Har ikke fået leveret min pakke har kontaktede dem gentagende gange uden held. Min pakke er sendt retur til dem grundet forkert levering og har stadig hverken modtaget pakke eller penge. Fint med e... Se mere
Reklamerer med billige priser på internettet, når man så bliver ledt hen til deres hjemmeside for at købe varen, så er prisen steget fra 33kr til 319kr. Dårlig stil og uhæderligt.
Yoins aims to create comfortable, high quality, fashionable clothing, and make it available for everybody at an affordable price. We think that the key to our success is a happy and satisfied customer. This is the reason why we focus on providing the best customer service. So for any questions, welcome to contact us directly via the live chat (https://goo.gl/FomW47) at 7:30 am to 10:00 pm from Monday to Friday, message us(https://goo.gl/s84jN1) or Call us by 00852-21364966. Any difficulty in contacting our customer service, please send us your order number and request via complain@yoins.com. We will review the whole case and quickly resolve your problem. We are here to help you.
Fint med en svar og en mail der ikke virker!!!!

Besvarelse fra www.yoins.com
Hurtig levering på 10 dage, hvor jeg har kunne følge pakken på min profil på deres app og rigtig godt tøj til meget meget billige penge. Køber helt klart tøj der igen. Og størrelserne fra deres plussize passede super fint

Besvarelse fra www.yoins.com
Dårlig stil og uhæderligt.

Besvarelse fra www.yoins.com
Super god serviceafdeling smart tops

Besvarelse fra www.yoins.com
Jeg bestilte varer d. 13. Februar og har intet modtaget endnu. Den sidste opdatering på min tracking er d. 17. Februar. Når jeg har skrevet mail får jeg bare besked om, at de da er er kede af jeg ik har modtaget det endnu, men skal tjekke min tracking og med mit lokale posthus, hvilket jeg har gjort. Man kan heller ikke forsætte den igangværende dialog, men skal starte forfra med ny mail igen, hvor jeg så kan få den samme besked retur fra dem igen. Har prøvet at live chatte men når kun til at chat konsulenten præsentere sig og så sker der ikke mere. Er simpelthen hent så skuffet. Ville gerne have købt flere af deres ting men ville lige prøve med en lille ordre først og det er ikke nogen succes.
Håber de i det mindste betaler mine penge retur. Må prøve at bestille andre steder der har de samme varer
Hilsen
Dorthe Elisabeth Christensen

Besvarelse fra www.yoins.com
Fint sted og handle fra.
Der er lidt lang levering, men tingene er af fin kvalitet og størrelserne svare til det der står. Kan godt anbefales... 👍

Besvarelse fra www.yoins.com
Jeg bestilte en kjole d. 4. Marts og den ankom efter 3 uger (som forventet når man handler udenlands)
Kvaliteten var perfekt og den sidder perfekt på mig. Jeg har absolut mod på at handle her igen :)

Besvarelse fra www.yoins.com
Alt OK. Jeg bestilte ud fra en facebook reklame, og så først bagefter de dårlige anmeldelser her på trustpilot. Men mine kjoler kom, hurtigere end forventet - og de sidder super godt. Så nu har jeg bestilt et par stykker mere - og håber det går lige så godt denne gang.

Besvarelse fra www.yoins.com
Fik min bestilling før tid og kjolerne er rigtig fin kvalitet. Jeg var selv lidt skeptisk grundet de dårlige anmeldelser, men jeg kunne følge min pakke hele vejen og den kom før de sagde den ville komme.
Så en rigtig god oplevelse:-)

Besvarelse fra www.yoins.com
Tøjet er af virkelig ringe kvalitet, præcis som WISH.
De fortæller pænt om returpolitikken indenfor 30 dage, men når man først modtager den efter 6 uger og får afvide at det desværre ikke er deres skyld, så er det en gang fis.
Lad være med at købe derfra - det er slet ikke som billederne!

Besvarelse fra www.yoins.com
Jeg bestilte en buksedragt. På billedet var den ekstrem flot og IKKE gennemsigtig.
Desværre er buksedelen total gennemsigtig. Overdelen overdrevet nedringet og benene alt alt for længe og jeg er 178 cm høj.
Varen var jo også unaturlig billig.
Dog var det nemt at komme i kontakt med firmaet.

Besvarelse fra www.yoins.com
Jeg bestilte en kjole meget billig! Det var jo dejligt og ajeg forventede ikke meget, men der gik meget lang tid før at det kom, men den passede helt perfekt og kvaliteten er også helt i top! Jeg synes bare ikke at det er så fedt at vente så lang tid! Men et sted hvor jeg ellers helt sikkert vil handle igen!

Besvarelse fra www.yoins.com
Efter 4 uger har jeg stadig ikke fået min pakke! Jeg har kontaktet dem via mail, men intet svar fået.. den eneste besked jeg har fået - efter pengene var trukket var at den ene ting jeg bestilte ikke var på lager.. så træls! Skulle have lyttet til folks anmeldelser.. det fortryder jeg nu!

Besvarelse fra www.yoins.com
Jeg kan kun advarer alle mod at købe noget her. De er lynhurtige til at trække pengene på ens konto. Derefter sker der intet. Da jeg så begynder at klage og beder om at få mine penge retur får jeg en Besked om at nu har de sendt pakken, altså først når man har klaget. Derefter får jeg besked om at nu vil jeg jo ikke modtage pakken så derfor vil de kun refundere 70% af det jeg har købt for. Endnu en gang snyder de og refundere kun 55%. Lad være med at købe noget her.
Jeg kan efterfølgende se at Yoins forsøger at forklare pakkerne kan blive forskibet. Men i denne situation er problemet at de overhoved ikke har sendt pakken. Og har oplyst mig at det er mit problem. De vil kun refundere 55% af beløbet. Smart måder at stjæle penge fra folk på. KØB IKKE NOGET HER!!!!!

Besvarelse fra www.yoins.com
Virkelig lang leveringstid, jeg fandt en buksedragt til dimension den 27 juni den 16 juni bestilte jeg den, betalte ekstra for hurtig levering så jeg var sikker på den kom inden. Den kom den 24 juli en måned efter, så dårlig stil penge ud af vinduet for hurtig levering, plus det andet tøj jeg bestilte var alt for småt, mega små størrelser. Derudover sender de mails konstant, hverdag.
Jeg ville ikke anbefale siden til nogen og vil hellere ikke selv bestille fra siden igen

Besvarelse fra www.yoins.com
Jeg har bestilt fra en mdr. tid siden og har ikke hørt nogle eller set nogle til det tøj jeg har bestilt. Som jeg håbet på kunne tage med på min ferie.
Pengende er bleven trukket ret hurtige efter bestilling.

Besvarelse fra www.yoins.com
Hvornår kan man forvente at det man har bestilt bliver sendt/modtaget
Mangler information
Fået 4 e-mail hvor der intet står.

Besvarelse fra www.yoins.com
Bestilte en kjole sidst i juni 😊 De trak pengene på min konto 2 dage efter (26/6-2018) Har intet modtaget endnu 🤨

Besvarelse fra www.yoins.com
Kvaliteten er god, problemet er bare den, at der ikke helt står udsolgt på de varer man vælger at købe. Så får man heller ikke at vide hvis den ikke lige er der selvom man har lagt den i kurven og betalt, medmindre man skriver til dem.
Men elsker tøjet, størrelserne er også gode. Har bestilt 3 kjoler og venter et par ting mere :)