ZOO&ZO Anmeldelser

1.876

3,2

Fijn bedrijf hoor, veel goeds over te zeggen. De enige klacht die ik heb, heeft te maken met de voorraad Renske nat vlees voer Lam, voor de hond. Ik kom soms 3 keer per week in de winkel, en dan kom... Se mere

Onze pup (golden retriever x australian shepherd) eet graag alles op wat hij buiten tegen komt. Dit heeft deze week tot spoed operatie geleid. Een voersnuitje had hij zo kapot. Dankzij deze muilkor... Se mere

Als bezoeker die vanuit Nijmegen naar Zoo&Zo in Ede komt, wil ik graag mijn ervaring met de reptielen- en terrariumafdeling delen. In het verleden kwam ik regelmatig speciaal naar Ede vanwege de... Se mere

Paar jaar geleden waren de aquarium bakken goed onderhouden. Vandaag kwamen we voor vissen, maar we durfde niks te kopen als je zag hoe vies de leefomgeving van de vissen waren. Zo zielig en echt geen... Se mere

1. Dyrehandel
  6. Krybdyrsbutik
  7. Rideudstyrsbutik

Om ZOO&ZO

DIERENWINKEL ZOO&ZO

De meest verrassende en grootste dierenspeciaalzaak van Nederland! Shop direct in onze online dierenwinkel vol acties en aanbiedingen.

Kom óók naar onze prachtige winkel. Een bijzondere én 5000m2 grote dierenwinkel in Ede vol beleving en dierenbenodigdheden. Van hondenvoer, katten krabpaal, konijnenhok tot vogelkooi. Alles voor een gezond én vrolijk huisdier, met zorg geselecteerd door onze specialisten. Bovendien organiseren wij, voor jou als dierenliefhebber, leuke activiteiten!

ZOO&ZO, EEN UNIEKE BELEVENIS:

- 5000m² grote dierenwinkel, een ware oase voor dierenliefhebbers;
- Alles voor jouw hond, kat, konijn, knaagdier, vogel, terraria, vijver en aquaria;
- De eerste verdieping verrast je met paardensport, outdoor en hengelsport;
- Dierenwinkel mét dierenartspraktijk;
- Gezellig lunchen bij “Lorentzo”, onze lunchroom;
- Gemakkelijk jouw hond wassen en drogen in de “Doggywash”;
- Je kunt ook jouw kinderfeestje bij ons vieren;
- Onze fijne medewerkers geven je graag betrouwbaar advies;
- Wij zijn gemakkelijk te bereiken, nabij A12 en A30;
- Gratis parkeren;
- ZOO&ZO is rolstoelvriendelijk, er is ook een lift.

Kom je ook? We zien je graag in onze winkel aan de Lorentzstraat 1b in Ede!

Middel

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.876)

12 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Klantenservice 0 sterren

Beschadigd product leveren en dan vervolgens aan de hand van gevraagde foto's het niet netjes oplossen. Heb er vaak wat besteld, maar ik sla voortaan over.
Het ordernummer is 133190.

6. marts 2023
ZOO&ZO-logo

Besvarelse fra ZOO&ZO

Beste Jan,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u zo ontevreden bent. Heeft u misschien een bestelnummer voor ons zodat ik even kan kijken wat er precies gebeurd is en wellicht nog iets voor u kan betekenen?

Ik hoor graag.

Met vriendelijke groet,
Romy | ZOO&ZO

---

Beste meneer Hendriks,

Bedankt voor het geven van uw ordernummer. We hebben toen uw foto's bekeken en de mail beantwoord. Zoals we toen al aangaven zijn er geen krasjes te zien op de bakjes. U bent welkom om ze zelf te retourneren, gezien u de bakjes sowieso te groot vond.

Met vriendelijke groet,
Nina | ZOO&ZO

Bij de vorige bestelling was wat fout…

Bij de vorige bestelling was wat fout gegaan: verkeerde product geleverd. Heb ze daar op attent gemaakt en mij werd telefonisch toegezegd dat we een extra zak voer krijgen als compensatie. Kijk, dat is service en klantvriendelijk.

6. marts 2023

Groot assortiment en complete levering

Voor het eerst hier een bestelling geplaatst. Reden van bestellen is het complete assortiment. Perfecte afhandeling en goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Zal hier zeker vaker bestellen. Jammer dat de zaak uit mijn buurt is, anders ging ik er zeker winkelen. Groet van een tevreden klant.

3. marts 2023

Goede klantenservice!

Alhoewel er 2 dingen ontbraken van (2 van de 4 zijranden en 1 van de 2 eetbakjes) van de Ferplast Piano 3 vogelkooi, deed men er gelukkig niet moeilijk over en ik kreeg meteen vriendelijke antwoorden op mijn mails dat ze de missende onderdelen opsturen en dat hebben ze beide keren ook echt meteen gedaan. Dat is in mijn geval zeer wenselijk ondat ik over 2 dagen op vakantie ben en ik wil de vogeloppas makkelijk maken met een nieuwe kooi die niet bijna uit elkaar valt. Daarom krijgt Zoo&zo van mij toch 5 sterren! :-)

26. februar 2023

Eigenlijk 0 sterren

Eigenlijk 0 sterren. Pas goed op!!! als uw de bestelde artikelen binnenkrijgt. Dat u ze gelijk opent om te kijken of het er wel in zit. Ik heb een nagenoeg lege doos ontvanger. Het was een kerstcadeau. Mijn Aquarium stond met de kerst 4 weken in te draaien en daarna 2 mnd later wilde ik de bodem reinigen en maakte de doos open en trof ik dit aan. De batterijen en de beschrijving was het enige wat er in zat. De Eheim vac pro was verdwenen. En mail je erom dan krijg je als antwoord dat ik het binnen 4 weken had moeten melden is het antwoord. Dag 59 euro. Ik koop never nooit meer wat hier

18. februar 2023
ZOO&ZO-logo

Besvarelse fra ZOO&ZO

Beste meneer Mors,

Wat vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring heeft met onze webshop.
Zoals mijn collega's hebben aangegeven kunnen we dit na zo'n lange tijd niet meer controleren. Deze situatie is ook nog nooit eerder voorgekomen bij dit product. Het enige wat wij kunnen controleren is het gewicht van het pakket bij verzending, dat laat zien dat het product er in moet hebben gezeten.

Met vriendelijke groeten,
Team ZOO&ZO

Goede service

Er was een artikel niet op voorraad, daarom werd ik gebeld of ik wilde wachten tot het weer leverbaar was of het geld retour krijgen, laatste optie gekozen en 2 dagen later geld keurig teruggestort gekregen.

29. januar 2023