Zumbashoppen.dk Anmeldelser

4,5

Jeg anbefaler Zumbashoppen til alle jeg kender, fordi jeg altid har fået mine varer til den lovet tid, de altid sender de rigtige varer og jeg har ikke haft nogle reklamationer endnu. Hjemmesiden... Se mere

Super dejligt med hurtig levering når man næsten ikke kan vente med at få sine lækre zumba varer. Ingen problemer med retur/ombytningsvarer. Hvis noget skal nævnes kunne det være lidt mere beskrivelse... Se mere

Jeg har handlet mange gange på Zumbashoppen.dk. Der er max gået 2 hverdage, så har jeg modtaget tøjet. Ombytning til anden størrelse eller model, er intet problem. Forskellig leverings- og fakturering... Se mere

4,5

Dårlig service og forkert levering

Jeg har bestilt fra zumbashoppen.dk 2 gange og der har været fejl begge gange. 1. gang var det kun det halve som var med, fordi resten var udsolgt, det fik jeg så først em mail om 2 dage efter jeg havde fået pakken. og nu 2. gang er det en forkert varer, og når man så ringer der over for at hører hvad man skal gøre, så får man bare ad vide at man selv skal sende det retur og selv betale portoen.

Det synes jeg er rigtig dårlig service, så fremover bruger jeg
zumbashop.nl den skal i andre også prøve.

19. oktober 2012

Højt serviceniveau og fedt tøj

Startede med at sende en email for at spørge ang tøjstørrelse, og fik hurtigt svar. Derefter bestilte jeg varerne, og næste dag havde jeg dem allerede :D
Tøjet passede perfekt, og det er virkelig flotte farver og god kvalitet.

9. maj 2012

Jeg bestilte et par bukser til min kone lige før jul.
Jeg opdagede at jeg havde bestilt forkert og lavede jeg en ny ordre og skrev og bad om at få den første ordre annuleret, dette lykkedes uden problemer.
Super, det er ikke alle webshops der når at læse deres mails før de afsendet ordrene.

29. december 2011

Super

Har nu to gange bestilt og fået tøj fra Zumbashoppen. Det er kommet i løbet af to dage, og der har intet været i vejen med det. Første gang ringede de og oplyste mig om, at den ene tshirt ikke fandtes i den størrelse jeg havde bestilt, og om jeg ville have en anden eller en størrelse mindre. Så det syntes jeg da bestemt, var en god service. Har ikke nogle dårlige erfaringer med dem, og vil helt sikkert handle der igen, næste gang jeg skal købe zumba tøj. Og så er det dejlligt, at man ikke skal betale porto, når man handler over et vist beløb.

17. oktober 2011

Varierende servicenivea

Jeg har både gode og mindre gode oplevelser med Zumbashoppen. De er generelt gode til at få sendt tingene afsted , så man modtager sine varer inden for kort tid. Besvarelse af mail eller sms kan man dog ikke regne med og i et enkelt tilfælde har jeg fået urigtige oplysninger. Man skal være opmærksom på at køb af billetter til Zumba event næsten altid inkluderer at ejerens kæreste tager en del af undervisningstiden fra vedkommende man har betalt for at se. Man betaler også ekstra for dette, hvis man sammenligner med hvad andre arrangører tager. Sidst jeg var til en såkaldt masterclass underviste vedkommende jeg havde betalt for at se allermindst, da der skulle være plads til Zumbashoppens kæreste, ejeren af Zumbashoppen i Randers og en udenlandsk instruktør, som var på besøg.

18. september 2011

Jeg har flere gange handlet på zumbashoppen.dk - både tøj og events... Hver gang har det fungeret upåklageligt... Sidste gang ringede de mig endda op. Min login til ZIN var ikke aktiveret fordi jeg havde været væk fra PC-en i mere end 15 min. De ringede og fortalte mig at det hang sådan sammen, men at jeg selvfølgelig fik min ZIN-rabat :-)
Handler uden at tøve der igen - snart !!! :-)

18. september 2011

Altid god Service

Har altid fået en god og venlig service når der har været behov i forbindelse med events eller tøj der skulle byttes. Det gælder både pr. tlf eller besøg i Zumbashoppen :-)

28. august 2011

Zumbashoppen.dk har mange gode events!

Jeg bruger mest Zumbashoppen til at booke events. Der er nogle gode tilbud som passer til det jeg skal bruge.

Det driller nogle gange, når jeg skal logge på, derfor godt men ikke perfekt c",)

God og hurtig service

Jeg har handlet hos Zumba shoppen et par gange. De har en nem og overskuelig hjemmeside. Det er nemt at bestille og betale. Varerne kommer et par dage efter bestillingen.
Så alt i alt en god anbefaling herfra.

Hurtig betjening

Hejsa!
Jeg har bestilt i zumbashoppen nogle gange og hver gang fået en hurtig og god behandling.
Enkelte gange har jeg savnet dele af kollektioner, som jeg har kunnet finde på andre web-steder, men generelt er sortimentet fint, og jeg er endt med at bestille mine varer i Zumbashoppen hver gang alligevel:-)

ALTID god behandling!

Gennemskuelig og opdateret hjemmeside, god telefonisk vejledning, ingen problemer med retur af varer, altid positiv behandling i forbindelse med fejlkøb eller manglende varer.