Har flere gange købt her med fuld tilfredshed , men denne gang ren fiasko.. Købte 3 Duftlys ,penge bliver trukket asap, efter 3 dage kommer der en ny ordre med kun 2 lys, det de ikke kunne leverer... Se mere
Rentemestervej 67D, Baghuset, 2400, Kbh NV
- info@youheshe.com
- www.youheshe.com
Andre kiggede også på
Snyder deres kunder
Snyder deres kunder - sælger mens de lukker virksomheden
Ingen oplysning om at butikken lukker
Købte nogle varer på udsalg, ville returnere ved at komme forbi deres butik. Den havde de i mellemtiden lukket, så måtte sende med pakkepost retur, som var eneste mulighed for at få en kvittering. Pakken kom desværre aldrig frem, da modtager ikke eksisterer længere! Så nu ligger jeg inde med varer jeg gerne ville have returneret og har haft udgifter på fragt uden grund. Virkelig dårlig information til kunderne. Man har helt sikkert godt vidst, at man ville lukke biksen. Men ikke gjort sig den anstrengelse at lukke med 'god stil' - som ellers har været vigtigt hele butikkens levetid.
Youheshe stjæler penge og løber fra ansvaret.
Youheshe har før været et reelt firma, men køb IKKE herfra - de har lukket butik og webshop ned så hurtigt som muligt, for at kunne stjæle så mange penge fra deres kunder som muligt og løbe væk inden de skulle stå til ansvar for dette.
Jeg bestilte en kjole for et par uger siden, og modtog desværre en forkert vare. Jeg var forstående, da jeg ved at der kan være travlt i en butik under udsalg.
På trods af at jeg er venlig og forstående, så tramper butikken fuldstændigt på mig og behandler mig som skrald. Efter forsøg i MANGE dage, fik jeg endelig et pakkelabel til at kunne sende den forkerte pakke retur. Da jeg så sender pakken retur, eksisterer deres adresse ikke længere. Nu er pakken gået i stå hos postnord og jeg har mistet mine penge. Youheshe svarer ikke på mail, facebook eller telefon og har ikke gjort det i flere uger. Bestil IKKE herfra - de har direkte stjålet penge fra deres medmennesker. Jeg er aldrig blevet behandlet så dårligt af en butik før, og jeg føler intet andet end at de skider fuldstændigt på mig og griner af, at jeg er ked over at have fået stjålet mine penge.
Dårlig kundeservice ...
Har flere gange købt her med fuld tilfredshed , men denne gang ren fiasko..
Købte 3 Duftlys ,penge bliver trukket asap, efter 3 dage kommer der en ny ordre med kun 2 lys, det de ikke kunne leverer kostede 200, men får kun 132 kr retur..og så starter det værste forløb, de tager ikke tlf og svarer ikke på mail, efter 20 mail får jeg så endelig svar og får yderligere 68 kr refunderet..
Så kommer lysene og så har de sendt et lille til 75 kr, som jeg har betalt 200 kr for, og så starter det hele forfra..
Tirsdag fik jeg så svar, jeg kunne bare returnere lysene, hvilket jeg gjorde og betalte 80 kr for..nu er pakken så på vej retur, da posten ikke kunne aflevere pakken på adressen, som åbenbart er lukket..
Øv hvor er det en skam at I slutter af på denne måde..
Dårlig kundepleje
Jeg bestilte varer og fik med det samme bekræftigelse Venter men der sker ikke mere, ringer flere gange,men de har for travlt til at tage tlf. Efter ca 10 dage sender jeg en mail, efterfølgende får jeg en mail om at de desværrer ikke kan levere. Øv siger jeg , dette er ikke første gang, men de andre gange har de ringet og fortalt det.
Dårlig oplevelse
Jeg købte gor en uge siden en kjole til en julegave på youheshe hjemmesiden. Jeg modtog med det samme en ordrebekræftelse og regner selvfølgelig med at alt er ok. Da jeg to dage efter ikke har fået besked på at kjolen er sendt, sender jeg en mail til kundeservice for at sikre mig at den når frem til jul. Men ingen svar... herefter sender jeg endnu en mail, ringer mange gange (får beskeden om at de ikke kan tage opkald) og sender besked over deres Facebook side. Men har stadig intet hørt - og har stadig ikke modtaget min kjole... ved ikke hvad jeg skal gøre eller om jeg modtager kjolen. Virkelig dårlig oplevelse!! Jeg har aldrig brugt trustpilot før, men ser det som eneste mulighed for at få et svar.
Dårlig kundeservice
Jeg købte for noget tid siden en vare med fejl på. Jeg kontaktede derfor butikken pr. mail for at finde en løsning og evt. få en ombytning.
Da jeg efter et par dage stadig ikke havde fået noget svar retur, ringede jeg istedet til butikken og fik en ret tvær/arrogant ekspedient i røret.
Jeg fik pænt af vide, at de jo ikke kunne gætte hvordan jeg forventede, at varen skulle se ud..så derfor måtte jeg tilsende dem billeder af hvad jeg anså som værende et "problem". Inden da kunne de ikke se en grund til, at varen blev ombyttet.
Jeg fik hurtigt sendt billeder afsted, men hørte igen ikke fra butikken. Jeg opgav til sidst og fik efter en del besvær returneret varen(bor i udlandet).
Det er virkeligt ærgeligt at Youheshe.com har så dårlig en kundeservice/kundepleje- for de har et fedt varesortiment. ¨
Jeg kigger stadig jævnligt forbi deres hjemmeside for inspiration, men fremover køber jeg andetsteds.

Dårlig service, gode varer
Jeg må efter at have oplevet ekstremt dårlig kundeservice sige, at jeg ikke længere har lyst til at handle med youheshe.
Jeg har oplevet at ikke få leveret varer jeg havde bestilt. Ikke få penge retur. Ikke få leveret til det pakksted jeg havde valgt. Blive mødt med snobbet sur tilbagemelding på reklamation af en jakke til 4.500, der var gået op i foret. mv.
Jeg håber de retter op på det, da deres sortiment er skønt.

Fantastisk service
Får altid en fantastisk service når man ringer til kundeservice.
Hurtig afsendelse af vare.
Et stort og bredt sortiment, kort og godt en fantastisk butik

Super god!
Jeg fik min pakke på to dage, og der var absolut intet at klage over :)

God oplevelse
Super god oplevelse at hand hos YouHeShe! Har nu handlet derinde to gange og begge gange over deres webshop. Den første gang valgte jeg afhentning i deres butik, og denne gang valgte jeg at få det leveret. Varen kom indenfor 2 dage og der lå et lille håndskrevet brev i kassen. Hvilket kun gjorde oplevelsen bedre. Begge tilfælde var gaver til min kæreste og hun blev rigtig glad for dem begge :) - Kan kun anbefale folk at handle her! Mvh Mads

Perfekt!
Hurtig levering,super god kundeservice og stort lækkert udvalg. 👍🏼
Altid en fornøjelse at handle hos jer. 😊
Fin oplevelse.
Købte en Phillip Lim silketop, som ankom hurtigt og fint indpakket.
Dejlig webshop med lækre varer
Jeg har handlet meget hos YouHeShe.com, og har altid været tilfreds med både varerne, leveringstiden, og den fine service. Altid en sød besked med i pakken, hurtig levering og hurtig ombytning/kreditering af varer, som jeg alligevel ikke kunne bruge/passe.
Eneste lille minus:
For en uges tid siden købte jeg for 2400 kr varer hos jer, og var dermed berettiget til gratis fragt. Fragten bliver så trukket alligevel, men får så en besked om at den alligevel ikke vil blive trukket, da der er sket en fejl. Et par dage efter modtager jeg så en telefonisk besked om at jeg alligevel skal betale for fragt da jeg har bestilt levering med PostDanmark. Den eneste grund til at jeg gjorde det var at jeg ikke kunne bestille levering til min lokale Pakkeboks (den figurerede ikke på jeres hjemmeside), så derfor måtte jeg bestille levering med PostDanmark i stedet for. Synes nu godt at man under alle omstændigheder kan få gratis fragt når man lægger så mange penge hos jer.
Men ellers en dejlig oplevelse at handle hos jer.
Utroværdigt varelager
Min bror bestilte en sort bluse til mig i fødselsdagsgave som var længe ønsket. Først to dage efter bestillingen er lagt og betalt, ringes han op af youheshe og de fortæller at blusen alligevel ikke er på lager, selvom den stadig figurerer på youheshe´s webshop. Jeg taler selv med medarbejderen, som er venlig, men det ændrer dog stadig ikke på skuffelsen over at man ikke kan regne med at bestilte varer faktisk er tilgængelige. Man må ku forvente at et så erfarent online firma efterhånden har styr på disse processer. Så alt i alt en dårlig oplevelse hos en virksomhed jeg ellers plejer at ha tillid til.
Fantastisk service!
Sjældent har jeg oplevet medarbejdere der bekymrer sig så meget om at levere en fatastisk købsoplevelse, som hos Youheshe.com! Super god service, både online og i butikken.
Jeg kunne desværre ikke købe den ring jeg ønskede i den rette størrelse - det klarede butikkens personale ved at kontakte smukkedesigneren direkte og spørge til fremstilling i den ønskede størrelse. Jeg handler helt sikker på youheshe.com igen.
super personligt og hurtig levering
Bestilte ret meget tøj, til en god sum penge. Varerne kom meget hurtigt, og der var endda vedlagt en sød hilsen!
super plus herfra
God kundeservice, hurtig levering og lækre varer
Jeg har flere gange handlet på Youheshe og har altid oplevet at få meget hurtig levering og god kundeservice ifm. rådgivning om størrelser m.m. Kun ++'er herfra.
Urimelig!
Min mor havde bestilt en taske til mig i gave (som jeg selv hjalp med at bestille), men da den kom, var det en anden, end den vi havde bestilt. Jeg vidste på forhånd, at tasken, i det materiale jeg ønskede, ikke længere blev produceret, hvorfor jeg troede, at de havde et restlager af denne, eftersom den var på hjemmesiden. Jeg ringede derfor ind for at få en returlabel og for at sikre mig, at de havde tasken. Jeg blev forsikret om, at tasken var på lager, da det var den, der var på hjemmesiden. Efter fem opkald (med flere forsikringer om, at de havde tasken) fik jeg endelig tilsendt den rigtige returlabel og fik tasken sendt retur. Herefter hører jeg så ikke fra dem i en uge, og det er ikke før, jeg selv kontakter dem, at de følger op på sagen, og jeg bliver ringet tilbage med en meget lang unødvendig forklaring på, hvorfor de ikke havde den pågældende taske.
Jeg synes, at det er uacceptabel, at jeg skal bruge så meget tid på at snakke i telefon med så mange forskellige mennesker, fordi de sendte et forkert produkt til at starte med. Jeg gjorde dem endda opmærksomme på problemet med mulig forkert taske på deres hjemmeside første gang, jeg ringede ind, og så gang på gang blive forsikret om, at de har tasken, det er simpelthen ikke ok. OG de tjekkede ikke engang op på min mistanke, før jeg ringede ind for sjette gang og rykkede for tasken. I skrivende stund er teksten for den pågældende taske ændret, men der er stadig et billede af tasken i det andet materiale.
/Sofie

God oplevelse
Jeg synes det var en skøn og hurtig handel, og alt var helt som det skulle være! Jeg køber klar fra jer igen! :)