Jeg er fortørnet over at når man skriver til dem, 4 mail på 10 dage, og intet høre tilbage, det er godt nok en dårlig kundeservice. Order 41529115
XXL Sports & Outdoor
Har købt vare hos XXL. Får ingen order bekræftigelse, ønsker at retunere varen da størrelsen er forkert. Der findes ingen tlf # at kontakte XXL på og selv om man skriver til deres kundeservice får... Se mere
BONDEFANGERI må være overskriften til denne anmeldelse. De har valgt at arbejde sammen med et firma kaldet Klarna som er en slags afbetalingsfirma der tager 22,7% i renter årligt! Jeg anede ikke engan... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
XXL er Nordens største sportskæde og nu åbner vi vores danske afdeling – XXL All Sports United Danmark! Nu vil vi være ét Norden. Med online salg i Danmark får vi fordele af indkøb på tværs af alle landegrænser. Alle vores kunder får således fordelene af de laveste priser på kendte mærkevarer. Vores koncept er enkelt: Stort udvalg, kendte mærkevarer og altid Xtra Xtra Lave priser! – Og det hele er online!
Danmark
- xxl.dk
Andre kiggede også på
Var temmelig skeptisk efter at have…
Var temmelig skeptisk efter at have læst anmeldelserne her på trustpilot. Men bestilte et Garmin golf ur søndag aften på trods. Modtog bekræftelse med det samme og fik god kommunikation omkring levering. Uret blev leveret hjemme med bud tirsdag aften. Uret kostede 500 kr. mindre på XXL siden end på Garmins egen side.
Handler klart her igen.
Kun gode oplevelser med…
Jeg har kun haft gode oplevelser med XXL.dk.
Gode priser, korrekte varer og hurtig levering. Derfor skal de have fem stjerner.
Lynhurtig og korrekt levering
Lynhurtig og korrekt levering. Var lidt betænkelig pga dårlige oplevelser og kritiske kommentarer fra andre kunder, men i mit tilfælde kom fodboldstøvlerne helt uden problemer.
Super billige varer
Super billige varer. Bestilt søndag og modtaget tirsdag. Alt perfekt.
Bestilte et par ishockey handsker
Bestilte et par ishockey handsker. Hurtig levering. På hjemmesiden stod der 2-3 hverdags levering. Og det levede de op til. Fik leveret varen med Budbee. Godt tilfreds. Og vil handle her igen.
Snyd og humbug… skriver en pris
Snyd og humbug… skriver en pris, og når du så ligge vare i kurven, er det en ande og meget dyrere pris..
Så fik købt dyrt, men fik aldrig varen, da den pludselig var udsolgt, men kunne da få 30% på næste køb, og ikke mine penge retur,
Så hold jer langt væk fra dette firma
Så træt af alle deres tilbud på…
Så træt af alle deres tilbud på Facebook ikke eksisterer. Ren click bait.. spild af tid
Sletter din ordre.
Får bestilt et telt hvor de så dagen efter sletter min ordre "da det ikke er på lager". Sjovt nok er teltet på lager i alle andre lande. Jeg får så en rabat på 30% som jeg kan bruge inden året er omme på et andet telt med "dagsprisen" som de skriver. Nu vil jeg så bruge denne rabatkode, men de vil ikke godtage dagsprisen og mener at det er prisen fra dengang jeg sendte første e-mail.
Vil aldrig ligge penge her igen.
Hurtig hurtig levering
Hurtig hurtig levering.
Service er super
God og hurtig oplevelse
God og hurtig oplevelse, med både levering og efterfølgende ombytning!
Bedre end forventet
Jeg bestilte nogle støvler, som var en hel del billigere end alle andre steder jeg kunne finde.
Da jeg så anmeldelserne her på trustpilot, var jeg lidt usikker over at prøve at bestille, men er glad for at jeg gjorde det.
Desværre skulle støvlerne byttes, og jeg skrev til kundeservice for at få vejledning derfra. Jeg havde læst, at der var meget lang ventetid på at få svar, men dagen efter var der en mail fra dem.
Så nu venter jeg bare på min nye pakke, og alt i alt en god oplevelse :)
Bestilt kl 17 og kom 18.15 næste dag
Bestilt kl 17 første dag og kom 18.15 den næste dag med aftenlevering. God og hurtig service. Og mulighed for 30 dage kredit med Klarna.
Fodboldtrøjer
Har nu af flere omgange købt fodboldtrøjer hos XXL. Leveret indenfor få dage, og til gode priser.
Gode priser og super service
Jeg købte to kajakker hos XXL, til en rigtig god pris. Ved levering var den ene desværre transportskadet (havde fået buler) Jeg kontaktede XXL som tilbød returnering, eller nedslag i pris. Jeg valget nedslag i pris - og modto penge kort tid efter. Er meget positiv over produkter og service. Har handlet der flere gange siden.
Ikke besværet værd at handle der
Gode tilbud og varen kommer hurtigt, problemet opstår, når man skal i dialog med dem i forbindelse med ombytte og returnering. Der er kun mulighed for mailkorrespondance, og dette kan være meget omstændigt med lange svartider. Deres hjemmeside under min konto fremstår med fejl og mangler, og desuden virkede den ikke ved returnering og ombytning af min vare, hvilket gjorde det endnu mere omstændigt. Så jeg har pt betalt to gange det samme beløb, hvilket jeg ikke burde, da fragten ved ombytning er gratis. Og da varen imidlertid også var steget i pris, måtte jeg igen bruge tid på at kontakte kundeservice. Jeg afventer stadig at få mine penge retur for den første ordre. Ideen med at spare penge går lidt af, når man skal bruge lang tid på at returnere, ombytte og skrive mails frem og tilbage.
Forfærdelig oplevelse med levering
Forfærdelig oplevelse med levering. Hvorfor tilbyder I ikke flere fragtmuligheder? Bring er skrækkelige.
Billigt og super hurtig levering.
Købte en Jobe badering fredag aften på deres website.
XXL var billigst på nettet i hele EU.
Var lidt skeptisk hvornår den ville ankomme. Men den ankom mandag morgen. Det er virkelig hurtig levering og service med bring.
Bestilte en Nemo Fillo pude og fik den…
Bestilte en Nemo Fillo pude og fik den super hurtigt. Ingen problemer her selvom jeg var lidt nervøs over mixed reviews.
Elendig service
Købte løbehjul og der var problemer med leveringen. Man kan KUN skrive til XXL. Ingen telefonnummer til support eller kundeservice. De er mere lukkede end et narkokartel - hold jer væk fra dem
Bestilte noget klatreudstyr i god…
Bestilte noget klatreudstyr i god kvalitet til en meget billig pris og fik det leveret dagen efter.