Vi har gennem mange år været faste kunder hos Zorba, og herudover i årenes løb købt jeres Meeze. Da i overtog stedet var vi glade for kvaliteten fortsatte, men den er desværre blevet løbende dårligere... Se mere
Har i aften spist der, sammen med min voksne datter. Virkelig chokeret over, hvor kedeligt og smagløst det var. Ingen farver. Olieret, og smagte kun af hvidløg. Manglede friskhed og syre. Under tilb... Se mere
Meget skuffende oplevelse. Mad helt uden karisma. Til den pris forventer jeg noget helt andet. Personalet var slet ikke opsøgende eller opvartende. Man skulle påberåbe sig opmærksomhed. Selv når de um... Se mere
Jeg er godt nok overrasket over flere af anmeldelserne her inde, for min mand og jeg besøgte her i november restauranten for 3. gang og glæder os til 4. besøg her i December. Restauranten har så go... Se mere
I hjertet af Silkeborg, på hjørnet af Tværgade og Nygade finder du Restaurant Zorba med Silkeborgs dejligste gårdhave. Vi åbner op for gårdhaven, når vejret tillader det og det er muligt at reservere bord både indenfor og udenfor, hvis man ønsker at sidde ude i den hyggelige gårdhave. Vi tilbyder græsk mad og drikke både i huset og ud af huset. Du kan nemt bruge vores take away shop til at købe noget dejlig græsk mad som take away. Vi sætter stor pris på kvalitet, det skal være godt og ligetil. Vi ønsker at lave maden fra bunden, benytte så mange danske råvarer som muligt og støtte vores lokale producenter og leverandører. Vi ønsker blot at vores gæster, får en god oplevelse hos os. Vi glæder os til at byde Jer velkommen på Restaurant Zorba. Restaurant og Take Away i hjertet af latinerkvarteret i Silkeborg.
8600, Silkeborg, Danmark
Vi fik en kedelig meze som take Away der ikke havde meget med Grækenland at gøre. At de så oveni havde glemt at give os brød med gjorde kun oplevelsen værre. Maden lever ikke op til tidligere standard med små lækre hjemmelavede og lune specialiteter.

Besvarelse fra Zorba Silkeborg
Veltilberedt mad og god hurtig betjening.
Lidt større sortiment på menukortet, så havde det været helt i top...

Besvarelse fra Zorba Silkeborg
Elendig og dårlig smag. Langsom betjening. Har spist på Zorba flere gange, hvor smagen var væsentlig anderledes, og ligeledes anretningen end i aften.Kartoflerne smagte gammelt og lammet var sejt og smagte af får. Fik det byttet ud med en Musakka som ikke mindede ret meget om den græske udgave og var alt for salt.
For dårligt Zorba har ikke lyst til at komme igen. Synd I ikke har holdt jeres standard.

Besvarelse fra Zorba Silkeborg
Mezen lever slet ikke op til den spændende smags og visuelle oplevelse den engang var. Den ser ud, og smager, som noget der er taget ud af en papæske fra supermarkedets fryser og varmet op, kedelig og kønsløs.
Hovedretten, lammemørbrad med græske kartofler og lidt rodfrugter, smagte som at række tungen ud af vinduet. Kødet havde fået for meget, kartoflerne var ikke ens møre, og sauce var der ikke noget af, men noget smagløst "et eller andet" der var sprøjtet lidt af på tallerkenen.
Ikke i en eneste detalje blev smagsløgene pirret, og humøret løftet.
Stedet er hyggeligt, og betjeningen venlig, men virker i høj grad som ferieafløsning og skolebørn der har lært at komme hen og spørge om maden smager godt. Hvad skal man svare? Det er svært at gå ind i en dialog om smag med en ikke uddannet afløser.

Besvarelse fra Zorba Silkeborg
Jeg blev positivt overrasket over deres lækre Mezé menu, gennemført og så laver de også en som takeaway. Virkelig lækkert.

Besvarelse fra Zorba Silkeborg
Vi får altid top betjening og Lækker mad.
Vi ses snart igen.
Tove

Besvarelse fra Zorba Silkeborg
Valgte deres menu, utrolig lækker og som at sidde i Grækenland, tjeneren var høflig og gik meget op i at alt var ok. Det var det, kan anbefales ,men pas på man bliver afhængig af deres lækker mad

Besvarelse fra Zorba Silkeborg
Vi besluttede os for at bestille take away fra zorba en fredag i juni.
Der står på hjemmesiden at man skal bestille min. 50 minutter før afhentning - vi bestilte 18.45, men kunne trods forespørgsel ikke afhente 2xgræsk bøf samt 1xmeze før kl. 20...
Da vi kom for at hente det, var tonen meget arrogant/overlegen, og næsten flabet - absolut ikke serviceminded!
Da vi kom hjem med det, var det på ingen måder varmt eller blot lunt mad - det var helt koldt!!!
Det smagte af ingenting = totalt smagløst, og bøfferne så mere kogte ud end stegte :0(
Det samme med de såkaldt græske kartofler.
Selv tatzikien smagte ikke af noget, hvilket jo kan undre meget.
Sørgeligt med nye ejere!

Besvarelse fra Zorba Silkeborg
Efter en time fik vi serveret kalvefilet, et ringe, tørt og helt igennem ødelagt stykke kød med kartoffelmos, gulerod og tilbehør. til dessert en jordbær/rabarber kompot med vanille creme og crunch, nogenlunde ligeså kedelig og u-inspireret som hovedretten.
Helt klart ikke anbefalesesværdig restaurant som prioriterer Take-away kunder frem for kunder i restauranten.

Besvarelse fra Zorba Silkeborg
Okay lokaler, selvom vi blev placeret lige ved døren til toiletterne. Bestilte fire forskellige retter hos en meget ivrigt tyggegummitykkende tjener, fik serveret drikkevarer (men ikke det bestilte brød) og så ... skete der ikke mere i næsten en time. Vi havde to børn på 6 og 8 år med og så er det meeeget lang tid at vente - specielt når man kan se de øvrige gæster rundt om os få serveret deres retter. Maden var acceptabel, men kan næppe betegnes som decideret græsk - nok snarere middelhavsinspireret. Efter at have færdiggjort hovederetterne måtte vi igen vente længe på, at det brugte service blev fjernet. Da var der gået næsten to timer og vi havde fået nok. Da vi betalte hos værtinden, påpegede vi den meget lange ventetid og fik at vide, at det var pga. børnenes pasta med kødsauce. Den forklaring var næppe i overensstemmelse med sandheden, da vores medgæster fik deres retter serveret længe før os til trods for, at de havde bestilt senere - og fordi, at vores tjener sagde, at ventetiden skyldtes de voksnes kødretter! Utroværdigt. Værtinden foreslog ikke selv et nedslag på regningen, så vi betalte fuld pris. Det var nok meget smart af hende, for vi kommer der ikke igen.

Besvarelse fra Zorba Silkeborg
Vi er nogle gamle kolleger som mødes over en bid brød nogle gange om året, og vil gerne sidde og snakke sammen om hvad der er sket siden sidst. Vi havde planlagt det skulle være på Zorba d.11.1.13. Men ved den endelige bordbestilling fik vi at vide hvis vi kom kl. 18. Skulle vi ud igen kl. 20. Så vi valgte et andet sted lige i nærheden. Trist for man plejer at spise godt på Zorba.

Besvarelse fra Zorba Silkeborg
Rigtig lækker mad med den autentiske smag af Grækenland.
Lokalerne og stemningen er helt i top, ligesom betjeningen.
Er helt sikkert et besøg værd.

Besvarelse fra Zorba Silkeborg
Utrolig lækker græsk mad, god stemning og god service.
Hvis man elsker græsk mad er dette et sikkert hit!
Et af de bedste restauranter i Silkeborg