XP Digital /Suppliers et firma med rigtig gode priser. Sælger Johhny Hansen er altid behjælpelig - giver en god service, meget hjælpsom. Hvis de ikke har varen - kan der altid findes løsninger på... Se mere
XP Digital A/S får fire stjerner herfra. Altid fin service, flinke mennesker, der kontakter en efter aftale. Vi fik en optimeret print-aftale som bedre passede vores behov, så tak herfra til Michae... Se mere
Vi har brugt XP Dagital i lang tid men har for nyligt skiftet til et andet firma, da vi havde utrolig meget besvær med dem. De prøvede at sælge os en strimmelregner til overpris og ville ikke tage den... Se mere
XP Digital er et firma som jeg varmt kan anbefale. Især vores konsulent Anne Marie Lassen har ydet en personlig og engageret service, som man sjældent oplever. Hun er helt unik i hendes kontakt og får... Se mere
Itento, leverer udover software og printudstyr også kontorartikler til virksomheder over hele landet. Vi samarbejder med markedets største producenter og leverandører af kontorprodukter. Med over 100.000 varer kan vi altid hjælpe dig med at finde det du søger! Som kunde hos Itento får du tilknyttet en personlig rådgiver, som vejleder dig omkring valg af produkter uanset om det er kontorartikler, logoprodukter, emballage eller andet i vores store sortiment. Vi kan tilpasse alle produkterne efter dine behov, hvorefter du nemt kan genbestille dine varer i webshoppen. Vi leverer høj service, kvalitet og sikkerhed. Vi tilbyder bl.a. livsgaranti på en lang række af vores tonere. For os er den personlige relation vigtig. Det er faktisk vores varemærke. Derfor har du som kunde altid én fast konsulent, som kender dig og din virksomheds behov og rutinertento
Lyskær 8A, 2730, Herlev, Danmark
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Den bedste service, humør, nærvær og løsninger. Altid en 5-stjernet oplevelse at være kunde hos Tina Riise i XP Digital.

Besvarelse fra Itento
Altid perfekt service gennemvores konsulent Johnny Hansen og hurtig ekspedition.
Kun mine bedste anbetalinger herfra.

Besvarelse fra Itento
Har snart i mange år fået den bedste service hos XP Digital. Der er ikke den opgave Jette ikke kan løse. Altid hurtig service og levering, også hvis det hele brænder. Den største tilfredshed herfra til hele firmaet. ⭐⭐⭐⭐⭐

Besvarelse fra Itento
Louise Kalhøj, gør en kæmpe forskel. Gode priser og hurtig levering.

Besvarelse fra Itento
Xp Digital Har altid gode priser og asap levering på papir tone mm .
Johnny gør altid ekstra god service nå det brænder på , han kan kun få min anbefaling til UG .

Besvarelse fra Itento
Tina Riise er det samme som super service og masser af kvalitet og så er det altid med et dejligt smil og godt humør. Jeg kan til enhver tid anbefale alle at handle med Tina, det kommer i ikke til at fortryde.
mvh
Bo Andersen
Express A/S

Besvarelse fra Itento
Når man handler med Jette hos XP Digital, for man den bedste service, en god pris og hurtig levering. Jette finder altid det du har brug for. Jette og XP Digital får til hver en tid min bedste anbefaling.

Besvarelse fra Itento
Altid god og hurtig service hos Johnny Hansen.
Tusind Tak for det.
Hasse
Qbit ApS

Besvarelse fra Itento
Vi handler med Johnny Hansen, her hos green2green. Han hjælper os fra start til slut og er altid behjælpelig med at finde de produkter vi mangler.

Besvarelse fra Itento
De 2 gange vi har handlet med XP Digital har der været gode priser og hurtig levering.

service kender de ikke
ville bestille over telefon men det kunne man lige pludselig ikke få lov til mere.

Besvarelse fra Itento
Fik stor hjælp af Tina Riise, god opfølgning, hurtig levering og så har de alt muligt vi pludselig står og mangler, Tak!

Besvarelse fra Itento
Super god service, altid hjælpsom med at finde de rigtige vare til de rigtige priser. Lynhurtig levering er et ekstra plus, når man lige har opdaget, at man er løbet tør for toner.

Besvarelse fra Itento
Der er altid super service her :-)
Hurtige leveringstider på bestilte varer og kvaliteten er i top.
Vores kontakt person er Tina Riise.
Altid med på en god snak og er altid i godt humør med super service i højsædet.
Tak til dig :-)
Mvh. Johannesen Kran Og Maskintransport A/S

Besvarelse fra Itento
XP Digital /Suppliers et firma med rigtig gode priser.
Sælger Johhny Hansen er altid behjælpelig - giver en god service, meget hjælpsom. Hvis de ikke har varen - kan der altid findes løsninger på et andet produkt som er tilsvarende.
Vil og gør - sender de bedste anbefalinger herfra.
Mvh
Belnda - Furuno DK

Besvarelse fra Itento
Altid super fin og hurtig service.
Absolut anbefalelsesværdigt firma med venlige og hjælpsomme sælgere.
Elanco Denmark ApS

Besvarelse fra Itento
Altid imødekommende og god service fra Johnny Hansen Tina Rithamer Move Innovation

Besvarelse fra Itento
Altid god og kompetent service fra Johnny Hansen og hurtig levering. Desuden finder han altid alternative produkter ved evt. restordrer. Kan kun anbefales!