Top product (USB-C Dockingstation XR-Dockr-100) & top service. Product doet wat die moet doen en een degelijk product. Snel geleverd en ook snel gereageerd op de extra vragen die ik had.

Superhandige USB stick. Heel wat opslag voor een correcte prijs. Snelle levering. Extra info per mail met goede tips om de stick te gebruiken. Blij met deze aankoop!

Handige stick waar mijn bestanden snel opstonden! Onderin mijn telefoon en even later stonden ze er al op. Ook handig dat hij ook een aansluiting voor de laptop heeft en er een handig bewaardoos bij z... Se mere

Fijne USB stick, zit er solide uit en wordt geleverd met een opbergdoosje. De reden voor aanschaf (wat ook fijn is) aan deze USB stick is de mogelijk om hem zowel met USB A als USB C te kunnen gebrui... Se mere

1. Butik med computertilbehør

Wij bieden via onze webshop kwalitatieve producten aan tegen een scherpe prijs

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Goede snelle service

Goede snelle service. 2e keer besteld. Stick is stevig, snel foto's en filmpjes overzetten vd telefoon naar de stick. Er zijn geen minpunten. Het enige is dat 1 vd beide kanten usb a of c beschermd is en niet beide kanten. Hiervoor gebruik het doosje, maar zou mooi zijn als beide kanten beschermd zijn. Maar ik ben zeer tevreden.

19. november 2025

Top 1 TB stick

Makkeljk is gebruik, kwaliteits product, stick ziet er mooi uit , verpakt in mooi bewaardoosje of je stick bwaren/beschermen in een bijgeleverd jute zakje en de opslag capaciteit van 1 TB wat natuurlijk top is en voor het belangrijkst.

3. oktober 2025

Super tevreden

Ik heb nu 2 bestellingen gedaan en ik ben supervtevreden. Levering was snel en goed.
Voor de 2e bestelling had ik een vraag en die is snel en goed beantwoord.

3. december 2025

Prima usb-stick

Perfecte levering. Niet onze eerste aankoop van usb-sticks bij Xedor. Zeer tevreden over de kwaliteit en service. Elke stick wordt geleverd in een mooi afgewerkt metalen doosje met raampje.
Ook geschikt om als cadeautje te geven.

25. november 2025

Ik heb deze usb besteld voor muziek en films

Ik heb deze usb besteld voor muziekclips en YouTube filmpjes voor mijn zoontje in de auto af te spelen.
Binnen een paar sec laad hij alles via de usbc kant. Gaat echt super snel. En voor de auto gebruik ik de usb. Ik ben zeer tevreden!

26. november 2025

Xedor maakt het waar

Xedor maakt het waar
een SSD M2 met uitstekende schrijf en lees prestaties en ook volledig compatibel met de PS5. Prima prijs/kwaliteit verhouding en 5 jaar garantie!

20. november 2025

Ik heb een Xedor SSD met heatsink gekocht

Ik heb hier via bol.com een solid state drive van 2 Tb gekocht welke snel werd bezorgt. Xedor is een Nederlands bedrijf. Zij geven goede informatie hoe de artikelen te installeren. Het zat ook goed verpakt met een scroefendraaiertje er bij. De installatie was met een paar minuten gedaan. Alles werk goed. De PCIe 4.0 drive is ook zeer solide welke ik gebruik voor mijn playstation 5. Kortom bij Xedor koop je een zeer degelijk betrouwbaar product . Ben er erg blij mee.

26. november 2025

De stick ziet er mooi en professioneel…

De stick ziet er mooi en professioneel uit. Nu 1 keer bestanden overgezet van een andere stick en dat ging erg snel. Hij komt in een mooi hoesje waarin je hem ook veilig kan bewaren.

Xedor doet een actie waarbij je geld kan krijgen als je een review schrijft. Daarom heeft het veel reviews.

24. november 2025