Zizzi Anmeldelser 24.776

4,7

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 2.076 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser den hurtige levering og den gode kvalitet af produkterne, som ofte holder farve og facon vask efter vask. Mange fremhæver også den fremragende service, både online og i butikkerne, hvor personalet er hjælpsomt og venligt, selv ved ombytninger. Hjemmesiden er nem at navigere, og tøjet passer ofte perfekt til kurvede kvinder, med mange der sætter pris på de detaljerede måleskemaer. Dog har nogle kunder oplevet problemer med pasformen på visse beklædningsgenstande, især badetøj, og har bemærket mangel på udvalg i fysiske butikker eller specifikke materialer. Enkelte har også rapporteret om forsinkelser i levering eller manglende besked om pakker, der resulterede i gebyrer for uafhentede varer.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer positive oplevelser med produkter, hvor mange roser den gode kvalitet, pasform og det... Se mere

Delivery service

Brugere beskriver positive interaktioner med leveringsservice, hvor mange fremhæver den superhurtige... Se mere

Quality

Anmeldere nævner positiv feedback om kvalitet, hvor mange roser varernes gode kvalitet og at de lever op til... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver den gode betjening, venlighed... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af personalet, idet mange kunder roser medarbejdernes venlighed,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Fantastisk god kundeservice i Zizzi i Næstved storcenter samt da jeg også kontaktede virksomheden pr. mail. Mit problem var at jeg måtte bytte sandaler til mindre størrelse hele 3 gange, og på tro... Se mere

Jeg har handlet på zizzi's hjemmeside som så mange gange før. Hjemmesiden er nem og overskuelig, levering var hurtig, pakken var pakket ordentligt og tøjet er i rigtig god kvalitet. Jeg har været kun... Se mere

God betjening i Zizzi Kolding Men er efterhånden ved at være træt af, at man ikke snart opprioriterer at etablere en brandstore i Kolding eller et andet sted i det syd/sønderjyske. Hvis vi gerne v... Se mere

Bestilte 2 bluser som kom inden for to dage.De var for store,sendte dem retur blot med en label som kiosken printede ud.2 dage sener e havde jeg to nye bluser i rigtig størrelse. Ingen udgift for mi... Se mere

4,7

25 t anmeldelser

Zizzi har fantastiske styles

Zizzi har fantastiske styles. Smukke farver og skøn pasform. De sødeste og mest hjælpsomme piger i butikken i Randers. Super flot ny butik...❤️Tak - bare tak!!!

30. maj 2026

Hej Annette

Hvor er det dejligt at høre, at du er så glad for vores styles, de smukke farver og den gode pasform. Vi er også virkelig glade for, at du havde en så skøn oplevelse i vores butik i Randers og blev mødt af søde og hjælpsomme medarbejdere - og hvor er det skønt, at du også kan lide den nye butik ❤️

Det er hurtig levering.

Det er hurtig levering.
God service, aldrig problemer med retunering.

20. maj 2026

Hej Britt

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med hurtig levering, god service og nem returnering hos os. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele det.

Team Zizzi

Altid hurtig levering og god…

Altid hurtig levering og god kundeservice.

Hej Jonna

Hvor er det dejligt at høre, at du altid oplever hurtig levering og god kundeservice hos os. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Altid en god service

Altid en god service. Super godt tøj, i en dejlig kvalitet.. Nemt at få bytte sit køb hvis der er noget.

20. maj 2026

Hej Marianne

Hvor er det dejligt at høre, at du oplever god service, lækkert tøj i en dejlig kvalitet og nem ombytning hos os. Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Team Zizzi

Hjælpsom og rigtig god behandling.

28. maj 2026

Hej Lisbet

Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet hjælpsom og rigtig god behandling hos os. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Team Zizzi

Har altid fået en god behandling uanset…

Har altid fået en god behandling uanset om det er på nettet eller i fysisk butik her i Esbjerg

Hej Henny

Hvor er det dejligt at høre, at du altid har fået en god behandling - både når du handler online og i vores butik i Esbjerg. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kundeservice hjalp hurtigt

Kundeservice hjalp hurtigt. Det er nemt at returnere og pengene kommer hurtigt retur når jeg returnere varerne.

23. april 2026

Hej Karina

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med hurtig hjælp fra vores kundeservice, nem returnering og hurtig tilbagebetaling. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Holdbare looks 🌸 Gode tilbud 🩷 Hurtig levering 📦

Herlige Zizzi🩷
Dejlige tilbud. Holdbare looks. Idéer og indtryk fra super ærlige friske influenzere på IG - er vild med det. Super hurtig ekspedition/levering. 👍🏼🫶🏼

16. maj 2026

Hej Birthe

Hvor er det dejligt at høre, at du er så glad for både de gode tilbud, de holdbare looks og den hurtige levering hos os 🩷 Det betyder ekstra meget for os, at du også nævner inspirationen fra vores influencere på IG - det er vi virkelig glade for at læse.

Team Zizzi

Jeg har altid haft gode oplevelser når jeg har handlet ved Zizzi
Varerne har været gode og retur systemet fungerer perfekt

14. maj 2026

Hej

Hvor er det dejligt at høre, at du altid har gode oplevelser, når du handler hos Zizzi. Vi er glade for, at du både er tilfreds med varerne, servicen og at retursystemet fungerer perfekt for dig.

Altid er en god oplevelse

Altid er en god oplevelse
Særdeles tilfredsstillende, en ny verden åbnede sig, da jeg kom ind på jeres side
Størrelser der passede, og præcis det annoncerne lovede

19. maj 2026

Hej Jette

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en så god oplevelse hos os. Det betyder meget for os, at størrelserne passede, og at det levede op til det, du blev lovet i annoncerne.

Team Zizzi

Super god kundeservice af Ditte fra…

Super god kundeservice af Ditte fra zizi i Sønderborg 😄der brugte tid på at finde en bluse de havde pakket ned for at sende den retur til deres lager men Ditte ledte i 4 kasser de havde pakket og fandt den den var udsolgt i alle andre butikker i Danmark og vi fik den det er super god service 1000 tak til Ditte fra zizi Sønderborg👍

28. maj 2026

Hej Flemming

Hvor er det dejligt at høre, at du havde så god en oplevelse med Ditte i vores butik i Sønderborg 😄 Det betyder meget for os, at hun tog sig tid til at lede i flere kasser for at finde blusen til jer, når den var udsolgt i andre butikker.

1000 tak fordi du delte din oplevelse og de flotte ord om Ditte - den ros giver vi meget gerne videre 👍

Team Zizzi

Tilfreds med det jeg fik købt

Tilfreds med det jeg fik købt, men mangler lange bukser i forskellige længder. Jeres bukser er ikke til høje kvinder. Mangler længde 80 cm

19. maj 2026

Hej Dorte

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med dit køb. Vi forstår samtidig godt dit ønske om bukser i længere længder, og din kommentar om længde 80 cm til høje kvinder er rigtig god feedback.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det med os - det sætter vi stor pris på.

Handlet i kolding storcenter

Handlet i kolding storcenter, fik ro til at kikke og prøve i ro og kunne få hjælp vis jeg havde brug for det, så lige mig ❤️

10. maj 2026

Hej Pia

Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Kolding Storcenter, og at du fik ro til både at kigge og prøve i dit eget tempo ❤️ Det betyder meget for os, at du også oplevede, at hjælpen var der, når du havde brug for den.

Team Zizzi

Købte en kjole som preordre

Købte en kjole som preordre, kom som lovet. Den er som forudset super lækker.

22. maj 2026

Hej Bente

Hvor er det dejligt at høre, at din preordre kom som lovet, og at kjolen levede helt op til dine forventninger. Det gør os virkelig glade, at du synes, den er super lækker.

Team Zizzi

Havde købt det otte par underbukser i…

Havde købt det otte par underbukser i den størrelse jeg plejer at bruge men det her var en ny en. Og ja det er nok lidt dumt af mig og bare Yup dem alle sammen til vask uden at have prøvet dem. Og det fortryder jeg da de er alt for store til mig har prøvet at vaske dem på 60° og t tørre dem men intet har hjulpet. Men når det så er sagt så er jeg aldrig nogensinde set eller prøvet en underbukser der var så lidt elastik i foroven at det halve kunne være nok. Jeg vil bestemt ikke anbefale den

13. maj 2026

Hej Annette
Vi er kede af at høre, at du har haft så dårlig en oplevelse med underbukserne.
Vi forstår godt, at det er rigtig frustrerende, når du har købt otte par i en størrelse, du plejer at bruge, og de så viser sig at være alt for store - samtidig med at elastikken i linningen slet ikke lever op til det, du forventer.
Det lyder bestemt ikke som en god oplevelse, og vi kan også godt forstå, at du er skuffet, når hverken vask ved 60° eller tørretumbling har hjulpet.
Det er selvfølgelig ikke den kvalitet og pasform, vi ønsker, at vores kunder skal opleve hos Zizzi.
Hvis du vil, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@zizzi.dk, så vi kan se nærmere på sagen sammen med dig.
Team Zizzi

Tøjet passer perfekt korrekt str…

Tøjet passer perfekt korrekt str angivelse

22. maj 2026

Hej Tina

Hvor er det dejligt at høre, at tøjet passer perfekt, og at størrelsesangivelsen har været helt korrekt. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hurtig og venlig betjening

Hurtig og venlig betjening

21. maj 2026

Hej Lilian

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede hurtig og venlig betjening. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Team Zizzi

Jeg har længe tænkt over

Jeg har længe tænkt over, om jeg skulle skrive dette, men jeg kan mærke, at jeg har brug for at lette mit hjerte.

Min mand og jeg var i Kolding Storcenter dagen efter Kristi Himmelfartsdag for at shoppe i Zizzi. Da vi kom ind i butikken, blev vi venligt budt velkommen af en medarbejder. Mens vi gik rundt i butikken, kunne vi tydeligt høre noget foregå bag en lukket dør. Der blev råbt virkelig højt, og tonen var ekstrem ubehagelig at lytte til.

Efter noget tid kom to personer ud fra bag lokalet. Den ene sagde farvel til de to ansatte og forlod derefter butikken. Min mand og jeg gik kort efter selv derfra, da vi begge stod tilbage i chok, uden at købe noget ! Medarbejderen, der blev tilbage, så tydeligt påvirket ud, og vi fik indtrykket af, at det var hende, der var blevet råbt ad.
Både mig mand og jeg synes ærligt talt, det er meget usmageligt at behandle ansatte på den måde — især i arbejdstiden og i en butik, hvor kunder kan høre det hele, i burde virkelig skamme jer! Det sender et rigtig dårligt signal til os som kunder!

Vi håber oprigtigt, at jeres søde medarbejder har det godt trods omstændighederne.

15. maj 2026

Jeans

Godt betjeningen

Hej Jeanne

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både jeans og betjeningen. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele det og give os 5 stjerner.