Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi har samarbetat med Soscale ett tag nu och vi är otroligt nöjda. De känns som en del av vårt team och bryr sig verkligen om att vi ska lyckas tillsammans! Försäljningen har ökat rejält och våra... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Online-marketingbureau
  2. Filmselskab

Skrevet af virksomheden

SOSCALE started with a simple idea: content is the key to successful ads. Our founder, Ludwig Magnusson, began as a media buyer and quickly realized that traditional targeting was becoming less effective. In 2019, we discovered a powerful truth: great content drives 90% of ad performance. In 2020, Ludwig built the SOSCALE team with a clear mission: to become the best at creating high-performing content for ads. Today, with over 50 projects completed and a growing team of 7+, we offer everything businesses need to scale through creative, impactful content. We’re here to make performance marketing smarter, faster, and better.

Kontaktoplysninger

4,7

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We had a great experience working with…

We had a great experience working with Soscale Media and truly appreciated the collaboration. We saw strong results throughout and always felt confident in their approach.
Their team is incredibly talented, with a wide range of backgrounds and expertise, which really showed in both the strategy and execution. Communication was always easy and fast, and we could rely on everything running smoothly and effortlessly behind the scenes.
They also brought valuable ideas on how to grow and where to improve, which we found very helpful.
We would definitely recommend Soscale Media to any company looking to scale their paid marketing.

31. marts 2026

Träffsäker analys

Det har varit väldigt kul att jobba tillsammans! Kommunikation har varit både bra och snabb och vi har uppskattat den träffsäkra analysen av våra kundgrupper.

24. februar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

SoScale har varit en riktigt stark…

SoScale har varit en riktigt stark UGC-partner för oss.

De har gjort det enkelt att få in kontinuerligt inflöde av creator content med snabb turnaround, tydlig process, grymma briefs, och proffsig kommunikation.

Till oss levererade de 12 videos per månad från totalt 3 creators som löpande gav nya winners i Meta.

Rekommenderas varmt om du vill ha mer fart och kvalitet i content-produktionen!

20. februar 2026

Bra upplägg!

Bra struktur, uppföljning, genomförande av marknadsinsatser och rapportering med anpassning av annons-uppsättningar efter behov.

19. februar 2026

Riktigt bra samarbete

Riktigt bra samarbete! Teamet fattar grejen, gör sin research och levererar content som faktiskt presterar. Märks tydligt att de lägger tid på att förstå vad vi behöver och det slår våra tidigare samarbeten med marginal. Grymt flow och proffsigt rakt igenon 👍👍

20. november 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra samarbete med ett kreativt gäng

Vi har haft ett väldigt bra samarbete, allt har flutit på smidigt från start och de har varit både proffsiga och kreativa genom hela processen. Enkel kommunikation och fina resultat. Rekommenderas!

19. november 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kreativa, snabba och otroligt effektiva

Att arbeta med SoScale är som att addera en turbo till hela sin marknadsföring och samtidigt få ett team som genuint bryr sig om att man ska lyckas. Det är sällsynt att hitta en byrå som kombinerar strategiskt skarpsinne, kreativ höjd och varm, rak kommunikation men det är exakt det SoScale levererar.

Kan inte annat än rekommendera dem varmt.

18. november 2025

Kan starkt rekommendera!

Försäljningen har ökat rejält och våra annonser har blivit mycket vassare samt konverterar nu betydligt bättre. De har även fått ner våra kostnader och ser till att vi når rätt folk, vilket gör att vi får ut maximalt av vår annonsbudget. Enkel att jobba med. De är snabba, raka och ger oss värdefull input som förbättrar hela vår säljprocess, inte bara annonseringen.

Kan starkt rekommendera!

17. november 2025

Professionella och snabbfotade!

Vi på Twistshake har haft nöjet att samarbeta med Ludwig och teamet i nästan ett halvår nu, och vi kan inte annat än imponeras! De är mästare på att skapa konverterande content och har en förmåga att leverera med en snabbhet som verkligen matchar vår egen (vilket vi älskar!). De tar till sig feedback på nolltid och är inte bara professionella utan också riktigt roliga att jobba med. Rekommenderas varmt!

4. december 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Professionella, kreativa och härliga att arbeta med!

Vi är otroligt nöjda med samarbetet med Soscale. Teamet levererar riktigt bra content som inte bara är snyggt och engagerande, utan också skapar fantastiska resultat för våra kampanjer. Utfallet på våra kampanjer har varit över förväntan, och deras arbete ger verkligen mätbar effekt. Dessutom är de fantastiskt trevliga att jobba med – alltid positiva, engagerade och professionella. Det är en ren glädje att ha dem som en del av vårt team!

25. november 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.