XXL Sports & Outdoor

Jeg er fortørnet over at når man skriver til dem, 4 mail på 10 dage, og intet høre tilbage, det er godt nok en dårlig kundeservice. Order 41529115

Har købt vare hos XXL. Får ingen order bekræftigelse, ønsker at retunere varen da størrelsen er forkert. Der findes ingen tlf # at kontakte XXL på og selv om man skriver til deres kundeservice får... Se mere

Var temmelig skeptisk efter at have læst anmeldelserne her på trustpilot. Men bestilte et Garmin golf ur søndag aften på trods. Modtog bekræftelse med det samme og fik god kommunikation omkring lever... Se mere

BONDEFANGERI må være overskriften til denne anmeldelse. De har valgt at arbejde sammen med et firma kaldet Klarna som er en slags afbetalingsfirma der tager 22,7% i renter årligt! Jeg anede ikke engan... Se mere

1. Konstruktion og produktion

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

XXL er Nordens største sportskæde og nu åbner vi vores danske afdeling – XXL All Sports United Danmark! Nu vil vi være ét Norden. Med online salg i Danmark får vi fordele af indkøb på tværs af alle landegrænser. Alle vores kunder får således fordelene af de laveste priser på kendte mærkevarer. Vores koncept er enkelt: Stort udvalg, kendte mærkevarer og altid Xtra Xtra Lave priser! – Og det hele er online!

bestilt skøjte hos xxl

bestilt skøjte hos xxl. skøjterne ankom efter et par dage hvilket var helt som forventet da de var bestilt med slibning som jo først skulle udføres.
alt i alt en fin bestillig og leverings process.

4. januar 2024

Aldrig mere xxl !

Dårlig oplevelse! Bestilte et par trøjer d 12/12, fået ordrebekræftelse og har intet hørt siden....i dag er det 24/12. Og de har trukket pengene med det samme 12/12!

23. december 2023

Levering sutter

Der er gået en uge siden jeg bestilte og den er stadig ikke kommet selvom i siger 2-4 arbejdsdage før den bliver sendt, set er ekstrem useriøs

18. december 2023

Tommel op herfra.

Jeg skulle købe et par skibriller, som jeg fandt på hjemmesiden her, til meget billigere penge end andre sider. Tjekkede siden her på trustpilot og så den havde 2,9 i rating. Jeg gik alligevel all in og bestilte, må indrømme jeg ikke er skuffet på nogen måde, bestilte søndag aften fik varen i pakkeshop onsdag.

9. august 2023

Hold jer væk!

Hold jer væk!
Bestilte 2 drenge cykler d. 25/6 og de er stadig ikke afsendt

Kundeservice er ikke eksisterende, når de endeligt svare efter 2-3 dage får man rene autosvar

Super useriøs butik

25. juni 2023

God oplevelse!

Bestilte et par oakley solbriller. Prisen var uden tvivl den bedste på nettet, og de kom på under 48 timer. Havde desværre været for hurtig med bestillingen og havde fået bestilt de forkerte, så de røg retur, men ingen problemer heri og xxl har accepteret refunderingen 5 hverdage efter jeg sendte dem.

29. maj 2023

Meget lang leveringstid.

Meget lang leveringstid.

Der stod 1-5 dage, men der gik næsten en mdr. og da jeg så endelig fik cyklen, var der ingen samlevejledning med, har skrevet til kundeservice men har endnu ikke hørt noget. (kun 1 dag siden).

23. maj 2023

I lever ikke helt op til Jeres…

I lever ikke helt op til Jeres leveringsbetingelser.
Det er nu 7 dage efter jeg har fået ordrebekræftelsen, men ingen kommunikation fra Jer om at cyklen er på vej.
Hvad sker der?
I øvrigt, på hjemmesiden hvor man bestiller, står der 2-3 dages levering. Det stemmer ikke helt med den kommunikation I sender efterfølgende. Der er det pludseligt 1-5 dage.
I mangler klare retningslinier og kommunikation.

17. maj 2023

Under al kritik

Under al kritik.
Jeg har bestilt en cykel d. 11. April. Stadig intet modtaget og xxl kontakter ikke kunderne og opdaterer ikke om leveringstiden der kun skulle være 3-4 dage.
Det var en fødselsdagsgave .....

16. april 2023

Dårlig netbutik

Bestilt en pige cykel som var på tilbud. Efter en uge var cyklen ikke sendt og man hørte ikke fra XXL.
Der er ikke et telefonnummer, kontakter dem på email, flere dage efter kommer et svar. Det skulle de undersøge, to dage efter kontakte man XXL igen. Svar, den vare har vi ikke. Bestilt cykel fra Coop onsdag aften og fredag eftermiddag kom cyklen.
De har mange varer på deres hjemmeside, men det virker til at de ikke har alle de produkter i Danmark. Det var sidste gang jeg handler ved dem i Danmark, kan kun anbefale deres butikker i Norge.

6. april 2023

Altid godt at finde et "godt" tilbud MEN

Altid godt at finde et "godt" tilbud, især når man har brugt godt med tid på at søge, men når prisen så ændrer sig til det væsentligt dyrere når man går videre til "kurven" for at afslutte sin bestilling så har man bare en rigtig skidt kundeoplevelse og hertil misledende priser.

15. april 2023

Har bestilt en pige cykel til min…

Har bestilt en pige cykel til min datters fødselsdag, men efter 2 uger var varen stadig ikke sendt fra deres lager.. kontakter dem fra deres hjemmeside, dog tag det flere dage før der kommer et svar..
Det ender så med at de har solgt mig en cykel de slet ikke har på lager, og nu kæmper jeg i 4 uger for at få min penge retur..
Syns virkelig den dårligste hjemmeside side jeg har oplevet..
Så hvis jeg kunne ville jeg give minus 5 stjerner til dem.. handler aldrig mere hos dem..

16. marts 2023

Dårlig service

De har en cykel computer på bud, jeg skriver til dem hvornår tilbudet udløber, får at vide det gør det d.2-4. Som det eneste i den mail. Jeg vil ind og bestille d. 31-3 og kommer ind og der står "få tilbage" da jeg så med det samme lægger i kurven er der ikke flere. Skriver så til dem igen hvordan jeg kan købe den, da jeg tænker de får nogen hjem så jeg kan blive skrevet op, de må jo få nogen hjem da jeg ikke har fået at vide at tilbudet gælder så længe lager haves. Høre så fra dem og får at vide at der ikke er flere, jeg spørger så om jeg ikke kan købe en af dem på den svenske side(prøvede jeg samme dag, men der kunne kun leveres i Sverige) der til fik jeg at vide det kunne jeg godt, det skulle bare være til en svensk adresse.....

3. april 2023