Det her koncept bringer mindelser fra 90'ernes abonnements scams :D Jeg mindes ikke at have tilmeldt mig, og det er heller ikke nemt at finde ud af hvordan man skal melde sig ud igen. Derudover vir... Se mere

De sidste par måneder har det været svært at komme ind og læse bladene. Appen står bare og roterer, men der sker ikke noget. Efter flere minutter ryger man ind på logins siden og så kan man starte... Se mere

Tyveknægte, som tager ens penge og ikke vender tilbage på henvendelser. Er blevet lovet, at få uberetiget betalte penge tilbage, som de har hævet efter allerede opsagt abonnement (WYPE) ca. 400 kr -... Se mere

1. Medier og forlag

Alle dine favoritmagasiner – samlet ét sted! Med wype får du ubegrænset adgang til mere end 500 udgivelser fra populære magasiner, som du kan dele med hele familien. Find alt fra videnskab, historie og teknik til træning, mode og boligindretning.

2,6

Under middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Har købt og læst mange magasiner…

Har købt og læst mange magasiner igennem min tid og de fyldte mange kasser.
Med wype har du alle magasinerne lige ved hånden og desuden spare man naturen for de ressourcer som benyttes i den trykte udgave.

Hej Brian,

1000 tak for en flot anmeldelse :)

Mvh Sandra, Bonnier Kundeservice.

Via Bonniers "kundeservice" læs salg…

Via Bonniers "kundeservice" læs salg blev jeg "solgt" dette produkt. Fik at vide at der var tale om en gratis prøveperiode og at abonnementet ophørte automatisk hvis ikke jeg aktivt forlængede det. En god deal syntes jeg. Problemet var blot at jeg nu er opkrævet fortsat abonnement- og Bonnier har deres ryg fri for de har selvfølgelig fremsende en "ordrebekræftelse" i hvilken de bekræfter det modsatte. Ak ja - så overvej NØJE hvad du får at vide ctr det der står i alt det småtrykte der eftersendes. Jeg har aldrig åbnet adgangen og har derfor ingen idé om selve indholdet af produktet. Men pas på sælgeradfærden. Den er ikke god.

Hej Advokat Firmaet Loibor,

Jeg har sendt dig en mail for at finde en løsning på sagen. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen Sandra, Bonnier Kundeservice

jeg er virkelig skuffet over antallet…

jeg er virkelig skuffet over antallet af blade, at det kun er månedsblade, eller meget sjældent udkomne blade.

Hej Gitte,

Manglende søgefunktion

Manglende søgefunktion
Manglende historik

Hej Flemming,

Med venlig hilsen Sandra, Bonnier Kundeservice

Man kan ikke downloade et blad og så…

Man kan ikke downloade et blad og så læse det seneren, f.eks hvis man er på ferie i udlandet.

Hej Kurt,

Super godt

Ok virker perfekt

7. juni 2022

Hej Erik,

Tak for de pæne ord og de 4 stjerner

Med venlig hilsen Sandra, Bonnier Kundeservice.

For dyrt

For dyrt, var blevet lovet lavere pris , men det er aldrig sket. Overvejer at stoppe også med fotoblad

7. juni 2022

Hej Jan,

29. maj 2022

Hej Hans-Erik

1000 tak for de flotte 5 stjerner :-)

Nemt

Det er fantastisk nemt at finde ud af, og så er det faktisk billigt.

23. maj 2022

Hej Leif,

1000 tak for en forrygende anmeldelse 🙏

Med venlig hilsen Ida, Bonnier Kundeservice.

Jeg har tegnet et abonnement på Wype i…

Jeg har tegnet et abonnement på Wype i forbindelse med et blad abonnement. Jeg synes så ikke at at jeg vil have det alligevel og forsøger at afmelde det på nettet. Men Bonnier trækker stadig 49,- på trods af min opsigelse. Jeg forsøger igen og tror nu er en der. Men det samme sker. De trækker 49,- kr igen. Det er meget træls at det skal være så svært at opsige et abonnement.

27. februar 2022

08/03/22
Hej Max. Jeg er glad for, at vi nu har fået løst sagen. Jeg håber, at vores snak kan være med til at ændre dit syn (i en lidt mere positiv retning) på Bonnier Publications. Jeg ønsker dig en god dag. :)

28/2/22
Hej Max. Vi vil rigtig gerne undersøge din sag. Jeg har derfor anmodet om flere oplysninger via Trustpilot. Så snart du har godkendt anmodningen, vil vi undersøge sagen og herefter kontakte dig.

Med venlig hilsen Ida, Bonnier Kundeservice.

Har forsøgt at kontakte firmaet

Har forsøgt at kontakte firmaet, for jeg kan ikke læse nogle af magasinerne. Nu kan jeg se, at mange andre har problemet med det firma, så jeg skynder mig at opsige det.
Jeg fik oplyst at jeg havde fri og ubegrænset adgang til diverse magasiner via Wype, der passer så slet ikke. Og nu har jeg opsagt både Bo bedre og Wype .

Redigeret: Jeg ved ikke hvilken svar du vil have.
Jeg har sendt mails.

20. december 2021

20/12/21
Hej Hanne. Jeg vil rigtig gerne undersøge din sag, og derfor har jeg anmodet om flere oplysninger via Trustpilot. Så snart du har godkendt anmodningen, vil jeg undersøge sagen og kontakte dig.

Bondefangeri!!!

Bondefangeri!!!

Der kommer lige svar til dine kommentarer her:
Vi har været i kontakt og skrevet frem og tilbage, men der kom intet ud af det!!!!

21. oktober 2021

15/11/21

Hej igen igen, Jeannette. Vi har desværre ikke hørt fra dig. Selvom vi gerne vil finde en løsning, bliver vi nødt til at afvente, indtil vi har hørt fra dig. Du ved, hvordan du fanger os. :)

09/11/21

Hej igen, Jeannette. Jeg vil som sagt rigtig gerne se på din sag. Kontakt mig endelig på ks@bonnier.dk, og email mig dine oplysninger.

5/11/21

Hej Jeannette. Vi vil rigtig gerne undersøge din sag. Jeg har derfor anmodet om flere oplysninger via Trustpilot. Så snart du har godkendt anmodningen, vil vi undersøge sagen og herefter kontakte dig.

Wype er en schweizerkniv

Benytter Wype via Telmore. Genialt abonnement (ligesom Telmore). Alle mine favoritblade digitalt - inklusiv bagkatalog. Og det kom faktisk bag på mig, at bladene også fungerer strålende via browser i stedet for tablet slash smartphone. Upåklagelig brugerflade (touch, stylus, mus) og super stærk pris. Fatter ikke hylekoret herinde. Og for the record: Jeg har ingen som helst relationer til forlaget, dets medarbejdere eller andre interessenter.

11. september 2021

Besvarelse fra Wype

Mange tak for den flotte anmeldelse, Henrik.

Bonnier Kundeservice

En virksomhed der bare gerne vil tjene…

En virksomhed der bare gerne vil tjene penge, og ikke går op i kundeservice...
Var blevet tilmeldt deres service igennem mit internetselskab, og da jeg så 1 dag forsinket kontakter dem, for at opsige mit abonnement, da jeg slet ikke har brugt tjenesten, er der ingen hjælp at hente. Kan bestemt ikke anbefale!

31. august 2021

29/9-21

Hej igen igen, Camilla. Øv, vi har simpelthen ikke hørt fra dig endnu. Og så er det lidt svært at hjælpe dig (selvom vi rigtig gerne vil finde en løsning, du er tilfreds med). Derfor lader vi sagen ligge, indtil du kontakter os. Telefonerne er åbne, og vi håber at høre fra dig :)

Med venlig hilsen Lise, Bonnier Kundeservice.

20/9-21

Hej igen, Camilla.