Zongeschikt is gewoon zongericht. Zongericht is failliet en zo gaat dit bedrijf met dezelfde mensen gewoon weer verder. Let op! Dit bedrijf is een organisatie van veel praten , mooie beloftes en ve... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De heren monteurs waren lekker vroeg en stipt op tijd, om 10.00 aanwezig. Zich zelf voorgesteld en uitgelegd wat er ging gebeuren. De gehele installatie , inclusief kabel doorvoeringen en aansluiting... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Zonne-installaties Zongeschikt Ons vakmanschap, uw rendement Wij zijn Zongeschikt, een Zonnestroom Installateur. Vanuit Dordrecht plaatsen wij zonne-installaties in heel Nederland. In onze dromen zijn de natuurkrachten de basis van alle nutsvoorzieningen. Zonnepanelen zijn er toegankelijk voor iedereen. Daarom specialiseerden wij ons in de loop der jaren in maatwerk zonnesystemen voor elk dak, ongeacht daktype of dakbezetting. Daarbij bieden wij u steevast de beste kwaliteitsgaranties op de markt. Bovendien nemen we de administratieve rompslomp volledig van u over via gespecialiseerde partners zoals de Btw Centrale. Bij Zongeschikt staan wij zo voor volledige kwaliteitsservice. Ons doel is de installatie van duurzame zonnesystemen met optimale efficiëntie, altijd en overal. Want ons vakmanschap is uw rendement
Kontaktoplysninger
Malachiet 590, 3316LD, Dordrecht, Holland
- 085 0605 980
- support@zongeschikt.nl
- www.zongeschikt.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Update, eind goed al goed
Update: n.a.v. deze review contact gekregen. Ondertussen alles netjes afgewerkt. Jammer genoeg nog een kleine storing aan de panelen gehad(buiten zongeschikt om), dit keer waren ze goed bereikbaar en hebben ze het goed opgelost.
Eerst redelijk tevreden over de montage, echter de afwerking zou nog plaats vinden. Dat is 3 maanden geleden en nu is het onmogelijk om nog contact met ze op te nemen
Snelle levering. Panelen hebben veel opbrengst. Ik gaf tijdens installatie aan de panelen in het midden van het huis te willen net als de buurman. Later bleken ze naar links geplaatst te zijn voor meer opbrengst maar dat was niet mijn wens.
Verder heel erg tevreden!
Duidelijke offerte
Duidelijke offerte. Super snelle levering, snel en keurig geplaatst en alles prima verzorgd door Zongeschikt.
Alles is perfect op maat gemaakt en de…
Alles is perfect op maat gemaakt en de service is fantastisch..
Mooie opbrengst 😊
Wij kunnen Zongeschikt aan iedereen aanraden. Goede ervaring
Zonnepanelen tot volle tevredenheid.
Sinds enige maanden hebben wij zonnepanelen van Zongeschikt. Wij zijn zeer tevreden over hoe het allemaal werkt. Alle afspraken zijn nagekomen. De plaatsing, de oplevering, alles klopte. Ook de financiële afhandeling. Ik kan u dit bedrijf van harte aanbevelen.
H.A. Dirkse
Super tevreden
Als een van de weinige plaatst Zongeschikt zonnepanelen op een dakkapel, ook nog onbelast zodat je dakkapel niet doorbuigt en gaat lekken. Bij de storm Eunice zijn ze prima blijven liggen. Goed traject van kennismaken t/m uitvoering. Zelfs een plankje wat na aansluiting van de elektriciteit in de meterkast niet meer paste werd nog even op maat gezaagd. Alles netjes opgeruimd en er werd veilig gewerkt.
Goede uitleg en advies.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Netjes gewerkt
Mailcontact
Mailcontact gehad maar de antwoorden die ik kreeg waren ontwijkend en zeer vaag. Hier in Brabant houden we daar niet van en ik werd argwanend.
En achteraf blijkt het een goede beslissing te zijn. Een kennis heeft uitgezocht dat dit bedrijf dezelde eigenaar heeft als zonnekeus. Google dat bedrijf maar eens even.

Besvarelse fra Zongeschikt
Zongeschikt alles volgens afspraak.
Na heel veel over zonnepanelen en inverters gelezen te hebben, ben ik bij Zongeschikt terecht gekomen. De offerte heb ik vergeleken met andere bedrijven en het was iets goedkoper. We zijn tot een akkoord gekomen en na twee weken konden de zonnepanelen al geplaatst worden. 's ochtends vroeg, een half uur voor aankomst werd ik gebeld dat ze onderweg waren. Er kwamen drie nette, bescheiden monteurs, die hun schoenen uitdeden als ze door het huis liepen. Alles werd keurig geïnstalleerd en nergens rommel achtergelaten. Hoewel het wat tegenzat en ze pas om 21.00 uur klaar waren werd er niet gemopperd. Zongeschikt kan ik u van harte aanbevelen.
Henk Dirkse
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.