Fantastisk god kundeservice i Zizzi i Næstved storcenter samt da jeg også kontaktede virksomheden pr. mail. Mit problem var at jeg måtte bytte sandaler til mindre størrelse hele 3 gange, og på tro... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Kløvermarken 29, 7190, Billund, Danmark
Stort udvalg. Rimelige priser. God bytte/returservice.

Besvarelse fra Zizzi
kan godt lide jeres designs og størrelser

Besvarelse fra Zizzi
Gode vare til overkommelige priser, hurtig til at levere og god service

Besvarelse fra Zizzi
Godt overblik på hjemmesiden, gode muligheder for forsendelse til eget hjem, postbutik eller afhentning i butik. I butikken kan man endda afprøve og returnere hvis ikke det passer.

Besvarelse fra Zizzi
Hjemmesiden er nem at bruge og tøjet kommer hurtigt. God kvalitet og priser.

Besvarelse fra Zizzi
Hurtig levering, god service i butikkerne. Passer web-ordren ikke som ønsket, kan det afleveres i butikkerne og de tager sig af resten, så nemt 👍🏼

Besvarelse fra Zizzi
Jeg er altid så glad, når jeg har været i Zizzi. Personalet er altid så søde og man bliver genkendt med navn. Det siger en hel del om selve Zizzi .. man føler sig altid som noget helt specielt, når man har været i Zizzi.

Besvarelse fra Zizzi
I har masser af flot tøj til rimelige priser. Det er nemt at bestille fra hjemmesiden, og de bestilte varer kommer i løbet af en 2-3 dage.
Og skulle det ske, at noget skal byttes, så er det også rigtig nemt.
Jeg er rigtig glad for at handle med ZiZZi.

Besvarelse fra Zizzi
Jeg synes Zizzi har rigtig meget lækkert tøj, og også i dejlige kvaliteter, der er masser af mulighed for at vælge tøj der ikke består af polyester og andre kunstige stoffer, som man ikke kan ånde i - så det er dejligt. MEN jeg er s.... træt af at man som klubmedlem, skal spammes med tilbudsmails, nogen gange 3 om dage - og man kan ikke få lov at vælge, interval på nyhedsmail - det giver jeg NUL stjerner, så det er en ommer Zizzi.

Besvarelse fra Zizzi
Er meget glad for Zizzi men sommer kollektionen bryder jeg mig ikke så meget om den stil men det skifter jo til efteråret og så bliver det nok fint igen og nemt at bytte

Besvarelse fra Zizzi
Jeg bestilte min bluse via nettet og kunne hente min nogle dage senere😃

Besvarelse fra Zizzi
Altid et behaligt personale og til at hjælpe og tager sig tid til en 👍👍😊så tak for det

Besvarelse fra Zizzi
Zizzi er altid en god oplevelse. Varerne kommer hurtigt og svarer altid til lin forventninger ❤️

Besvarelse fra Zizzi
Som altid, meget hurtig levering, hvilket jeg sætter stor pris på. Jeg er ligeledes meget tilfreds med mit køb.

Besvarelse fra Zizzi
Jeg er altid en meget tilfreds kunde. Er altid glad for mine vare fra jer, dejligt hurtig til at sende varerne til kunderne .😊💐🙏🏻💐

Besvarelse fra Zizzi
Jeg er meget glad for at handle hos Zizzi. Lækkert tøj og fint design. Får en dejlig oplevelse hos pigerne hver gang jeg handler hos Zizzi i Ryesgade i Aarhus. God service og venlig betjening og jeg føler mig altid velkommen dernede. Stor ros til dem.

Besvarelse fra Zizzi
Hurtig forsendelse og min badedragt er bare flot😊🌞