KAN ABSOLUT IKKE ANBEFALES
KAN ABSOLUT IKKE ANBEFALES - FIND DIN BIL ET ANDET STED
"Genvejen til drømmebilen" skriver hjemmesiden - det viste sig hurtigt at være genvejen til mit livs STØRSTE bilmareridt.
Defekte bremser for og bag samt en defekt gearkasse er de største chok jeg fik med i handlen af min Audi SQ5 som havde 69.000 KM på tælleren. Hertil kommer en udgift til et knækket sædestel - udgift på 7.000,- yderligere.
Alt ser godt, flot og ordentligt ud på hjemmesiden. I telefonen bliver der talt jysk og alt lyder på overfladen til at være betryggende og i orden.
Det er det LANGTFRA! Glem alt om overholdelse af aftaler og udlevering af en bil som er gennemgået og i orden.
SVAR til X-Leasing:
Hvordan du har solgt mig bilen eller ej - ændrer ikke på at den indgået aftale ikke er overholdt af dig og at du løber fra dit ansvar. Det har vist sig at bilen har været behæftet med fejl fra dag ét, og jeg kan kun opfordre andre potentielle kunder til at tage afstand eller være yderst påpasselige.
Omkring dit tilbud så kommer hér korrespondancen i kronologik (senest sidst):
Mig 22/12-2016 10:37:
Jeg skal bekræfte vores telefonsamtale hvortil jeg sender dig:
1) Faktura for udskiftning af skæve og uoriginale bagbremser.
2) Tilbud på udskiftning af bremser som er konstateret skadet pga. ”mærker i skiverne pga. lang stilstand”.
Som jeg har givet udtryk for så er det ikke en tilfredsstillende situation for mig. Ved indgåelse af købet gjorde jeg det klart at min forudsætning var at ”Bilen leveres gennemgået og i orden uden skader, på overdragelsesdagen.”
- Jeg håber derfor at vi får ordnet denne situation i mindelighed.
Du bedes vende tilbage med en løsningsmodel hurtigst muligt, og senest i morgen kl. 12:00, idet at jeg skal booke ordren hos værkstedet inden denne frist.
Mig 02/01-2017 14:32:
Hej Anders – så er det 7 hverdage siden at vi startede denne korrespondance.
Min tålmodighed er opbrugt og bilen skal ordnes nu!
Jeg har indtalt flere telefonbeskeder på din mobil men har ingen respons modtaget. Jeg må være ærlig og sige at jeg ikke er imponeret over håndteringen af min sag.
Hvis ikke jeg har hørt fra dig inden i morgen kl. 08:30 så rekvirerer jeg udbedring af forbremserne hos Autohouse Ballerup ud fra det fremsendte tilbud på ca. 8.900,- inkl. moms.
Naturligvis skal jeg bekræfte at jeg forventer at blive holdt omkostningsfri, i og med at jeg ikke har modtaget en fejlfri bil på overtagelsesdagen som det ellers var aftalt.
X-leasing 02/01-2017 17:29:
Vi har inden levering haft den i synshal og på værksted til gennemgang, og her fandt ingen nogen fejl, derfor har vi jo også svært ved bare at betale - og du købte også bilen engros hos os, efter dit eget ønske!
Vi laver dog denne undtagelse (selvom bilen er købt engros), at vi gerne ville være behjælpelig med at se hvad problemet evt. kan være på bremserne, men det skal være på vort værksted som udfører alle opgaver på biler vi sælger.
Mig 02/01-2017 18:38:
Du bedes forklare hvad din "undtagelse" går på, idet at problemet allerede er bekræftet af et (uvildigt) værksted.
X-Leasing 03/01-2017 09:00:
Vi er meget gerne behjælpelig med at se på bilen jvf. tidligere mail - men vi er nødt til at have den på vort eget værksted.
Mig 03/01-2017 09:08:
Du bliver nødt til at fortælle hvad du mener med "at se på bilen".
Jeg kører ikke til Hobro for at få konfirmeret den samme problemårsag som jeg allerede har fået konstateret.
X-Leasing 03/01-2017 09:15:
Ja vi er da nødt til at have bilen her for at kunne se hvad der kan gøres ved problemet? - og det er vi meget gerne behjælpelig med.
Mig 03/01-2017 12:26:
Lige for Prins Knud: Skal jeg forstå at I tilbyder at udbedre skaden??
X-Leasing 03/01-2017 14:02
Vi vil gerne være behjælpelig med at kigge på en evt. fejl på vort værksted.
Mig 03/01-2017 14:03
Det var dog helt utroligt Anders!
Fejlen er fundet og en udbedring kræver montering af nye (originale) skiver og bremser foran. Den er ikke længere.
Så nu spørger jeg én sidste gang; tilbyder du at udbedre skaderne på dit eget værksted eller gør du ikke?
Svarer du ” Vi vil gerne være behjælpelig med at kigge på en evt. fejl på vort værksted.” så må du forvente at jeg også får udbedret denne skade (jf. fremsendte tilbud), hvorefter jeg overlader sagen til min advokat for inddrivelse af omkostninger for begge skadesudbedringer mm.
X-Leasing 03/01-2017 14:18:
Vi ser desværre MEGET ofte at der bliver fejl vurderet hos andre værksteder og LANGT dyre, derfor tilbyder vi dig at vi kigge på evt. fejl på vort værksted.
Vi gør opmærksom på, at du har købt bilen ENGROS og synshal / værksted herfra fandt ingen fejl ved gennemgang.
Engros var de EGET ønske, og du forstod udmærket godt hvad ENGROS betød da vi snakkede sammen!
Vi vil helst gerne at ALLE vores kunder for en god oplevelse, derfor er det også MEGET sjælden vi sælger bilerne med leasing som ENGROS biler, idet man ALDRIG kan vide om der kommer noget ligepluseligt, bilerne vi arbejder med er som regel altid 3 år gammel, og med en erfaring kan vi sige at der desværre engang imellem kommer ligepludselig opstået ting, og det er DERFOR vi har avance på bilerne, således der er til sådanne ting!
Men idet du hård nakket ville have denne bil ENGROS, så lod jeg dig få den således - og vi snakkede om begrebet ENGROS, hvilket du fuldt ud forstod ! men ligepludseligt lyder det som om du har hukommelses tab ?? forstår jeg ikke helt ??
Du bekræftede også ENGROS begrebet i optil flere mails!
Mig 03/01-2017 14:36:
Værkstedet har jeg brugt i mange år og til alle mine biler.
De er kompetente (til forskel fra mange andre steder) og yderst rimelige i pris.
Deres bedste tekniker har været på bilen og fortæller at man har forsøgt at ”slette” spor efter skaden på bremseskiverne, og det er ikke muligt at dreje dem af med tilfredsstillende resultat på sådan en bil hér. Hvem der har gjort hvad og hvornår ved jeg ikke, men jeg ved at du har fortalt at bilen har holdt hos dig i 7 uger. Om det er årsagen eller ej er ligegyldigt.
I samme mail som du henviser til (vedhæftet) står skrevet: • Bilen leveres gennemgået og i orden uden skader, på overdragelsesdagen. Det er netop dette som er det springende punkt. Bilen var ikke i orden eller uden skader på overdragelsesdagen og jeg har reklameret rettidigt og ikke dagen efter eller andet.
Jeg ved udmærket hvad engros er og betyder. Et tilbud om at handle bilen engros var på din opfordring, dér må jeg rette dig selvom at det ikke spiller nogen rolle, og selvom at den samtale ikke var videre lang eller udspecificeret fra din side.
En aftale jeg ikke var bange for at indgå i og med at jeg forudsatte at bilen skulle være i orden på overdragelsesdagen og at jeg tegnede en garantiforsikring.
Min hukommelse fejler intet og min helt klare og tydelige pointe er hér at du ikke har opfyldt din del af aftalen. Det har jeg givet dig mulighed for at rette op på.
Tilfredse kunder er vigtigt idet at det modsatte kan skade ens forretning. Går du meget op i at have tilfredse kunder så forstår jeg ikke håndteringen af denne sag – ærligt.
Det er en simpel sag; vil du opfylde din del af aftalen ved at udbedre skaderne, eller vil du ikke?
X-Leasing 03/01-2017 14:54:
Synshal og værksted har gennemgået bilen! og fandt ikke nogen fejl, derfor anser jeg for køretøjet iorden!!!!!!!!!!!! synshal og værksted er de samme vi ALTID bruger!
Mig 03/01-2017 15:06:
”Tekniker har fundet stopmærker på bremseskiver på aksel 1, og det ligner bilen har stået stille en længere periode og så fået renset bremser”.
Det står på tilbud fra værkstedet.
En skade som kun mærkes markant på motorvej, og mig bekendt har ingen af dine leverandører været på motorvej med bilen. Det har du bekræftet pr. telefon. Dette kan være årsagen til at du (desværre) har leveret en bil i den tilstand som du har. Det skal jeg lade være usagt.
Anders vi stopper den hér. Jeg får udskiftet bremserne og dermed udbedret skaden og så overlader jeg sagen efterfølgende.
Du må desværre forvente at jeg deler denne utilfredsstillende oplevelse.
God dag og slut herfra.
20. juni 2017