Zorba Silkeborg Anmeldelser 35

2,7

1. Restaurant

I hjertet af Silkeborg, på hjørnet af Tværgade og Nygade finder du Restaurant Zorba med Silkeborgs dejligste gårdhave. Vi åbner op for gårdhaven, når vejret tillader det og det er muligt at reservere bord både indenfor og udenfor, hvis man ønsker at sidde ude i den hyggelige gårdhave. Vi tilbyder græsk mad og drikke både i huset og ud af huset. Du kan nemt bruge vores take away shop til at købe noget dejlig græsk mad som take away. Vi sætter stor pris på kvalitet, det skal være godt og ligetil. Vi ønsker at lave maden fra bunden, benytte så mange danske råvarer som muligt og støtte vores lokale producenter og leverandører. Vi ønsker blot at vores gæster, får en god oplevelse hos os. Vi glæder os til at byde Jer velkommen på Restaurant Zorba. Restaurant og Take Away i hjertet af latinerkvarteret i Silkeborg.

2,7

Under middel

Zorba har mistet den Græske nerve

Vi har gennem mange år været faste kunder hos Zorba, og herudover i årenes løb købt jeres Meeze. Da i overtog stedet var vi glade for kvaliteten fortsatte, men den er desværre blevet løbende dårligere og dyrere, og den seneste Meeze vi købte i fredags var simpelthen ikke pengene værd, og havde intet med Grækenland at gøre. Vi elsker græsk mad, men nu er kvaliteten blevet for dårlig. Bøffen smagte som en dansk “kludebøf” uden krydderi og helt kønsløst. Tzatzikien smagte kønsløst uden hvidløg og var for fed. Det hele leder hen på noget der bare er købt i store spande og så serveret i bakken. Fluten var også god og hjemmebagt i gamle dage. I dag kedelig og helt almindelig. Tomatpestoen smagte af noget fra dåse tilsat koncentrat. Falaflen var alt for tør og uden smag, mindede også om noget der bare var købt og opvarmet. Helt igennem en dårlig oplevelse, som vi ikke vil gentage.

13. april 2021

Hej Poul Berggren
Tak for din feedback, omend vi er kede af at læse den.
Tak fordi I har støttet os igennem mange år. Jeg er ked af at du synes at kvaliteten er faldet, det er jeg ikke enig i. Vores græske bøf bliver lavet og krydret ved en lokal slagter og har ikke ændret opskrift de sidste 4 år. Jeg er ked af, hvis den ikke smagte som den plejede. Jeg er ked af, hvis tzatzikien ikke var stærk nok, jeg snakker med køkkenet om at fyre godt op for hvidløget. "Tomatpestoen" er en Muhammara dip, som består af bagte peberfrugter med brød og olivenolie, og er en dip vi selv laver. Falaflen laver vi også selv, jeg er ked af hvis den var tør.
Vi laver tingene fra bunden og af gode råvarer, jeg er ked af at den ikke faldt i Jeres smag og jeg er ked af at vi skal have en dårlig anmeldelse på baggrund af Jeres oplevelse.
Jeg vil opfordre dig til at give en masse gode anmeldelser til de restauranter som du godt kan lide. Hele branchen kunne godt bruge lidt ekstra kærlighed her efter 4 måneders nedlukning.
MVh Heidi

Fik take away i dag

Fik take away i dag. Desværre ikke videre inspirerende, og ret dyrt ift kvaliteten. Nok ikke et sted jeg gider at spise igen... ærgerligt da græsk mad kan smage så godt. Zorba får to stjerne for at maden var klar til tiden...

3. februar 2021

Hej Peter Much Burski
Tak for din feedback, omend jeg er ked af at læse den.
Jeg vil anbefale dig at vælge vores mezé menu hvis du gerne vil have rigtig græsk mad.
Jeg er ked af at du ikke tager direkte kontakt til os, hvis noget ikke var som det skulle være. Hvis jeg kom i din butik og fik en træls oplevelse, så ville jeg altid gå direkte til vedkommende som kunne gøre noget ved problemet.
MVH Heidi Lambertus, Zorba

Virkelig dejligt sted!

Jeg er godt nok overrasket over flere af anmeldelserne her inde, for min mand og jeg besøgte her i november restauranten for 3. gang og glæder os til 4. besøg her i December. Restauranten har så god indretning og stemning og personalet er virkelig søde.
Maden var ligeså fantastisk som vores første besøg for lige over et år siden, især den vagtel til hovedretten. Grøntsagerne er lækre og anderledes, end hvad man ellers får så mange andre steder.
Det føles som en lille smuttur til Grækenland, som er virkelig tiltrængt i denne Corona tid!
Vi glæder os til at komme igen og tager familien med næste gang :-)

7. december 2020

Hej Pedersen
Tak for din flotte anmeldelse og søde, rosende ord.
Vi smiler ekstra stort i dag og klapper os selv og hinanden på skulderen.

Ja, Trust-pilot er lidt vores skraldeplads. På Dinnerbooking, Tripadvisor, Facebook, osv. er vores gæster meget gladere for os. Så vi byder din flotte anmeldelse velkommen!

Tak for støtten i denne corona-tid.
MVH Heidi, Zorba

Kedeligt, skuffende, og penge ud af vinduet.

Har i aften spist der, sammen med min voksne datter. Virkelig chokeret over, hvor kedeligt og smagløst det var. Ingen farver. Olieret, og smagte kun af hvidløg. Manglede friskhed og syre. Under tilberdt bagt selleri. Smattet og over tilbered butternut. Rødbede humus der smagte af absolut intet.. Tørt indbagt blomkål. En frilise/rødbede salat, der var totalt ligegyldig. Tør vagtel og generelt bare en dårlig oplevelse, på en aften der skulle fejres, og penge ud af vinduet. Vi fik almindelig og vegansk meze.
Jeres frokost meze, plejer være super lækker, frisk, varierende smage, smukke farver mm..
Skuffet 🤷‍♀️

4. november 2020

Hej Anne
Tak for din feedback, både her, på facebook og dinnerbooking.
Hvor er jeg ked af at I havde en dårlig oplevelse hos os, jeg håber at du sagde noget til betjeningen så vi fik muligheden for at lave en ny omgang til Jer?
MVH Heidi, Zorba

Det er tredie gang indenfor to år at…

Det er tredie gang indenfor to år at jeg har bestilt meze som take away - og jeg hed ikke hvorfor jeg troede at det ville være godt denne gang. Første gang var det et stort rod af forskellige retter - anden gang var ikke meget bedre men værre da der var en klam sort tarm i den panerede reje - tredie gang... åh nej sikke en tam omgang - det her prøver jeg ikke igen

9. september 2020

Hej Rikke
Tak fordi alligevel prøvede en 3. gang. Vi kan nok ikke leve op til dine forventninger.
Jeg håber du får en dejlig dag.

Maden var god

Maden var god. Hygiejnen var i top borde, stole salt og peber, blev sprittet af, når gæsterne forlod deres borde. Dejligt og trygt. De græske bøffer var i orden.

15. juli 2020

Hej Per
Tak for din flotte anmeldelse og søde, rosende ord. Vi smiler ekstra stort i dag og klapper os selv og hinanden på skulderen.
MVH Heidi

Ikke vores favoritsted !!

Vi ville støtte Zorba og gi jer en chance mere her under Coronalukningen og bestilte take away, men bøffen var stadigvæk tør og kartoflerne kedelig. Så nok ikke vores favorit sted

23. maj 2020

Hej GKH
Tak for din feedback, omend jeg er ked af at læse den. Vi gennemsteger vores græske bøffer, for det skal vi, men jeg er ked af at den blev tør og jeg er ked af at du synes kartoflerne var kedelige.

Men jeg er endnu mere ked af at du har behov for at lave en dårlig anmeldelse af vores restaurant i denne corona-tid. Det har ikke været nogen hemmelighed at denne virus har ramt restaurationsbranchen rigtig hårdt - og også os.

I de 2 måneder, hvor vi havde tvangslukket pga. corona og kun kunne lave take away, var vores restaurantchef og køkkenchef på arbejde hver mandag til lørdag for at sørge for at der var en restaurant og en arbejdsplads på den anden side af corona. De har knoklet BENHÅRDT for at vi eksisterer på den anden side. Jeg er piv-hamrende stolt af dem og jeg er dem evigt taknemlig. Uden dem, ingen Zorba. Øv at bøffen blev tør, men det er menneskeligt at fejle. Grib knoglen og ring, hvis du er utilfreds og vi sørger for at rette op på fejlen.
Under corona er der 6 restauranter om dagen, der er gået konkurs. Men den her virus kommer også til at have konsekvenser for restaurationsbranchen på længere sigt, fordi vi og flere restauranter primært tjener penge om sommeren til at betale regninger i vinterhalvåret. Med de restriktioner og guidelines, som vi skal arbejde under bliver det enormt svært at tjene nok penge til at kunne klare vinteren.

Derfor har jeg en bøn til dig: Spred noget kærlighed, restauranterne har brug for det NU, mere end nogensinde.

Mvh venlig hilsen og håb om forståelse
Heidi Lambertus

Virkelig god mad.

Virkelig hyggelig stemningen, og flot indretning. Vi bestilte den store Meze menu, og hvis vi gik sulten der fra, ville det da virkelig være vores egen skyld! Hold nu op det var lækkert, vel tilberedt, til smagt, samt saftig og mørt kød. God vejledning på vin og et personale der tog sig godt af os og viste overskud tiltrods for en meget urolig 1,5 årig.😅 Lidt vente tid, men da forretten først kom på kørte det glat, og virkelig vente tiden værd.😁👏

11. januar 2020

Hej Malene
MVh Heidi

Total dårlig service!!

Total dårlig service!!!
Vi havde reserveret bord til kl. 18.
Efter 50 min havde vi stadig ikke fået drikkevarer. Fik af vide der ihvertfald vil gå 5-10 min yderligere.
Derefter valgte vi at gå.
Desværre ikke første gang vi oplever så dårlig service og lang vente tid.
0 Stjerner herfra!

17. august 2019

Hej Malene
Tak for din anmeldelse og feedback, både her på TP, Dinnerbooking og Facebook.
Jeg er ked af at læse om Jeres oplevelse. Vi har taget Jeres oplevelse med på vores medarbejder møde og håber på at dette ikke gentager sig, vi arbejder i hvert fald på det.
MVH Heidi

Ganske fint men alt for lidt mad

Vi havde bestilt som take-away til vores årlige sommerfest på gaden.
Maden var ganske fin, men der var ALT for lidt til trods for de fleste af os kun fik en meget lille tallerken 1 gang.

4. august 2019

Hej Carina
Tak for din anmeldelse på trustpilot, omend jeg er ked af at læse om Jeres oplevelse. Det er ikke mangel på mad, som vi normalt er kendt for.
Jeg er ked af, hvis vi ikke har vejledt Jer godt nok omkring maden til Jeres vejfest eller hvis der er sket en fejl og der er pakket for lidt mad til Jer. Vi dobbelttjekker altid vores take away, at alt er pakket som det skal være og alt er med, men der kan jo ske fejl. Ved større selskaber anbefaler vi altid at man bestiller lidt ekstra tilbehør, så man er sikker på at dem med stor appetit bliver helt mætte, evt ved at tilføje ekstra kartofler eller brød.
MVH Heidi, Zorba

Så skuffende en madoplevelse.

Så skuffende en madoplevelse.
Bestiller en vegansk hovedret. Hmmm det kunne jeg selv have præsteret bedre. 145 kr for 2 meget flade selleribøffer lagt på selleripladder, syv små fedtede rødløg og 4 valnødder. Hertil udkogte seje kartoffelbåde.
Blev ellers anbefalet af informationsguiden at det var det bedste sted at spise i Silkeborg... det håber jeg ikke.
Stjernerne er kun givet, fordi personalet var søde og meget smilende, trods varmen og de mange gæster.

25. juli 2019

Hej Lotte
Tak for din feedback omend jeg er ked af at læse den.
Vores veganske hovedret plejer at være meget populær, så der må være gået noget galt. Vi anbefaler vores gæster, inde i menukortet, at råbe op, hvis vi fejler. På den måde får vi muligheden, med det samme, til at rette op på fejlen og du ville have fået en ny omgang.

Uventet god madoplevelse

Udefra så stedet lidt kedeligt ud, men så snart vi kom ind blev vi mødt af venligt personale og anvist en plads i den smagfuldt indrettede restaurant. Vi bestilte den store meze-menu og blev meget positivt overrasket over alle retterne, som på hver deres måde var både spændende og velsmagende. Jeg kan se, at andre anmeldere har skrevet dårlige ting om kødet, men det vi fik var både mørt, lækkert og velkrydret. Især til den meget overkommelige pris (ca 700 kr for to, inkl drikkevarer) var dette restaurantbesøg virkelig over al forventning.

24. april 2019

Hej Daniel Jensen
Tak for din flotte anmeldelse og søde, rosende ord! Vi smiler ekstra stort i dag og klapper os selv og hinanden på skulderen. Det er sådanne anmeldelser der får vores smil til at blive endnu større.

Dårlig oplevelse.

Min mand og jeg besøgte Zorba fredag den 29. marts 2019 mellem Kl. 18 og 19.
Vi bestilte 2 oksemørbrad, som vi gerne ville have stegt middel.
Vi bestilte 1 fl. rødvin, som var helt i orden.
Da bøfferne blev serveret måtte vi konstatere, at de var seje og skåret forkerte og ikke særlige lækre.
Vi forelagde problemet for servitricen, som talte med kokken, som erkendte,at de ikke var skåret rigtige. En dårlig oplevelse, og vi måtte desværre gå fra næsten en halv flaske rødvin, da det ikke ville give mening at sidde og drikke vin uden mad.
Dog fik vi en kompensation på 50%, som ikke rækker på grund af den dårlige oplevelse.
Vi forventer en gratis middag, da vores aften var ødelagt.
Agnete Madsen

31. marts 2019

Hej Agnete
Tak for din feedback omend jeg er ked af at læse om din oplevelse og at du føler at vi ødelagde din aften. Vi tilbød Jer en ny bøf / en ny ret, som I takkede nej til. I fik en kop kaffe på husets regning, samt 50 % på regningen, da I ikke ville have en ny ret. Det er sådan vores procedure er.
I behøvede ikke gå fra en halv flaske rødvin, vi giver ofte vores gæster resten af vinen med hjem, så putter vi bare en prop eller et låg på flasken.
MVH Heidi, Zorba

Krydderier hvor var de henne?

Var på Zorba med min familie, vi bestilte Suzuki kyllingespyd, de var lidt tørre og havde ikke den smag, som man tænker på når man har været i Grækenland, og der var ingen grønsager på spydet kun 4 stykker kød uden den store smag. Tzatziki som manglede hvidløg i den grad og smørret manglede også smag, de græske kartoffelbåde var også lidt kedelige de manglede også krydderi og virkede slatne, Betjeningen var ok.

5. januar 2019

Hej Helle
Tak for din anmeldelse her og på Dinnerbooking.
Vi anbefaler altid vores gæster at råbe op, hvis vi fejler. På den måde får vi nemlig muligheden for at rette op på fejlen med det samme. Kyllingespydet eller kyllinge sovlaki'en skal nemlig ikke være tør. Det er den normalt heller ikke. Vi serverer den ikke med grøntsager på, det er meget forskelligt hvordan man laver souvlaki de forskellige områder i Grækenland. Hos os er den uden grøntsager på spydet, men med sauterede løg og tomater på toppen.
MVH Heidi Lambertus, Zorba

Cafeterie mad på græsk restaurant

Ejerne har brugt regnearket for meget og sparet alle krydderierne og åbenbart også kokke talenterne væk.

10. oktober 2018

Hej Carsten
Øv, hvor er det en træls anmeldelse som du har skrevet om os.
Jeg prøver lige at gennemgå dine anmærkninger en efter en:

1) Vi bruger ikke regneark til at udregne hvor meget krydderi der skal i maden. Vi smager os frem og bruger vores opskrifter. Regneark bruger vi til at sørge for at restauranten har en fornuftig økonomi, så vi kan betale vores medarbejdere en ordentlig løn, som de kan leve af.

2) Vi har ikke sparet på vores lønudgifter til køkkenpersonalet og vores kokke er knaldhamrende dygtige! De er så dygtige at vi har flere elever i køkkenet, som de lærer op til at blive fremtidens dygtige kokke.

3) Det er ikke cafeteria mad, som vi serverer, men klassisk græsk og middelhavsmad, som er lavet fra bunden og af gode råvarer.

Meget skuffende oplevelse

Meget skuffende oplevelse. Mad helt uden karisma. Til den pris forventer jeg noget helt andet. Personalet var slet ikke opsøgende eller opvartende. Man skulle påberåbe sig opmærksomhed. Selv når de umiddelbart ikke lavede noget. Det med-hørende tilbehør skulle vi bede ekstra om- ad to omgange for at det hele var husket. To ting. Der er plads til forbedring.

25. juli 2018

Hej Vibe
Tak for din anmeldelse her og på dinnerbooking.
Jeg er ked af at læse om din oplevelse. Den tirsdag du besøgte os gik vores it-system ned, det betød at køkkenet ikke fik bonnerne ud i køkkenet med beskrivelsen af det mad de skulle lave. Når vores it system går ned, så er vi meget sårbare. Vores tjenere gør deres bedste, vi havde 2 nye tjenere på den tirsdag og de gjorde deres bedste for at følge med, huske bordnumre osv.
MVH Heidi Vibe Lambertus

Vi prøvede søndags-take away og det var …

Vi prøvede søndags-take away og det var ganske fint til prisen og et lækkert alternativ til det sædvanlige fastfood, som man bestiller på JustEat.
Der var rigeligt med mad, det der skulle være sprødt, var sprødt - og smagen var god.
Håber I bliver ved med dette koncept :-)

11. januar 2018

Hej Heidi
Tak for din flotte anmeldelse og rosende ord.
Alt efter hvor godt, vores søndags take away bliver taget i mod, regner vi med at fortsætte:-)

Fin take away

Fin take away, Meze, til prisen. Hurtig og venlig betjening.

2. december 2017

Hej Gert Carlsen
Tusind tak for din flotte anmeldelse og søde, rosende ord. Vi smiler ekstra stort i dag og klapper hinanden på skulderen.
På Søndag den 7. januar starter vi med at tilbyde take away om søndagen med afhentning mellem kl 17-20.

Dårlig oplevelse

Vi havde bestilt bord til kl. 19:00 og kommer selvfølgelig til tiden. Vi får vores bord og tjeneren kommer tilbage efter 10 min og spørger hvad vi ønsker at drikke, vi bestiller og og siger vi også er klar til st bestille , hvorefter tjeneren siger at de har så travlt og kan ikke rigtig følge med så der vil gå ca 45-50 min før vores mad kan være klar om vi ønsker at bestille nogle starter snaks :-( Vi bestiller 3 forskellige starters og sidder så yderlige 10-15 før vi får vores vin. Da vi endelig får vores mad kommer der en steak der er total tør og uspiselig , og en kæmperejer i chili sovs hmmmm som består af udkogt markeronnie og 8 bitte små rejer der ligner nogle der kommer fra et bæger, og sovs der ikke smager af noget det må siges at det var en total dårlig oplevelse

10. august 2017

Hej Pedersen49
Øv hvor er jeg ked af at læse din anmeldelse. Vi havde simpelthen MEGA travlt den 8. august og så travlt at vi ikke kunne følge med. Vi skulle nok have sagt nej til lidt af gæsterne, så Jer, der havde bestilt bord, havde fået en god oplevelse.
Vi anbefaler altid vores gæster at råbe op, hvis vi fejler. Så har vi nemlig muligheden for at rette fejlen med det samme og I ville have fået noget nyt mad.

Mangel på 6mands borde!!

En solrig dag, med stor åbning på torvet, ville vi som så mange andre, gerne ind og have en frokost. Derfor valgte vi Zorba's gårdhave.

Gårdhaven er selvfølgelig et populært sted, der var derfor mange mennesker, men dog stadig mange borde fri.

Vi kommer ind 6 personer og vil selvfølgelig rigtig gerne sidde sammen. Vi finder et 4 mandsbord og et 2 mandsbord og spørger derfor en af tjenerne om der er mulighed for at rykke på bordene, så vi kan sidde sammen, uden at skulle råbe på tværs af gården. Vi får her af vide at dette ikke er nogen mulighed, grundet at tjenerne derfor ikke ville kunne komme rundt med maden. Det skal her siges at der alligevel står en gasvarmer (som vel og mærket, ikke blev brugt), dér hvor vi ville flytte bordet hen. Men igen får vi af vide at dette ikke er muligt.
I løbet af denne samtale med tjeneren, sidder der et par lidt tættere på vores firemandsbord, som gerne vil rykke sig, fordi dette måske ville være nemmere at rykke sammen - men to borde med en gasvarmer imellem, var heller ikke muligt at få sat sammen.

Vi sætter os ned trods tjenerens beslutning, og får så en øl til at starte med. Da vi så sidder og drikker vores øl, hører vi tilfældigvis fra et par, som også sidder i gården, at de klager til tjeneren over at have ventet på deres mad i 50 minutter! - Derfor vælger vi, inden vi bestiller maden, at spørger hvor lang ventetid der er på maden. Her bliver vi så mødt af svaret "40-50 minutter" - Dette synes vi er utrolig dårlig service!

Utroligt at man skal sætte sig ned og nærmest bestille maden, før man får af vide at der liiiige er 50 minutters ventetid. Vi vælger derfor at betale for vores øl og finde et andet sted at spise.

Denne oplevelse finder vi utrolig upassende og efter dette, kan der bestemt heller ikke prales med et service minded personale. Der var massere af frie borde at rykke på, og dette havde overhovedet ikke besværliggjort noget for tjenerne. Tænk at man har råd til at kunne lade 6 kunder gå ud af døren, fordi man ikke er villig (nærmest af princip), til at rykke på ÈT bord, så folk/familier/venner kan komme til at sidde sammen og få en god oplevelse på Zorba.

18. juni 2017

Hej Frederikke
Øv hvor er jeg ked af at læse din anmeldelse. Flere af vores borde i gårdhaven er sat fast med skruer i jorden og kan derfor ikke flyttes.
En travl sommer-dag med masser af gæster kan godt betyde ventetid på maden. Jeg beklager at I ikke fik besked omkring dette da I ankom.