Beer in a Box Anmeldelser

2.341

4,6

Top biertjes!. Groot assortiment mooie exclusieve, lekkere biertjes. Gewoon een top bedrijf voor als je interesse hebt in een bier pakket of abonnement.

Mooie box, ik had dit jaar wederom de exclusieve variant. Veel variatie in bier stijlen met ook erg verassend mooie bieren. Als fervent bierliefhebber probeer ik graag nieuwe bieren en kan deze kalend... Se mere

A perfect exclusive box of Beer-in-a-Box this year with many surprises like really great special beers only for this box, like the paperbox itselve, very clever thought through, like every day an orig... Se mere

De verrassingsbox werd super snel geleverd! Ook al hebben we een abonnement genomen, we kregen gelijk een box en hoefden niet tot het volgende verzendmoment te wachten. Bovendien was de verdeling van... Se mere

1. Ølforretning

Altijd het lekkerste bier. Op basis van jouw smaak! Meer informatie: http://www.beerinabox.nl

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(2.341)

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Kadobon van niks

Ik ben lid, en krijg een kadobon van van €10,- net als ieder ander lid. Leuk, jippie!
De boxen van €9,95 tijdelijk niet beschikbaar. Losse flesjes, tijdelijk niet beschikbaar. Dus je moet alsnog veel geld uitgeven voor je “kado”. Doe 2 extra flesjes in de volgende box, of DOE DAN NIKS!!!

15. december 2024

Een beer in bier.

Het bestelde bierpakket was snel geleverd en de selectie bieren, deze maand van een Zweedse brouwerij was prima te pruimen.
Een minpunt, maar daar kan de beer niets aan doen, was dat de doos zo snel leeg was.

25. november 2024

Te veel goede keuzes

De bestelling was moeilijk omdat er zoveel keus is in verschillende prijsklasses. Toen de keus echter was gemaakt, kwam de rest vanzelf. Het pakket werd heel snel geleverd en eenmaal in huis was het spannend om te kijken wat er allemaal was geleverd. 12 verschillende en verrassende biertjes. 2 flesjes zijn inmiddels geproefd en helemaal oke bevonden. Ik kijk al uit naar het volgende pakket.

2. november 2024

Prima

Niet goedkoop, althans de exclusive beer club. Maar wat een mooi spul zeg, dit vind je nergens in deze regelmaat.
Mooie aanbiedingen met vlagen, prima verzending👍

5. september 2024

The worst Beer subscription service ever...

The worst Beer subscription service ever! They take your money, then fail to deliver the package and afterwards they are completely unavailable to provide any support. Their site promises a same day answer to your requests. I already mailed them several times but I get ghosted completely. Also by other means this company remains unavailable. Be wise & stay away: there are many better beer services around than this fraudulent one.

25. juli 2024

Prima keuzepaketten

Snelle persoonlijke communicatie via de e-mail. Bestelde doos stond snel klaar, om zelf te kunnen ophalen. Verrassende biertjes. Leuk dat je je pakket kunt samenstellen met verschillende smaken.

20. juli 2024

Heerlijke biertjes proeven voor een aangename prijs

Heerlijke biertjes kunnen proeven die je niet snel in een winkel in de buurt tegenkomt is natuurlijk al een fijne ervaring. Dit gebeurt bij Beer in a box voor een aangename prijs met een leuke website en fijne communicatie.
Komt het eens voor dat er iets mis gaat met de levering van een beerbox dan wordt er snel gereageerd en het probleem snel naar tevredenheid opgelost. Top!!

11. juni 2024