Ipad is prima verzonden en kwam op de dag binnen zoals aangegeven stond in de app. Prima service. Hij ligt nog klaar om uitgepakt te worden voor de verjaardag dus ik heb hem nog niet getest.
Er is een lege doos geleverd, waar Xela Online niets aan kan doen. Ligt aan bezorger PostNL. Maar snelle oplossing van Xela Online die inmiddels mijn geld hebben teruggestort. Alleen vertrouwen in bez... Se mere
Via Bol bij dit bedrijf terechtgekomen. Prima product, prima prijs en op tijd geleverd! Niets te klagen.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 uge
Ik heb een iPad besteld voor mijn…
Ik heb een iPad besteld voor mijn moeder, die zou gisteren geleverd worden, maar er is niks geleverd.
Omdat er geen track en trace code gegeven is kan de vervoerder waar het pakket naartoe gestuurd zou zijn me niet helpen. Ik ben op zoek naar een emailadres om mijn pakket te achterhalen
Bestelling vlot verlopen,goede service.
Bestelling vlot verlopen,goede service.
Blij met mijn nieuwe I pad
Besteld via Bol.com zeer goed geprijsd…
Besteld via Bol.com zeer goed geprijsd en de volgende dag al in huis. Ik raad iedereen aan hier te bestellen
Ipad is prima verzonden en kwam op de…
Prima service.
Snelle levering
Snelle levering. Product is goed aangekomen
Alles klopt.
snelle levering en netjes verpakt
Snelle en correcte levering na een…
Snelle en correcte levering na een soepel bestelproces. Beter wordt het niet
Snel levering … Top
Prima!
Eerlijk bedrijf met snelle levering
Eerlijk bedrijf met snelle levering. Erg fijne ervaring met dit bedrijf!
Netjes en snel geleverd
Netjes en snel geleverd. Niks op aan te merken
Alle afspraken zijn nagekomen.
Alle afspraken zijn nagekomen, inclusief de afgesproken levertijd. Ipad binnen 24 uur ontvangen, degelijk verpakt en onbeschadigd. Afgeleverd in privé pakket box en deze correct afgesloten door DHL.
Alles liep perfect
Alles liep perfect, zeer tevreden met het product.
Buen servicio
Buen servicio, bien empacado y tuvieron la gentileza de mandar un mail para disculparse por un retraso en el envío, eso se agradece y fue solo de un día. Hasta el momento lo recomiendo, espero no tener problemas con el teléfono.
Best price
Best price, fast shipment and product in perfect condition