1. Online-marketingbureau

Velkommen til Mind Media Online marketing til små og mellemstore virksomheder Vi er specialister inden for Facebook og Instagram annoncering, og vi stræber efter at skabe mest mulig værdi for din virksomhed. Vores arbejde kombinerer et indgående kendskab til annoncering på sociale medier, en grundig analyse af din virksomhed og et stort datagrundlag, som gør det muligt at give dig de bedste resultater. Hvem er vi? Mind Media er et social media bureau i hjertet af Aarhus, og vi hjælper små- og mellemstore virksomheder med annoncering på sociale medier. KOORDINERING Stort engangement i din forretning Vi er dybt engageret i din virksomhed og brænder for at levere rådgivning og skræddersyede løsninger, som lever op til dine forventninger og forretningsmål. Som din personlige rådgiver, er vores vigtigste opgave at tiltrække nye leads, øge dit salg og opnå større synlighed og kendskab til din virksomhed for både eksisterende og nye kunder. Facebook annoncer der virker Hos Mind Media er vi specialister inden for Facebook annoncering, og vi skaber synlige og målbare resultater. Vi tænker kreativt og bruger data som omdrejningspunkt for at give dig de bedste resultater og mest mulig værdi for dine annoncekroner.

4,2

God

Vi har haft fornøjelsen af at…

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med MindMedia, og vi kunne ikke være mere tilfredse med resultatet.

De har produceret tre virkelig flotte film for os, som vi er utrolig glade for. Kvaliteten er helt i top – både visuelt og indholdsmæssigt – og de har formået at fange vores budskab præcist og professionelt. Hele processen har været tryg og velfungerende fra start til slut.

Derudover har de taget en række billeder for os, som vi i dag bruger flere forskellige steder. Også her er kvaliteten høj, og materialet er blevet en vigtig del af vores visuelle identitet.

Vi kan varmt anbefale MindMedia til andre, der ønsker professionel, kreativ og pålidelig medieproduktion.

25. februar 2026

Hej Hanne & Keld - Kem-Tek

Tusind tak for de utrolig flotte ord 🙏

Det betyder virkelig meget for os, at I har haft en god oplevelse hele vejen igennem – fra første idé til færdigt resultat. Vi er enormt glade for, at både filmene og billederne lever op til jeres forventninger, og at materialet i dag er blevet en vigtig del af jeres visuelle identitet.

For os handler det ikke kun om at levere flot indhold – men om at skabe en tryg proces, hvor samarbejde, forståelse og kvalitet går hånd i hånd. Derfor er det en stor anerkendelse at høre, at det netop er jeres oplevelse.

Tak for tilliden – og for anbefalingen. Det sætter vi stor pris på!

Mvh Mind Media

Mindmedie løste opgaven til mine fulde…

Mind Media løste opgaven til mine fulde tilfredsstillelse.

10. februar 2025

Besvarelse fra Mind Media

Hej Jesper, tak for din besked! Det glæder os utrolig meget at høre, at du er fuldt ud tilfreds med den opgave, Mind Media har løst for dig. Vi bestræber os altid på at levere den bedste service og de bedste løsninger til vores kunder, så det betyder meget for os at få så positiv en tilbagemelding.

Din tilfredshed er vores vigtigste mål, og vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Skulle du få brug for vores hjælp igen i fremtiden, står vi altid klar til at assistere dig.

Et godt samarbejde

Vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Mind Media, og vi er meget tilfredse med resultatet! Fra start til slut har de vist en imponerende professionalisme og kreativitet.
De har hjulpet os med at producere en fantastisk reklamefilm, der viser vi fire saloner i Silkeborg på en smuk og indbydende måde.

Hvis du leder efter et firma, der kan levere kvalitet og kreativitet i topklasse, samtidig med at de gør hele processen nem og problemfri, så kan vi varmt anbefale Mind Media.

20. august 2024

Kære Tina,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er utroligt glade for, at I har haft en positiv oplevelse med vores samarbejde, og at I er tilfredse med resultatet. Det har været en fornøjelse at arbejde med jer på projektet, og vi er stolte af den reklamefilm, vi sammen har skabt.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og ser frem til muligheden for at arbejde sammen med jer igen i fremtiden. Hvis I nogensinde har behov for yderligere hjælp eller et nyt projekt, står vi klar til at hjælpe!

De bedste hilsner,
Mind Media

Mindmedia yder super service…

Mindmedia yder super god og personlig service. De lavede content for os både video, tekst som vi var meget glade for. Helt klart en stor anbefaling herfra.

1. december 2022

Kære Uma Ravn.

Mange tak for den utroligt flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med vores service. Hos Mindmedia stræber vi altid efter at levere den bedst mulige oplevelse for vores kunder, og det betyder meget for os at vide, at vores indsats har gjort en positiv forskel for dig.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores personlige service og de contentløsninger, vi har leveret til dig. Vi sætter stor pris på din anbefaling, og det er en fornøjelse at have dig som vores kunde.

Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde og levere endnu flere værdifulde løsninger til dig.

Endnu engang tak for din positive feedback!

Mind Media Teamet

En fantastisk samarbejdspartner

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Mind Media i forbindelse med flere projekter for mine kunder, og jeg må sige, at samarbejdet har været helt fantastisk. Mind Media har udvist en utrolig høj grad af professionalisme og ekspertise i deres arbejde.

Jeg var særligt imponeret over deres evne til at lytte til mine behov og ønsker, og derefter omsætte dem til visuelle udtryk på en måde, der var både smukt og funktionelt. Deres kreative tilgang til design og fotografering har virkelig løftet projekterne til nye højder, og jeg er dybt taknemmelig for deres indsats.

Jeg kan varmt anbefale Mind Media til alle, der søger en partner til at skabe flotte løsninger. Deres professionalisme, kreativitet og evne til at levere resultater er simpelthen enestående, og jeg vil med glæde arbejde sammen med dem igen i fremtiden.

3. april 2023

Kære Katrine,

Mange tak for de utroligt flotte ord! Det betyder meget for mig at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse med vores samarbejde. Vi er stolte af at have kunnet imødekomme dine behov og ønsker på en måde, der både var smuk og funktionel.

Din anbefaling og din tillid til Mind Media glæder os meget, og vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde i fremtiden. Vi værdsætter vores partnerskab og er altid her for at levere professionelle, kreative løsninger til dig og dine kunder.

Endnu engang tak for din positive feedback!

Ulrik Bergmann

Fuldt tilfreds med resultatet.

Mind Media tog sig god tid i vores session med dem, hvor vi undervejs sammen fik nye ideer, som blev løst uden meromkostning. Så fuldt tilfreds med resultatet.

19. august 2022

Kære Karsten.

Jeg vil gerne sige mange tak for din fine anmeldelse, af vores hjælp til Foto og Video.
Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med vores produkter og service.

Vi er glade for at vide, at vores produkter og tjenester har opfyldt dine forventninger og har gjort det muligt for dig at skabe smukke billeder og videoer. Vi bestræber os altid på at tilbyde den bedste kvalitet og service.

Tak fordi du valgte at dele dine positive erfaringer med os og andre på Trustpilot. Det betyder meget for os, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig med dine fremtidige foto- og videobehov.

Venlig hilsen,

Super god oplevelse med Mind Media

Jeg har netop haft en utrolig positiv oplevelse med Mind Media, og jeg kan varmt anbefale deres tjenester! Fra start til slut var teamet utroligt hjælpsomme og professionelle. De lyttede opmærksomt til mine behov og ønsker, det er lige fra hjemmesiden, google my business, ligesom Mind Media også kunne hjælpe med at tage nogle professionelle billeder.

Mind Media-teamet var også meget lydhøre og tilgængelige under hele processen og svarede altid på både telefon og mail, ligesom de var i stand til at identificere de rette søgeord til optimering af hjemmesiden. Dette var både værdifuldt og dannede grundlag for nuværende hjemmeside for Stæhr Advokater.

Endelig var jeg meget tilfreds med det endelige resultat af deres arbejde. Jeg kan allerede mærke en betydelig forskel i min virksomheds online tilstedeværelse og mærkevarebevidsthed. Hvis du leder efter en pålidelig og professionel partner til at hjælpe dig med at vokse din virksomhed, så er Mind Media det rette valg!

9. marts 2023

Besvarelse fra Mind Media

Kære Peter - Stæhr Advokater.

Jeg vil gerne tage et øjeblik til at udtrykke min taknemmelighed for den utroligt flotte anmeldelse, du har skrevet på Trustpilot. Det betyder virkelig meget for os, at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse med andre.

Din feedback og støtte er afgørende for os, og vi sætter stor pris på, at du har valgt at dele din tilfredshed med vores service. Vi er altid glade for at høre, når vores indsats gør en forskel for vores kunder.

Endnu engang, tusind tak for din støtte og anerkendelse. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden og vil fortsat arbejde hårdt for at levere den bedste service muligt.

Med venlig hilsen.

Meget ubehagelig oplevelse - Uprofessionelt

Jeg hyrede firmaet da jeg skulle have en hjemmeside, billeder, SEO optimering og Google My Business.Jeg er mega skuffet og på ingen måde tilfreds med firmaet.
Heldigvis er deres samarbejdspartner Designy som står for hjemmeside delen super professionelle og dygtige , ellers havde jeg stået tilbage med ingenting.
Mind Media er ikke i stand til at tage professionelle billeder og lytter ikke til kundens ønsker. Mange af billederne var super mørke eller med skygger. Udvælgelsen af billederne til min hjemmeside blev jeg ikke en del af - og hovedparten var ubrugelige ifht det udtryk jeg gerne ville give mine kunder. Kommunikationen var ligeledes mangelfuld. Efter endt fotosession og en aftale om 50 % betaling gik det kun ned af bakke.
Det lovede resultat er udeblevet og jeg afbrød samarbejdet. Meget ubehagelig oplevelse, hvor jeg betalte for absolut ingenting - i forhold til billeder.
Jeg har været ude at finde en ny fotograf og er allerede langt mere tilfreds med resultatet og brugbare billeder.

Svar: Det har været nødvendigt at hyre en anden fotograf. Da hjemmesiden endnu ikke er i luften - er det varm luft du skyder med. Ifht redigerede billeder er det ikke korrekt.

Mind Media har egenrådig valgt billeder til min hjemmeside - som ikke afspejler det udtryk jeg vil give mine kunder.

28. februar 2023

Kære Gitte,

Først og fremmest er det selvfølgelig beklageligt, at du ikke er tilfreds med din oplevelse af Mind Media, og at du ikke føler, at vi har levet op til dine forventninger. Vi vægter langvarige samarbejder med vores kunder højt, så vi tager selvfølgelig dette til efterretning.

Det er rigtigt, at vi lavede en aftale om en ny hjemmeside med fotografering og Google My Business. Vi fandt en dag sammen og tog ud i naturen for at tage naturbilleder til hjemmesiden. Vi blev enige om, at du skulle være med på et par enkle billeder, og resten skulle være af naturen - i alt 10-15 redigerede billeder.

Du modtog imidlertid 27 redigerede billeder samt alle de billeder, vi tog den pågældende dag - i alt 346 billeder. Det undrer os, at du skriver, at du ikke kan bruge billederne, da vi kan se, at nogle af de billeder, vi tog sammen, allerede er på din hjemmeside i dag.

Vi beklager endnu en gang, at du ikke har været tilfreds med samarbejdet, og vi håber, at du vil tage kontakt til os, så vi kan finde en god løsning/afslutning på dette.

Super flinke

Super flinke, og meget professionelle. Kan varmt anbefales til alle der ønsker hjælp til online annoncering eller fotos.

8. marts 2022

Kære Lukas.

Jeg vil gerne takke dig for den fantastiske anmeldelse, du har skrevet om vores virksomhed på Trustpilot. Det er virkelig opmuntrende at læse om din positive oplevelse med vores produkt/service, og vi er taknemmelige for din tid og indsats i at dele din feedback med andre.

Det er vores mission at levere den bedste service til vores kunder, og din anmeldelse er en bekræftelse på, at vi er på rette vej. Vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at opretholde og forbedre vores standarder, så du og vores andre kunder altid vil have en god oplevelse med os.

Endnu engang tak for din støtte og tillid til vores virksomhed. Vi sætter pris på din anmeldelse og ser frem til at fortsætte vores samarbejde med dig.

Med venlig hilsen.