Zelfstroom Anmeldelser

TrustScore 2.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het gesprek vooraf was buitengewoon goed: -genoeg tijd en ruimte voor persoonlijke vragen -deskundige antwoorden -geen haastwerk, maar rustige voortgang -samen werd ook gekeken waar en h... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slecht bereikbaarheid is 0 bijna 3 weken aan het bellen appen mailen geen enkele reactie app werkt niet en ik moet een api file hebben beloven te reageren binnen 7 werkdagen nu in middels al... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Solenergiselskab

Skrevet af virksomheden

Samen op weg naar een duurzaam Nederland. Fossielvrij is onze missie. Energie die je zelf opwekt is goedkoper dan grijze stroom, duurzamer en makkelijk. Zelfstroom wil samen met jou een versnelling maken op weg naar een duurzamere wereld.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 91 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

41 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wurgcontract of leasecontract (gaat om…

Wurgcontract of leasecontract (gaat om zakelijke klant) , maar goed daar waren we zelf bij. Veel gedoe met scope keuringen, niet werkend growatt systeem etc. etc. Nu halverwege contract tijd moeten we door overmacht de zonnepanelen verplaatsen of verwijderen, ergens had ik al wel verwacht dat het moeizaam zou gaan, al is de leaseovereenkomst uitermate duidelijk (marktconforme prijs) maar, midden in het traject van kijken wat mogelijk is, werden alle telefoonnummers en mailadressen of overgezet naar andere bedrijven of opgeheven. Blijken overgenomen te zijn, behalve dan het leascontract dat is nog van Zelfstroom, maar je moet met een ander bedrijf ForSur overleggen ervoren. Nou al met al was het al ellendig (buiten om trouwens dat ze altijd ontzettend goed bereikbaar waren en enthousiast terugbelden) maar het is nu alleen maar onduidelijker geworden.

27. august 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sinds april eigenaar van mijn nieuwe…

Sinds april eigenaar van mijn nieuwe huis , hierop liggen zonnepanelen van zelfstroom. Vorige eigenaar heeft mij aangemeld als nieuwe eigenaar .maar nogsteeds geen contact gehad met zelfstroom . Telkens als je belt neemt er niemand op . Waardeloos.

26. august 2026

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Sinds 2018 panelen van deze firma.

Eerste installatie bleek na controle door expert brandgevaarlijk. Te dunne kabel naar de meterkast en foute montage op het dak. 6 maanden met zelfstroom În discussie. En het systeem heeft 6 maanden uitgestaan dus niets opgeleverd maar wel huur betalen!!
Uiteindelijk ander bedrijf via Zelfstroom die de installatie opnieuw hebben aangelegd. Helaas door ruigheid schade aan het dak ontstaan . Expert heeft offerte gemaakt voor schade te herstellen , totale schade 10K euro.

7 maanden kastje naar de muur gestuurd, Zelfstroom schuift alles af . Uiteindelijk maar deel schade vergoed en zelf ruim 5 K euro bij moeten leggen.

Daarna diverse problemen met het systeem wat zeer slecht of helemaal niet wordt opgepakt, wel verschuilen achter hún contract maar oplossing komt er niet.

In 2023 bleken de panelen gedeeltelijk op het dak van de buren te liggen. We kwamen hier achter toen de buren panelen lieten monteren.

Direct gemeld aan Zelfstroom.
Reactie 0,00.
Uiteindelijk in 2025 reactie nadat ik enkele huur had ingehouden.
Moeilijk moeilijk. Dreigen met deurwaarders etc. Toen duidelijk afspraken gemaakt. Panelen zijn op kosten van zelfstroom weer van het dak geweest. Bleken ook door de vorige partij niet goed gemonteerd te zijn. Helaas heeft Zelfstroom een Rutte werkwijze van geen actieve herinneringen aan hun gemaakte afspraken.

Ben sinds 2018 zeer geduldig geweest met zelfstroom. Heb ze meer dan genoeg tijd gegeven. Die panelen gaan van het dak of ze dit nu willen of niet.

Mijn advies is doe geen zaken met zelfstroom .

3. august 2026

Besvarelse fra Zelfstroom

Wat ontzettend vervelend dat je sinds 2018 met zoveel problemen te maken hebt gehad, waaronder zorgen over de veiligheid van de installatie, schade aan het dak, gemiste opbrengst en afspraken die volgens jou niet zijn nagekomen. We begrijpen dat je vertrouwen na zo’n langdurig traject ernstig is beschadigd. Onze oprechte excuses voor de frustratie en onzekerheid die dit heeft veroorzaakt.

Met een nieuwe eigenaar, een nieuw bestuur en een nieuwe servicepartner willen we langdurige dossiers zoals dit zorgvuldig opnieuw bekijken. Stuur je adres, klantnummer en een overzicht van de gemaakte afspraken naar klantadvies@samangroep.nl. Dan kunnen we je dossier onder de aandacht van het juiste team brengen.

wij hebben slechte ervaringen

wij hebben slechte ervaringen. afspraken worden niet nagekomen. wij hebben huurcontract (verplicht) overgenomen van de vorige eigenaren van ons huis. zelfstroom is duur en rekent idiote prijzen voor het tijdelijk verwijderen en installeren van de panelen (was nodig ivm met nieuwe dakbedekking) (gemiddeld 2x de prijs die andere erkende bedrijven rekenen). Maar als je geen gebruik maakt van hun diensten vervalt garantie en service (wurgcontract). Medewerkers zijn doorgaans heel vriendelijk, maar dat lost uiteindelijk de problemen en de hoge kosten niet op. Wij balen hier echt van. Zelfstroom wordt/is overgenomen door de SAMAN-groep maar de voorwaarden zijn hetzelfde gebleven.

24. juli 2026

Besvarelse fra Zelfstroom

Wat vervelend dat afspraken niet zijn nagekomen en dat je de kosten voor het tijdelijk verwijderen en terugplaatsen van de zonnepanelen als buitensporig ervaart. We begrijpen dat dit extra frustrerend is wanneer je het huurcontract bij de aankoop van je woning hebt overgenomen. Fijn dat je onze medewerkers als vriendelijk hebt ervaren, maar je hebt gelijk dat dit zonder een passende oplossing niet voldoende is.

Met een nieuwe eigenaar, een nieuw bestuur en een nieuwe servicepartner werken we aan een betere en transparantere dienstverlening. Stuur je adres, klantnummer en eventuele offertes naar klantadvies@samangroep.nl, dan kunnen we de afspraken, voorwaarden en kosten voor je laten bekijken.

Optimizer van 1 paneel stuk

Optimizer van 1 paneel stuk. Zelfstroom brengt belachelijke kosten in rekening om de Optimizer te vervangen. Aan de telefoon een onbehoorlijke medewerker die de boel bagatelliseert. Mails wordt niet op gereageerd. Ondanks dat ik de panelen heb gekocht blijft Zelfstroom als beheerder bij Solaredge staan over mijn systeem. Wat mij absoluut tegen de borst stuit. Antwoord zelfsteoom hierop als de beheerdersrol naar mij zou gaan komt verdere garantie te vervallen.

Als ik binnenkort tijd hebt ga ik de ACM de AP, Kassa en de consumentenbond aanschrijven.

Dit is de korte versie overigens.

15. maj 2026

Besvarelse fra Zelfstroom

Wat vervelend dat je hoge kosten ervaart voor het vervangen van de optimizer, geen reactie op je e-mails hebt ontvangen en je telefonisch niet netjes te woord bent gestaan. Ook begrijpen we dat je duidelijkheid wilt over de beheerdersrol binnen SolarEdge en de gevolgen daarvan voor je garantie. Onze excuses voor de communicatie en frustratie.

Met een nieuwe eigenaar, een nieuw bestuur en een nieuwe servicepartner willen we dit soort situaties zorgvuldig bekijken. Stuur je adres, klantnummer en eventuele correspondentie naar klantadvies@samangroep.nl, dan kunnen we de kosten, garantievoorwaarden en beheerdersrol voor je laten onderzoeken.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slecht bereikbaarheid is 0 bijna 3…

beloven te reageren binnen 7 werkdagen nu in middels al ruim 2,5 week diverse mails geen enkele reactie

als ik me aanmeld als nieuwe klant krijg ik binnen een paar minuten gelijk iemand aan de lijn maar die kan niks betekenen
geef ze nog 3 dagen dan zet ik de betaling stop tot alles is opgelost

30. juni 2026

Besvarelse fra Zelfstroom

Wat vervelend dat je na meerdere telefoontjes, berichten en e-mails nog steeds geen reactie of API-bestand hebt ontvangen. Zeker omdat de toegezegde reactietermijn inmiddels is verstreken, begrijpen we je frustratie. Onze excuses voor de slechte bereikbaarheid en het uitblijven van een oplossing.

De vernieuwde app is bijna beschikbaar en met onze nieuwe eigenaar, ons nieuwe bestuur en onze nieuwe servicepartner werken we aan een snellere dienstverlening. Stuur je adres en klantnummer naar klantadvies@samangroep.nl met als onderwerp ‘API-bestand’, dan kunnen we je verzoek gericht laten oppakken.

Lange wachttijden

Lange wachttijden, en als je dan je informatie heb gedeeld vanwege overname zonnepanelen beloven ze je een nieuwe code en inlognaam voor de app.
Vervolgens hoor je niks meer van ze, e mail reageren ze niet op, via msn ook niet.
2 sterren is eigenlijk nog teveel sterren

11. maj 2026

Besvarelse fra Zelfstroom

Wat vervelend dat je na het doorgeven van je gegevens geen nieuwe inlognaam en code hebt ontvangen en vervolgens ook geen reactie kreeg via e-mail of andere kanalen. Onze excuses voor de lange wachttijd en gebrekkige communicatie.

De vernieuwde app is bijna beschikbaar. Daarnaast werken we met een nieuwe eigenaar, een nieuw bestuur en een nieuwe servicepartner hard aan een betere bereikbaarheid. Stuur je adres en klantnummer naar klantadvies@samangroep.nl met als onderwerp ‘Inloggegevens app’, dan kunnen we je verzoek gericht laten oppakken.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Probleem met communicatie

Best teleurgesteld over het bedrijf. Ons huurcontract loopt af in september, en we willen de zonnepanelen niet overnemen. Heb al 4 contactformulieren verzonden met de vraag wat er verwijderd wordt, en opgave van een datum. Krijg een overname-formulier toegezonden.......

Jammer. De panelen en omvormer hebben het goed gedaan. Goed product. Slechte service.

Naar aanleiding van de review kreeg ik al snel een reactie van het bedrijf dat zelfstroom overneemt. We konden al snel een datum prikken. Pluim voor het nieuwe bedrijf!!!!

22. maj 2026

Besvarelse fra Zelfstroom

Fijn om te horen dat de zonnepanelen en omvormer goed hebben gewerkt. Tegelijkertijd is het erg vervelend dat je na vier contactformulieren nog geen antwoord hebt gekregen op je vragen en vervolgens een verkeerd formulier ontving. Onze excuses voor deze gebrekkige communicatie.

Met een nieuwe eigenaar, een nieuw bestuur en een nieuwe servicepartner werken we aan een betere bereikbaarheid. Stuur je adres en klantnummer naar klantadvies@samangroep.nl met als onderwerp ‘Einde huurcontract’, dan kunnen we je vragen over de verwijdering en planning gericht laten oppakken.

Slechte service

Lange wachttijden klantenservice, slechte service als het om afspraak voor tijdelijke verwijdering panelen ivm reparatie dak, normaal 600 voor eraf halen en terug, maar nu 600 voor terug legen

28. maj 2026

Besvarelse fra Zelfstroom

Wat vervelend dat je lang hebt moeten wachten en onduidelijkheid ervaart over de kosten voor het tijdelijk verwijderen en terugplaatsen van de zonnepanelen. We begrijpen dat een bedrag van € 600 voor alleen het terugplaatsen vragen oproept. Onze excuses voor de communicatie hierover.

Met een nieuwe eigenaar, een nieuw bestuur en een nieuwe servicepartner werken we aan een betere en transparantere dienstverlening. Stuur je adres, klantnummer en offerte naar klantadvies@samangroep.nl, dan kunnen we de berekening voor je laten controleren.

Echt een slecht bedrijf

Echt een slecht bedrijf, bel je de klantenservice krijg je niemand te pakken, op mail wordt niet gereageerd. Belachelijk hoe zo een bedrijf nog kan bestaan.

27. maj 2026

Besvarelse fra Zelfstroom

Wat vervelend dat je ons telefonisch niet kon bereiken en ook geen reactie op je e-mail hebt ontvangen. Onze excuses voor de slechte bereikbaarheid en de frustratie die dit veroorzaakt.

Met een nieuwe eigenaar, een nieuw bestuur en een nieuwe servicepartner werken we hard aan een snellere en betere klantenservice. Stuur je adres, klantnummer en contactgegevens naar klantadvies@samangroep.nl, dan proberen we je verzoek zo snel mogelijk bij het juiste team onder de aandacht te brengen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ben nu al dagen het proberen iemand te…

Ben nu al dagen het proberen iemand te spreken maar helaas,het is een slechte zaak.je word niet terug gebeld.

27. maj 2026

Besvarelse fra Zelfstroom

Wat vervelend dat je al dagen probeert iemand te spreken en niet wordt teruggebeld. Onze excuses voor de slechte bereikbaarheid en het uitblijven van een reactie.

Met een nieuwe eigenaar, een nieuw bestuur en een nieuwe servicepartner werken we hard aan een betere klantenservice. Stuur je adres, klantnummer en telefoonnummer naar klantadvies@samangroep.nl, dan brengen we je verzoek bij het juiste team onder de aandacht.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Het bedrijf is niet bereikbaar

Het bedrijf is niet bereikbaar, de app werkt niet en de zonnepanelen werken niet.
Zeer slecht ervaringen, ben benieuwd of het opgelost gaat worden, maar ben nu al meer dan een week bezig ze te bereiken ......

22. maj 2026

Besvarelse fra Zelfstroom

Wat vervelend dat je zonnepanelen en de app niet werken en je ons al meer dan een week probeert te bereiken. Onze excuses voor de slechte bereikbaarheid en het uitblijven van een oplossing.

De vernieuwde app is bijna beschikbaar. Daarnaast werken we met een nieuwe eigenaar, een nieuw bestuur en een nieuwe servicepartner hard aan een betere dienstverlening. Stuur je adres, klantnummer en contactgegevens naar klantadvies@samangroep.nl met als onderwerp ‘Storing zonnepanelen’, dan kunnen we je melding gericht laten oppakken.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wij hebben nu 4 jaar zonnepanelen van…

Wij hebben nu 4 jaar zonnepanelen van Zelfstroom. Tot voor kort tevreden tot dat er een optimizer kapot ging. Ik heb in februari 2026 gebeld. Deze moest besteld worden en ging 6 weken duren! Na die 6 weken hoorde ik maar niks dus er weer achteraan. Na 8 weken werd er eindelijk gebeld dat er een afspraak ingepland ging worden (weer 2 weken wachten!). Afspraak was bevestigd maar op de dag zelf kwam er niemand opdagen! Ongelooflijk! Zit je dan de hele dag thuis te wachten op iemand die nooit komt opdagen. Toen ik belde kreeg ik nauwelijks excuses. Alleen het verhaal dat het bedrijf wat de optimizer moet vervangen failliet was gegaan. Ze zouden een nieuwe afspraak gaan inplannen maar dit kon niet nu direct. Na 4 weken wachten werd er eindelijk een afspraak in gepland. Op 8 mei! Ook deze dag heb ik de HELE dag thuis zitten te wachten maar er kwam weer niemand opdagen! :-( Na bellen wordt je weer afgescheept met dat ze de boodschap door zullen geven aan de casemanager. Dus weer wachten....Ik ben helemaal klaar met dit bedrijf! Ga hier vooral niet mee in zee!

8. maj 2026

Besvarelse fra Zelfstroom

Wat ontzettend vervelend dat je na maanden wachten tot twee keer toe een hele dag voor niets thuis hebt gezeten. Dat afspraken niet zijn nagekomen en je vervolgens geen duidelijke oplossing of terugkoppeling hebt gekregen, is niet de service die je mag verwachten. Onze oprechte excuses hiervoor.

Met een nieuwe eigenaar, een nieuw bestuur en een nieuwe servicepartner werken we hard om openstaande reparaties zo snel en zorgvuldig mogelijk op te pakken. Stuur je adres, klantnummer en contactgegevens naar klantadvies@samangroep.nl met als onderwerp ‘Defecte optimizer’, dan kunnen we je dossier gericht onder de aandacht brengen.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Klantenservice zonder service voor klanten

Vanwege nieuwe ramen in het dak moet er tijdelijk een paneel vanaf gehaald worden.. na mijn goedkeuring per mail op de prijs daar op ben ik dus al vanaf 8 april een afspraak aan het proberen te maken. Als je al iemand aan de lijn krijgt steevast hetzelfde verhaal. We bellen u terug en degene die erover gaat is er vandaag niet. Ondertussen al ettelijke keren aan het bellen geweest maar nog altijd zonder resultaat. Wat een enorm slechte service ,zeg maar geen service.. maar je zit er maar mooi mee! Update! Eindelijk paneel van het dak gehaald door een alleraardigste monteur. Maar als het zo druk is laat dat dan gewoon weten aan de telefoon. Als men daar open over is begrijp ik dat dingen langer duren dan gewenst, open communiceren is het key word.

11. maj 2026

Besvarelse fra Zelfstroom

Bedankt voor je update. Fijn dat het paneel inmiddels is verwijderd en dat je tevreden bent over de monteur. Onze excuses dat je hiervoor zo vaak contact hebt moeten opnemen en niet duidelijk bent geïnformeerd over de langere wachttijd.

Je hebt gelijk dat open en tijdige communicatie essentieel is. Met een nieuwe eigenaar, een nieuw bestuur en een nieuwe servicepartner werken we hard aan een betere bereikbaarheid en duidelijkere communicatie. We nemen je feedback hierin zeker mee.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mijn schoonouders hebben zonnepanelen…

Mijn schoonouders hebben zonnepanelen aangeschaft in 2022. Nu sinds maanden werkt het al niet. Ze zijn niet bereikbaar, reageren niet en de panelen leveren niet terug. Zeer slechte service!

6. maj 2026

Besvarelse fra Zelfstroom

Wat vervelend dat de zonnepanelen van je schoonouders al maanden niet werken en zij geen reactie krijgen. Onze excuses voor de slechte bereikbaarheid en het uitblijven van een oplossing.

Met een nieuwe eigenaar, een nieuw bestuur en een nieuwe servicepartner werken we hard om openstaande storingen zo snel mogelijk op te pakken. Laat je schoonouders hun adres, klantnummer en contactgegevens sturen naar klantadvies@samangroep.nl met als onderwerp ‘Storing zonnepanelen’, dan kunnen we hun dossier gericht laten onderzoeken.

Zelfstroom zeer teleurstellend

Ik ben klant bij Zelfstroom voor het huren van zonnepanelen, maar mijn ervaring is ronduit slecht. Afspraken worden keer op keer niet nagekomen en het systeem functioneert allesbehalve betrouwbaar. Storingen lijken eerder regel dan uitzondering.

Wat het nog erger maakt, is de communicatie. Op e-mails wordt nauwelijks gereageerd en zodra je een probleem meldt, wordt het simpelweg van tafel geveegd alsof het jouw probleem is. Er wordt totaal geen verantwoordelijkheid genomen.

De manier waarop hier met klanten wordt omgegaan is echt onder de maat en buitengewoon frustrerend. Je wordt niet serieus genomen en staat volledig in de kou. Dit is geen service, dit is gewoon slechte bedrijfsvoering. Ik zou dit bedrijf absoluut niet aanraden.

6. maj 2026

Besvarelse fra Zelfstroom

Wat vervelend dat je te maken hebt met terugkerende storingen, niet-nagekomen afspraken en e-mails die onbeantwoord blijven. We begrijpen dat je hierdoor het gevoel hebt niet serieus te worden genomen. Onze oprechte excuses dat onze service zo is tekortgeschoten.

Met een nieuwe eigenaar, een nieuw bestuur en een nieuwe servicepartner werken we hard aan een betrouwbaardere installatie en betere communicatie. Stuur je adres, klantnummer en contactgegevens naar klantadvies@samangroep.nl, dan kunnen we je dossier gericht laten onderzoeken.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Probleem met Solar edge word niet op gelost

Zelfstroom is wel heel snel als je zonnepannelen bij hun koopt.
Helaas werkt onze omvormer niet meer vanaf januari 2026 en leverd geen stroom terug naar de slimme meter tot 2 keer toe geprobeerd met klanten service voor een oplossing en of er een monteur kan komen maar hun zeggen alleen maar het is druk en er gebeurt niks geen mail je word niet terug gebeld wat word belooft wie gaat ons de verloren niet opgewekte stroom betalen zijn nu al 5 maanden geen stroom aan het opwekken op de Solar edge omvormer zit 12 jaar garantie dus repareren of vervangen maar Zelfstroom reageerd niet en doet niks zeer teleurgeseld in de Service van Zelfstroom van hun kant

30. april 2026

Besvarelse fra Zelfstroom

Wat vervelend dat je omvormer sinds januari niet werkt en je ondanks meerdere contactmomenten nog geen oplossing of terugkoppeling hebt gekregen. We begrijpen je zorgen over de gemiste opbrengst en de garantie. Onze excuses voor de lange wachttijd en het niet nakomen van de toezegging om contact met je op te nemen.

Met een nieuwe eigenaar, een nieuw bestuur en een nieuwe servicepartner werken we hard om openstaande storingen sneller op te pakken. Stuur je adres, klantnummer en contactgegevens naar klantadvies@samangroep.nl met als onderwerp ‘Defecte SolarEdge-omvormer’, dan kunnen we de storing, garantie en gemiste opbrengst laten onderzoeken.

De app werkt al sinds Januari niet meer

De app werkt al sinds Januari niet meer
In de voorwaarden staat dat dit een verplichting is
Ik heb via het contact formulier 1 keer gevraagd hoe dat zit. Ze zijn ermee bezig.
5 maanden is wel heel erg lang en getuigt niet van doorpakkennen het probleem op te willen lossen
Nog maar eens contact gezocht.
En ja daar zegik weer dat de app het nog niet doet.
Maar er zijn andere mogelijkheden geef ik aan. Wat ik dan nodig heb is de installateurscode van het bedrijf die het geinstalleerd heeft. Dat is naar mijn weten niet in het chinees gevraagd. Maar die vraag wordt volledig genegeerd.
Daar schiet ik niets mee op.
Ik betaal gewoon netjes per maand. Wellicht een idee om minder te fasn betalen want het totale product vokdoet niet meer aan de voorwaarden.
Het antwoord op mijn vraag staat niet in casenummer 251212

28. april 2026

Besvarelse fra Zelfstroom

Wat vervelend dat de app al sinds januari niet werkt en je vraag over de installateurscode ondanks herhaald contact onbeantwoord blijft. We begrijpen je frustratie, zeker omdat je volgens de voorwaarden het systeem moet kunnen controleren. Onze excuses voor de lange wachttijd en het onvolledige antwoord.

De vernieuwde app is bijna beschikbaar. Met een nieuwe eigenaar, een nieuw bestuur en een nieuwe servicepartner werken we daarnaast aan een structurele oplossing en betere communicatie. Stuur je adres en klantnummer naar klantadvies@samangroep.nl onder vermelding van casenummer 251212, dan kunnen we je vraag gericht laten oppakken.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Tot 26 maart tevreden omdat alles naar…

Tot 26 maart tevreden omdat alles naar behoren werkte. Sindsdien geen gegevens meer in de app, is mijn omvormer op fout gesprongen en word er geen actie ondernomen. Het enige excuus dat je krijgt is dat het heel druk is...
Jammer dit...
Het zou fijn zijn als je een reactie zou krijgen want zo te lezen zijn er nog veel meer mensen ontevreden.

8. april 2026

Besvarelse fra Zelfstroom

Wat vervelend dat je sinds 26 maart geen gegevens meer ziet in de app, je omvormer een storing aangeeft en je nog geen duidelijke reactie of oplossing hebt ontvangen. Onze excuses voor de lange wachttijd en gebrekkige communicatie.

De vernieuwde app is bijna beschikbaar. Daarnaast werken we met een nieuwe eigenaar, een nieuw bestuur en een nieuwe servicepartner hard om openstaande storingen sneller op te pakken. Stuur je adres, klantnummer en contactgegevens naar klantadvies@samangroep.nl met als onderwerp ‘Storing omvormer’, dan kunnen we je melding gericht laten onderzoeken.