Jeg har bestilt fra zumbashoppen.dk 2 gange og der har været fejl begge gange. 1. gang var det kun det halve som var med, fordi resten var udsolgt, det fik jeg så først em mail om 2 dage efter jeg... Se mere
Jeg anbefaler Zumbashoppen til alle jeg kender, fordi jeg altid har fået mine varer til den lovet tid, de altid sender de rigtige varer og jeg har ikke haft nogle reklamationer endnu. Hjemmesiden... Se mere
Super dejligt med hurtig levering når man næsten ikke kan vente med at få sine lækre zumba varer. Ingen problemer med retur/ombytningsvarer. Hvis noget skal nævnes kunne det være lidt mere beskrivelse... Se mere
Jeg har handlet mange gange på Zumbashoppen.dk. Der er max gået 2 hverdage, så har jeg modtaget tøjet. Ombytning til anden størrelse eller model, er intet problem. Forskellig leverings- og fakturering... Se mere
A.P. Møllers Allé 15, 2791, Dragør, Danmark
- christian@zumbashoppen.dk
- www.zumbashoppen.dk
Super hurtig levering
Kanon service og hurtig levering. Er der sket en fejl, rettes denne omgående og der gives besked.
Super hurtig levering
Jeg har handlet ved zumbashoppen flere gange og jeg har altid modtaget levering 1-2 dage efter ! det kan vist ikke gøres hurtigere !
Kan kun anbefale dem til andre - køb bare løs....
Super hurtig levering
Bestilte mine varer mandag formiddag og havde min bestilling allerede tirsdag! Det er hvad jeg kalder super hurtig levering. Første gang jeg handleve hos Zumbashoppen, ringede de dagen efter at de desværre ikke havde flere af den varer jeg bestilte i min størrelse, jeg fik valget om at vælge en anden varer eller at få mine penge retur. Jeg har indtil videre kun haft en positiv oplevelse, og handler gerne hos Zumbashoppen igen! (:
Hejsa. Jeg fik mine vare dagen efter jeg havde bestilt :-)
Mvh Pia
God service, hurtig levering, god kontakt. Kun ++++ herfra
Super hurtig levering:o)
Bestilte mine varer fredag eftermiddag og havde dem allerede tirsdag formiddag. Desuden ingen problemer med at få fat i zumbashoppen pr telefon, den blev taget 1. gang. Imødekommende og super service:o)
Super hurtig levering
Da jeg bestilte mine varer, fik jeg allerede pakken dagen efter :D
Fantastisk hurtig levering, gode tilbud og dejlige indehavere!
Elsker at handle ved Zumbashoppen hos Christian og Michelle. De er altid glade og har nogle fantastiske tilbud. Jeg har op til flere gange handlet hos Zumbashoppen både tøj, accessories, sko og kommende events. Jeg kan klart anbefale Zumbashoppen :-) Det er et godt sted at handle!
God service og meget hurtig levering
Jeg har købt både tøj og biletter til events på Zumbashoppen.dk flere gange og har oplevet rigtig god service og levering dagen efter bestilling hver gang.
Super Zumbashop
Har skulle kontakte Zumbashoppen ang. en bestilling og fik en venlig og super hurtig betjening.
Yderst tilfreds trofast kunde!
Jeg handler flere gange om måneden på zumbashoppen.dk. Alt efter hvad tid på dagen jeg har bestilt, kommer det i bedste fald, allerede dagen efter, ellers 2 dage efter. 2 gange er det sket at pakken ikke dukkede op, men begge gange har jeg kontaktet Zumbashoppen.dk, og en ny pakke er blevet afsendt, det kalder jeg da service!! Så jeg er yderst tilfreds!
Hurtig og hjælpsom
Har efterhånden bestilt mange gange, og får altid varen hurtigt, og den ene gang noget skulle returneres, var det samme hurtige respons. God og seriøs internetsalg efter mine oplevelser!
super service
har flere gange bestilt varer ved zumbashoppen. der er altid styr på tingene, og de er klar til at hjælpe hvis man ringer med spørgsmål... varene modtager jeg sam regel 1-3 hverdage efter da jeg bor i udkant danmark.... alt i alt en kanon butik med gode muligheder...
jeg er meget tilfreds og vil til enhver tid anbefale zumbashoppen til andre
Jeg har handlet op til flere gange på Zumbashoppen, og hvor eneste gang har jeg fået varerne til tiden (og nogle gange også blot dagen efter). Det har altid været de rigtige varer og de rigtige størrelser.
Jeg er glad og tilfreds og ville til enhver tid anbefale virksomheden til andre.
Super service og hurtigt levering
Jeg har købt mange ting fra Zumbashoppen.dk og hver gang har der været fuldstændig styr på sagerne. Ofte modtager jeg varerne allerede dagen efter :)
Svingende service
Jeg har handlet her flere gange og må sige at servicen er meget svingende.
En enkelt ordre kom hurtigt og uden problemer, en anden måtte jeg vente mange uger på. Her fik jeg dog en ekstra ting med i pakken.
I flere tilfælde har det været svært at få kontakt med butikken, I et andet tilfælde ringede ejer mig uopfordret op for at rådgive.
Så både gode og dårlige oplevelser her.

Besvarelse fra Zumbashoppen.dk