Zongeschikt Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zongeschikt is gewoon zongericht. Zongericht is failliet en zo gaat dit bedrijf met dezelfde mensen gewoon weer verder. Let op! Dit bedrijf is een organisatie van veel praten , mooie beloftes en ve... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Als een van de weinige plaatst Zongeschikt zonnepanelen op een dakkapel, ook nog onbelast zodat je dakkapel niet doorbuigt en gaat lekken. Bij de storm Eunice zijn ze prima blijven liggen. Goed trajec... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De heren monteurs waren lekker vroeg en stipt op tijd, om 10.00 aanwezig. Zich zelf voorgesteld en uitgelegd wat er ging gebeuren. De gehele installatie , inclusief kabel doorvoeringen en aansluiting... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Update: n.a.v. deze review contact gekregen. Ondertussen alles netjes afgewerkt. Jammer genoeg nog een kleine storing aan de panelen gehad(buiten zongeschikt om), dit keer waren ze goed bereikbaar e... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Solenergiselskab

Skrevet af virksomheden

Zonne-installaties Zongeschikt Ons vakmanschap, uw rendement Wij zijn Zongeschikt, een Zonnestroom Installateur. Vanuit Dordrecht plaatsen wij zonne-installaties in heel Nederland. In onze dromen zijn de natuurkrachten de basis van alle nutsvoorzieningen. Zonnepanelen zijn er toegankelijk voor iedereen. Daarom specialiseerden wij ons in de loop der jaren in maatwerk zonnesystemen voor elk dak, ongeacht daktype of dakbezetting. Daarbij bieden wij u steevast de beste kwaliteitsgaranties op de markt. Bovendien nemen we de administratieve rompslomp volledig van u over via gespecialiseerde partners zoals de Btw Centrale. Bij Zongeschikt staan wij zo voor volledige kwaliteitsservice. Ons doel is de installatie van duurzame zonnesystemen met optimale efficiëntie, altijd en overal. Want ons vakmanschap is uw rendement

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zongeschikt is gewoon zongericht.

Zongeschikt is gewoon zongericht.
Let op! Dit bedrijf is een organisatie van veel praten , mooie beloftes en vervolgens niks van de afspraken na komen.
Mijn garantie is een aanfluiting. Zongericht is er niet meer , de fabrikant van mijn panelen is ook failliet, dus hoezoo 30 jaar garantie!

6. februar 2024

Failliet

Een aanbetaling van 3000 euro gedaan voor een thuisbatterij en installatie daarvan binnen vier weken.
Vier dagen later is het bedrijf failliet verklaard. Dat wisten ze natuurlijk ook al toen ze mijn geld in ontvangst namen. Schofterige rotstreek.
Ik heb inmiddels aangifte gedaan van oplichting.

30. august 2024

Wees voorzichtig

Ik heb 12 panelen voor 10k geïnstalleerd door zongeschikt. Tijdens verkoop zijn ze zeer attent maar zodra je betaald hebt verdwijnen ze qua contact. Toen de panelen geïnstalleerd waren werkte ze niet, maar ik kreeg pas weken later reactie. Er was later 100 euro cashback beloofd maar daar is niks van gekomen ondanks meerdere verzoeken en pogingen tot contact. Je hoort gewoon niks meer van ze. Echt slecht voor zo’n groot bedrag.

22. maj 2024

Onkundig en vervolgens onbereikbaar

Zongeschikt heeft op onkundige wijze zonnepanelen aangebracht op ons leien dak, wat tot lekkage heeft geleid. Dit is door hun eigen deskundige en een onafhankelijk expert vastgesteld. Men is echter totaal niet meer bereikbaar en komt garantie en afspraken niet na. Zeker niet mee in zee gaan, kijk aub verder.

11. januar 2024

De monteurs zijn onkundig

De monteurs zijn onkundig, onbeschoft en chagrijnig. In onze tuin zijn planten vernield en ze liepen met de zandschoenen van boven naar onder. In de dakgoot werd gelopen terwijl ze een steiger hadden beloofd. Na een klacht te hebben ingediend werd er een korting beloofd, die we nog steeds niet hebben gekregen. De telefoon wordt opgenomen in de auto en op mails wordt niet gereageerd. Slecht bedrijf.

9. april 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Niet met dit bedrijf in zee gaan!

Dit bedrijf komt zijn afspraken NIET na. Bij de installatie kwamen ze niet opdagen en moesten we achteraan bellen.
Na de installatie is er al 3 x iets kapot gegaan. Bedrading verkeerd aangesloten, kapotte zekeringen enz. De service is ver te zoeken, er wordt beloofd na de melding dat je binnen een kwartier terug gebeld wordt en dit gebeurt niet. Als je zelf weer belt wordt er gewoonweg niet meer opgenomen. Er wordt na veel aandringen een afspraak gemaakt. Daarvoor moeten we een dag vrij nemen en vervolgens komen ze weer niet opdagen. Op en top frustrerend. Wij zitten inmiddels voor de derde keer binnen een half jaar met een installatie die niet werkt. Afspraken worden afgezegd en kortom: er is niemand op korte termijn beschikbaar die onze installatie komt repareren,
NOOIT MET DIT BEDRIJF IN ZEE GAAN.

27. maj 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Service afdeling totaal niet…

Service afdeling totaal niet bereikbaar.
Al maanden maken mijn zonnepanelen geen contact vanwege een kapotte relais.

Afspraak met monteur is drie keer verplaatst (verschillende redenen), maar toen de dag eindelijk daar was, kwam er natuurlijk niemand opdagen.

Vervolgens geen contact meer kunnen krijgen! Spijt dat ik voor zongeschikt heb gekozen.

16. maj 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed werk afgeleverd op een zinken dak

Goed werk afgeleverd op een zinken dak. Opbrengst panelen als geraamd. Wel vlogen alle stoppen eruit bij de overgang naar 3-fase 5 maanden later. Oorzaak onbekend.
Wat in dit verband een verbeterpunt is, is de bereikbaarheid. Dat kan echt beter. Desondanks 5 sterren.

14. juni 2023
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

ze hebben netjes geleverd en…

ze hebben netjes geleverd en geïnstalleerd wat ze zouden doen. alles werkt prima.
wat ze zouden kunnen verbeteren is dat ze feed back vragen van de installatie teams, op de dag van de installatie ook als die door naar mij als klant gemelde reden niet door en dat deze ook op kantoor terecht komt.

17. februar 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zongeschikt is echt geschikt…

Hoewel de planning voor het leggen wat te krap was ingeschat, stond zorgvuldigheid en netheid voorop. Een leistenen dak vergt nogal wat meerwerk dan een pannen- of plat dak. De monteurs waren super behulpzaam (tot laat in de avond doorwerken), correct en net. Het wegwerken van de kabels naar de meterkast vanaf de bovenste verdieping was nogal een klus. Ik wilde het graag op een, zo min mogelijk in het zicht zijnde, bepaalde, niet eenvoudige, wijze. Dat is geheel gelukt. De installatie werkt vanaf aansluiten, begin september 2022, tot op de dag van vandaag, perfect! Ook het vervangen en aanpassen van de zekeringenkast is keurig gegaan.
Ik ben de monteurs zeer dankbaar voor het gehoor geven aan en het bespreken van de mogelijkheden.

13. maj 2023

Proactief en snelle levering

Zongeschikt was de enige die proactief voorstelde om óók panelen te leggen op ons schuurdak. Heldere communicatie en snelle levering en installatie. Waarom dan 4 sterren:
- De opbrengst is tot nu toe lager dan ingeschat door Zongeschikt
- Na installatie is rommel achtergebleven in de tuin.

5. december 2022
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De producten zijn goed maar de…

De producten zijn goed maar de installatie was een drama. Verschillende technici (5) zijn langs geweest om de installatie technisch aan de praat te krijgen. Wij hebben dit niet als positief gezien.

19. oktober 2022
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goed geholpen, ook bij problemen achteraf.

Plaatsing verliep snel en zonder al te veel gedoe. Ik heb ter plekke een aantal wijzigingen laten doorvoeren voor wat betreft hoe de electra was aangelegd. Dit werd zonder klagen aangepast. Helaas bleek achteraf dat de installateurs per ongeluk 2 rolluiken hebben beschadigd tijdens de installatie van de pannelen. Hierop contact opgenomen met Zongeschikt en het probleem voorgelegd. De kosten voor vervanging werden vergoedt en daarmee het probleem opgelost. Fouten kunnen gemaakt worden, hoe je ze oplost is voor mij belangrijker. Wat dat betreft ben ik dus zeer tevreden.

10. maj 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.