The #1 breakfast shake

4,0

God

Tevreden klant

Ik ben een moeilijke eter en was redelijk sceptisch maar ik was blij verrast. De zakjes die ik tot nu toe probeerde waren heel lekker en het vult ook goed. Daarnaast is het gemakkelijk te maken en je bent 's ochtends snel klaar. De levering was ook zeer snel + ik kreeg 2 extra zakjes. Ik ben zeer tevreden en zal zeker opnieuw bestellen.

28. april 2026

Mijn favoriete merk

Na vele verschillende merken te hebben geprobeerd ben ik bij X-Oats vaste klant geworden. Ik vind het heerlijk en het is ook erg praktisch door de portie verpakkingen. De (gratis) shaker blijft goed dicht zitten met schudden en het abonnement is erg makkelijk aanpasbaar. Ook bestaat de mogelijkheid om eenmalige bestellingen te doen (tegen een kleine meerprijs).

De fruit smaakjes en chocolade zijn mijn favorieten.

5. marts 2026

Verrassend lekker!

Omdat ik regelmatig om 3u smorgens begin te werken was het niet gemakkelijk een ideaal ontbijt te zoeken om mee te nemen dat toch nog gezond is en volwaardig. Ik stond nogal sceptisch tegenover deze shakes omdat ze meestal te zoet zijn. Ik heb dan toch een bestelling geplaatst en tot mijn grote verbazing zijn deze shakes super lekker! Ze smaken heel natuurlijk en proeven helemaal niet zoet. Ze zijn super gemakkelijk om mee te nemen en alle smaken bevallen mij tot hiertoe heel goed. Het geeft me voldoende energie om mijn voormiddag door te komen dus ja ik ben ondertussen fan. Goed gedaan jongens!

3. januar 2026

Heerlijk lekker!

Lekker smaakcombinaties. Heel makkelijk in gebruik, vooral met de shaker. Om makkelijk en gezonder te ontbijten is dit zeker de moeite waard om dit te proberen.
Doen!

22. december 2025