day an orig... Se mere

De verrassingsbox werd super snel geleverd! Ook al hebben we een abonnement genomen, we kregen gelijk een box en hoefden niet tot het volgende verzendmoment te wachten. Bovendien was de verdeling van... Se mere

1. Ølforretning

Altijd het lekkerste bier. Op basis van jouw smaak! Meer informatie: http://www.beerinabox.nl

4,6

2 t anmeldelser

Top biertjes!

15. april 2026

Ik weet het niet …

Bieren zijn mijn inziens niet van goede kwaliteit en onbekend, soms ook veel te laat leveren en dan geven ze een klein blikje extra maar wel een mnd later. Ik kijk het nog een mnd af en anders....doei

9. april 2026

Vermijden

Slecht websiteontwerp, zeer frustrerend om iets terug te kunnen vinden. Je account zit over twee plekken verspreid en je bent lid van abonnementen waar je je niet voor hebt aangemeld. Heb mijn complete account laten wissen, ik kom nooit meer terug.

23. februar 2025

Bier

Goed bier, de exclusieve boxen zijn echt geweldig met alle filmpjes, kunst en moeite.

28. marts 2025

Top!

Duidelijke website, snelle levering. Leuke communicatie. En natuurlijk een pracht product. Wij hebben onze collega blij kunnen maken met een box voor z’n verjaardag.

28. februar 2025

Best aardig, zeker niet top.

Twee bierpakketten besteld met elk 12 bieren. In het pakket zou het volgende zitten: Bierstijl: IPA, Pale Ale, Double IPA, Lager. Tot mijn teleurstelling was meer dan de helft lager. En nog een teleurstelling; er was ook milk stout. En 3 (!) blikken wheat ale en 3 (!) blikken Vienna lager. Hoe kan je nou 2 pakketten hebben en dan ergens drie blikken van krijgen?
De IPAs waren goed, maar de rest was gewoon niet echt top.

31. januar 2025