Top product (USB-C Dockingstation XR-Dockr-100) & top service. Product doet wat die moet doen en een degelijk product. Snel geleverd en ook snel gereageerd op de extra vragen die ik had.
Se, hvad kunderne siger
Superhandige USB stick. Heel wat opslag voor een correcte prijs. Snelle levering. Extra info per mail met goede tips om de stick te gebruiken. Blij met deze aankoop!
Handige stick waar mijn bestanden snel opstonden! Onderin mijn telefoon en even later stonden ze er al op. Ook handig dat hij ook een aansluiting voor de laptop heeft en er een handig bewaardoos bij z... Se mere
Fijne USB stick, zit er solide uit en wordt geleverd met een opbergdoosje. De reden voor aanschaf (wat ook fijn is) aan deze USB stick is de mogelijk om hem zowel met USB A als USB C te kunnen gebrui... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Wij bieden via onze webshop kwalitatieve producten aan tegen een scherpe prijs
Kontaktoplysninger
van Beekstraat 89a, 1121NH, Landsmeer, Holland
- info@xedor.nl
- xedor.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Supersnelle levering van twee USB…
Supersnelle levering van twee USB sticks, zien er goed en stevig uit, veilig verpakt en met een duidelijke handleiding via email!
Super snelle levering en werkt echt…
Super snelle levering en werkt echt top! Helemaal fan!
Zeer tevreden!
Al tijdje opzoek naar een goede monitorverlichting. Uiteindelijk bij Xedor uitgekomen en kwaliteit doet niet onder voor de bekende merken.
Daarnaast levering erg netjes.
"Prima USB-stick!"
"Prima USB-stick!"
Snelle levering en werkt uitstekend op zowel mijn telefoon als laptop. Veel opslagruimte voor een goede prijs. Erg tevreden!
Zeer tevreden
Zeer tevreden, snelle verzending, en heel blij met het aanbod op de site, veel keuzes.
Super
Super! Snel in overzetten van je foto's/beatanden. Heel eenvoudig in gebruik. Echt een aanrader.
Zeer snelle levering en een stick die…
Zeer snelle levering en een stick die volkomen aan mijn verwachtingen deden
Vlugge antwoord op onze vraag ,en…
Vlugge antwoord op onze vraag ,en snelle levering!
Hele snelle en duidelijke afhandeling…
Hele snelle en duidelijke afhandeling van m’n bestelling en snel geleverd. Ik ben zeer tevreden
Onwijs blij met Xedor.com
Onwijs blij met Xedor.com. Kende hiervoor niet. Bij het zien van revieuw gelijk bestelling geplaatst. Super snelle verzending. Binnen 1 dag ontvangen. Heel goed verpakt, vind altijd fijn als er aandacht is besteed aan verpakking. Site ziet er ook heel overzichtelijke uit. Blij met de betalingsoptie, kortom, zeer tevreden. Hartelijke dank voor alles .
Handige USB
Op tijd toegekomen, mooi verpakt, doet wat hij moet doen. Aan te raden!
Kwaliteit
Het product wordt heel mooi verpakt afgeleverd. Usb-Stick is van metaal en goede kwaliteit. Mooie persoonlijke toets in het doosje van de eigenaar.
Een stick van hoge kwaliteit en nog…
Een stick van hoge kwaliteit en nog mooi ook! De verpakking waar de stick in geleverd wordt is ook wel next level!
Doet wat die moet doen
Doet wat die moet doen, top! Snel geleverd ook dus lekker snel opslaan!
Hij werkt goed
Hij werkt goed, veel opslag, heel fijn om mijn telefoon een beetje op te schonen. Bovendien Ziet ie er ook nog eens mooi uit!
Snel ontvangen,kwaliteit!
Snel ontvangen! Hiervoor dank aan bol.com, en bij het openen van de bestelling zie je meteem dat Xedor zeer aandachtig de product heeft ingepakt voor een veilige reis tot bestemming, hierbij kreeg ik het in een plastic zakje met daarin een metalen opbergdoosje. En een qrcdoe voor verlenging van garantie tot cashback! Dit is zo mooi en fijn om te ontvangen, fijn dat er aan cosumenten gedacht wordt!
Top product
Top product, snelle verzending!
Erg fijne USB stick voor mijn muziek (als DJ).
Læs mere om andre typer anmeldelser.