Autocentralen Stovring Anmeldelser 11

3,5

3,5

Middel

Varmeste anbefaling herfra.

Alle er imødekommende. Meget fair priser og klar besked om, hvad udgifterne kan løbe op i. Har både brugt værksted og handlet bil. Vil helt klart anbefale Autocentralen Støvring

9. januar 2025

Jeg købte en brugt Peugeot 107 hos dem

Jeg købte en brugt Peugeot 107 hos dem, hvor jeg fik af vide de ikke var helt sikker på hvor meget der skulle laves inden syn, men det nok var bare lidt rust.
Da jeg er ude og prøve den får jeg bare stikket nøglen i hånden uden at de skal have kopi af kørekort eller noget andet som sikkerhed, min kæreste forsøger lidt at se ind under den, men det er svært at tjekke den ordentligt uden en lift at tage den op og den kører godt så vi tager den med hjem. På vejen hjem holder vi en lille pause hvor jeg så finder ud af at det ene panel bare er ruste nærmest helt væk hvor listen er forsøgt limet fast for at det ikke skulle opdages, jeg vælger så at tage den med til familiens mekaniker for at finde ud hvad det kommer til at koste at få den fikset og finder så ud af den fusket sammen med spartel i nærmeste hele bilens bund for at skjule alt det rust der var i den. Jeg kan ikke sige med sikkerhed at det er autocentralen der har gjort det, men de får 1 stjerne af mig da jeg synes inden man sælger en bil som autoforhandler skal man sku lige tjekke den igennem så man ikke sælger det rene skrot til folk, for jeg står nu som studerende med en bil der lige er til skrot her til november. Det er sidste gang jeg har handlet med autocentralen i støvring

19. august 2024

Snyd og bedrag

Jeg har d. 22 november 2022 købt en bil hos Autocentralen Støvring. Rigtig fin stand, ikke kørt særlig langt og fejlede ingenting, og til en god pris (troede jeg).

Jeg står så nu i en situation, hvor at jeg skal til at sælge den videre, og da finder jeg tilfældigvis ud af fra en som har været at se bilen, og som også er bilsælger, at den har været totalskadet! Det kan også ses ved at den har været toldsynet førhen, og endda ved Autocentralen. Hvilket ikke er noget jeg har fået at vide da jeg købte bilen! Det gør jo at bilen overhovedet ikke har lige så meget værdi, hvilket vil sige at Autocentralen godt og grundigt har snydt mig ved overpris og for ikke at fortælle mig den her faktisk vigtige information om at bilen har været totalskadet førhen!!!
Så gør jer lige selv en tjeneste og selv at tjekke op på bilens oplysninger eller spørg ind til bilen, for ellers så snyder de jer!!

10. juni 2024
Autocentralen Stovring-logo

Besvarelse fra Autocentralen Stovring

Hej Simon,

Du var blevet oplyst om at bilen havde haft en skade, men bemærk bilen har IKKE været totalskadet, grunden til at den har været toldsynet, er fordi at det er en tidligere leasingbil uden afgift, for at vi kan sælge den er vi nødt til at få den toldsynet og betale fuld afgift på den, inden at vi kan indregistrere den.

Altid en god oplevelse

Altid ordentlig behandling. Oplever altid ærlig sparring om, hvad der skal laves. Ingen forsøg på mersalg. Overholder aftale og ringer op, hvis uforudsete problemer opleves.

6. februar 2024

Kan kun anbefale dem

Der er blevet lavet service, før syn tjek, og fået lavet nogle små defekte fejl på bilen.
Har også haft ringet til Niels med spørgsmål som er blevet besvaret hver gang.
Kan kun sige at service er i top og selvom jeg bor en del væk, så kører jeg med glæde op til Autocentralen for at få lavet service samt defekte fejl på bilen.
En flok dygtige mekanikere og Kan kun anbefale dem.

18. januar 2024

Super service, da vi ganske uventet fik brug for hjælp en fredag eftermiddag.
Vi vil helt sikkert benytte værkstedet en anden gang.
Mange tak for hjælp, service og assistance.

10. juni 2022

Har benyttet værkstedet en del gange…

Har benyttet værkstedet en del gange til flere forskellige biler i husstanden, både til planlagt service og til reparationer. Aftalte tider og priser for udført arbejde overholdes altid, og de yder absolut flot service - og til konkurrencedygtige priser.
Ting skiftes ikke "bare" - det er altid efter aftale, og dialog. Værkstedet kan absolut anbefales!

16. maj 2022

Ærlig, troværdig, hurtig og rimelig

Jeg har brugt Autocentralen Støvring ved flere lejligheder. De har tidligere lavet service på vores ældre nummer 2 bil og gav en god pris for den da den ikke kunne mere. Nu har vi også brugt dem til fejlfinding og reparation af teenagerbilen i huset og der har de også ydet en ærlig, kompetent, rimelig og hurtig service. En dyr styreboks var brændt af og de gav mig valget mellem at få installeret en ny boks eller bruge en fra autogenbrug med 6 måneders garanti til 1/3 af prisen. Vi valgte det sidste og sparede en pæn klat penge.
Dem vil jeg bruge igen!

25. september 2020