Har ikke fået leveret min pakke har kontaktede dem gentagende gange uden held. Min pakke er sendt retur til dem grundet forkert levering og har stadig hverken modtaget pakke eller penge. Fint med e... Se mere

Reklamerer med billige priser på internettet, når man så bliver ledt hen til deres hjemmeside for at købe varen, så er prisen steget fra 33kr til 319kr. Dårlig stil og uhæderligt.

1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Yoins aims to create comfortable, high quality, fashionable clothing, and make it available for everybody at an affordable price. We think that the key to our success is a happy and satisfied customer. This is the reason why we focus on providing the best customer service. So for any questions, welcome to contact us directly via the live chat (https://goo.gl/FomW47) at 7:30 am to 10:00 pm from Monday to Friday, message us(https://goo.gl/s84jN1) or Call us by 00852-21364966. Any difficulty in contacting our customer service, please send us your order number and request via complain@yoins.com. We will review the whole case and quickly resolve your problem. We are here to help you.

2,4

Under middel

3 t anmeldelser

Dårlig oplevelse

Fint med en svar og en mail der ikke virker!!!!

9. april 2021

Kære christina rasmussen,

Tak, fordi du valgte Yoins, og vi beklager ulejligheden.

På grund af utilstrækkelig information og for at beskytte dine personlige oplysninger. Vi beklager at meddele dig, at vi ikke er i stand til at hjælpe dig på en bedre måde her. Vil du kontakte os på vipservice@yoins.com.

Yoins Team

Hurtig levering og fin kvalitet

Hurtig levering på 10 dage, hvor jeg har kunne følge pakken på min profil på deres app og rigtig godt tøj til meget meget billige penge. Køber helt klart tøj der igen. Og størrelserne fra deres plussize passede super fint

26. februar 2021

Kære Tina Lindblad,

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores varer. Din tilfredshed er vores største motivation. Hav en god dag!

Yoins Team

Reklamerer med billige priser på…

Dårlig stil og uhæderligt.

10. juli 2020

Dear Rotten,
Yoins er et lovligt shopping-sted, vi har mange fans. Hvis du støder på problemer under shoppingprocessen, kan du kontakte os på følgende måder:
A.Kontakt os via e-mail (cservice@yoins.com);
B.Send os beskeden til Facebook (https://goo.gl/s84jN1) eller Instagram;
C. Kontakt os direkte via live-chat (https://www.yoins.com/Yoins-Contact-Us-a-33.html), vær opmærksom på arbejdstiden for at undgå unødvendig misforståelse.
D. Ring til os via 00852-21364966 kl. 7.30 til 22.00 GMT + 08.00 fra mandag til fredag.

Vi håber, at vi kan kommunikere med hinanden godt og hjælpe dig med at løse problemet i en betydelig løsning.

vi ser frem til dit svar.

Med venlig hilsen.
June

Super god service and smart tops

Super god serviceafdeling smart tops

12. maj 2020

Dear Pernille Maria Lyngsø Andersen

Thank you for choosing YOINS. We will continuously upgrade the quality of products and services. We are looking forward to your next visit. All the staffs in YOINS wish you a happy life and a good mood every day!

Look forward to serving you again!

Yours Sincerely,
Joshy

Jeg bestilte varer d. 13.02.2020

Jeg bestilte varer d. 13. Februar og har intet modtaget endnu. Den sidste opdatering på min tracking er d. 17. Februar. Når jeg har skrevet mail får jeg bare besked om, at de da er er kede af jeg ik har modtaget det endnu, men skal tjekke min tracking og med mit lokale posthus, hvilket jeg har gjort. Man kan heller ikke forsætte den igangværende dialog, men skal starte forfra med ny mail igen, hvor jeg så kan få den samme besked retur fra dem igen. Har prøvet at live chatte men når kun til at chat konsulenten præsentere sig og så sker der ikke mere. Er simpelthen hent så skuffet. Ville gerne have købt flere af deres ting men ville lige prøve med en lille ordre først og det er ikke nogen succes.
Håber de i det mindste betaler mine penge retur. Må prøve at bestille andre steder der har de samme varer
Hilsen
Dorthe Elisabeth Christensen

16. marts 2020

Besvarelse fra www.yoins.com

Denne e-mail kan oversættes med oversættelsesværktøjer

Kære Dorthe Elisabeth Christensen,

Tak for din shopping på Yoins.

Under international transport kan der være nogle uundgåelige løsninger, der kan resultere i en lille forsinkelse. Leveringstiden estimeres og begynder fra leveringsdatoen, så det kan tage længere tid end forventet på grund af ugyldig adresse, toldbehandlingsprocedurer eller andre årsager. Se vores internationale leveringspolitik her: https://www.yoins.com/Yoins-International-Deliveries.html

Hvis pakken med en korrekt adresse har overskredet leveringsfristen, men kunden stadig ikke kan få pakken fra postkontoret, kan vi tilbyde kompensation (refusion eller udskiftningsordre) for ordren i henhold til forsendelsespolitikken. Vi sender en besked for at bekræfte dit ordrenummer og pakker status og derefter hjælpe dig med at løse sagen senere. Kontroller venligst meddelelsen.

Med hensyn til live chat-service er vi ked af, at kunderne kan kontakte os i en travl tid, som er med et stort antal online-besøg. Vores online kundeservice kan muligvis ikke give et øjeblikkeligt svar. I dette tilfælde anbefaler vi, at du næste gang kan kontakte os på andre måder som nedenfor for at få et hurtigere svar. Vi vil også indsamle informationen og gøre vores bedste for at tilbyde en bedre live chat-service til vores kunder i fremtiden.

A.Kontakt os via e-mail (cservice@yoins.com);
B.Send os beskeden til Facebook (https://goo.gl/s84jN1) eller Instagram;
C.Kontakt os direkte via live-chat (https://www.yoins.com/Yoins-Contact-Us-a-33.html), vær opmærksom på arbejdstiden for at undgå unødvendig misforståelse.

JOE WANG

Fint sted og handle fra.

Fint sted og handle fra.
Der er lidt lang levering, men tingene er af fin kvalitet og størrelserne svare til det der står. Kan godt anbefales... 👍

25. februar 2020

Kære Michelle,

Tak for at du valgte YOINS. Leveringstid afhænger af dit land og forsendelsestjenesten, se: http://bit.ly/2PxBCFH. Hvis du ikke kan få din pakke, er du velkommen til at kontakte os via vores e-mail cservice@yoins.com for løsninger.

Vi vil løbende opgradere kvaliteten af produkter og tjenester. Vi ser frem til dit næste besøg. Alle medarbejdere i YOINS ønsker dig et lykkeligt liv og godt humør!

Yuki

God og fin kvalitet.

Jeg bestilte en kjole d. 4. Marts og den ankom efter 3 uger (som forventet når man handler udenlands)
Kvaliteten var perfekt og den sidder perfekt på mig. Jeg har absolut mod på at handle her igen :)

3. april 2019

Kære ANNIKA BAY,

Tak for din kommentar.

Vi er glade for at vide, at du har en god oplevelse at handle hos os. Tak for din feedback og forståelse. Har du hjælp eller behov, er du velkommen til at kontakte os.

Ser frem til dit besøg igen.

Alt OK

Alt OK. Jeg bestilte ud fra en facebook reklame, og så først bagefter de dårlige anmeldelser her på trustpilot. Men mine kjoler kom, hurtigere end forventet - og de sidder super godt. Så nu har jeg bestilt et par stykker mere - og håber det går lige så godt denne gang.

19. december 2018

Dear Rieke Poppe,

Thank you for your recognition of YOINS. We sincerely wish you a pleasant shopping and we will continue to work hard to improve the efficiency and quality of our service! If there are any problems in shopping process, please feel free to contact us. We will serve you as soon as we can!

Look forward to serving you again!

Yours Sincerely,

Rigtig god oplevelse

Fik min bestilling før tid og kjolerne er rigtig fin kvalitet. Jeg var selv lidt skeptisk grundet de dårlige anmeldelser, men jeg kunne følge min pakke hele vejen og den kom før de sagde den ville komme.
Så en rigtig god oplevelse:-)

19. december 2018

Dear Nina Munk Jensen,

Thank you for your recent five-star feedback about our services.

Your satisfaction is hugely important to us, and keeps us motivated to try harder for our customers!

Have a nice day.

Kind regards.
Chanring

Tøjet er af virkelig ringe kvalitet

Tøjet er af virkelig ringe kvalitet, præcis som WISH.
De fortæller pænt om returpolitikken indenfor 30 dage, men når man først modtager den efter 6 uger og får afvide at det desværre ikke er deres skyld, så er det en gang fis.

Lad være med at købe derfra - det er slet ikke som billederne!

13. december 2018

Dear kamilla Hansen,

Thank you for notifying us of your complaint and we sincerely apologize for the inconvenience caused.

We have 30 days return policy. Please view our return policy here: https://www.yoins.com/Yoins-Return-Conditions-a-111.html
Due to hygiene reasons, we cannot offer refunds on Accessories, Jewelry, Earrings, Lingerie, Bodysuits, Underwear, Sleepwear, Swimwear, Beachwear, Sports bra unless the items are visible defects.

If you think the items are different from the pictures, please send us some pictures of received items to show the problem.

For the quality problem, we appreciate if you can send us some pictures of the external packaging, SKU numbers and problem part of received items. After all the information is confirmed, please feel free that we will provide you proper solutions.(We can arrange refund, resend or return with shipping free for the problem items with sufficient proof which will help us confirm the issue.)

Would you mind contacting with us and providing us the order number/the email address/your full name/tracking number through the bellowing ways:

A.Contact us by email(cservice@yoins.com);
B.Send us the message to Facebook(https://goo.gl/s84jN1)or Instagram;
C.Contact us directly via live-chat (https://www.yoins.com/Yoins-Contact-Us-a-33.html), please pay attention to the working time to avoid any unnecessary misunderstanding.
D.Call us by 00852-21364966 at 7:30 am to 10:00 pm GMT + 08:00 from Monday to Friday.

We hope we can make good communication with each other and help you solve the problem in a considerable solution.

Hope to hear from you again.

Best regard,

Jeg bestilte en buksedragt

Jeg bestilte en buksedragt. På billedet var den ekstrem flot og IKKE gennemsigtig.

Desværre er buksedelen total gennemsigtig. Overdelen overdrevet nedringet og benene alt alt for længe og jeg er 178 cm høj.

Varen var jo også unaturlig billig.

Dog var det nemt at komme i kontakt med firmaet.

22. november 2018

Kære Katja Lundgaard,

Tak fordi du har meddelt os din klage og vi undskylder oprigtigt for ulejligheden.

Vi har 30 dages returpolitik. Se venligst vores returpolitik her: https://www.yoins.com/Yoins-Return-Conditions-a-111.html
På grund af hygiejniske grunde kan vi ikke tilbyde refusion på tilbehør, smykker, øreringe, undertøj, bodybukser, undertøj, sovebeklædning, badetøj, strandbeklædning, sportsbjælke, medmindre varerne er synlige fejl.

For kvalitetsproblemet sætter vi pris på, om du kan sende os nogle billeder af den eksterne emballage, SKU-numre og problemdel af modtagne varer. Når alle oplysninger er bekræftet, er du velkommen til at give dig de rigtige løsninger. (Vi kan arrangere refusion, returnere eller returnere med forsendelse gratis til problemartiklerne med tilstrækkeligt bevis, som hjælper os med at bekræfte problemet.)

Hvis størrelsen på den modtagne vare ikke er den samme som størrelsesmåling, vil vi være meget taknemmelige, hvis du kan vise os nogle billeder af måling på tøj. Og vi vil være ansvarlige for varen, hvis der er over 3 cm / 1,5 tommer af størrelsen unøjagtighed.

For at sikre din kontosikkerhed kan vi ikke offentliggøre for meget af dine bestillingsoplysninger her. Vi er ked af ulejligheden. Vi har informeret de relevante kolleger, og de kontakter dig hurtigst muligt via e-mail. Vær opmærksom på din email-boks tilbage på Yoins-kontoen.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte os.

A: Meget tilfreds

Jeg bestilte en kjole meget billig! Det var jo dejligt og ajeg forventede ikke meget, men der gik meget lang tid før at det kom, men den passede helt perfekt og kvaliteten er også helt i top! Jeg synes bare ikke at det er så fedt at vente så lang tid! Men et sted hvor jeg ellers helt sikkert vil handle igen!

30. oktober 2018

Kære Frederikke,

Tak for dine kommentarer og support på YOINS.

Fordi logistikforsinkelserne kan blive påvirket af den dårlige vejrforhold, toldproblemet, strejkerne, transporten, helligdage og mange andre uundgåelige spørgsmål. Men vær så sikker på at vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at finde ud af det.

Vi er mest glade, når vores tjenester og produkter er anerkendt af dig! Ser frem til dit næste besøg!

Hav en god dag!

Efter 4 uger har jeg stadig ikke fået min pakke

Efter 4 uger har jeg stadig ikke fået min pakke! Jeg har kontaktet dem via mail, men intet svar fået.. den eneste besked jeg har fået - efter pengene var trukket var at den ene ting jeg bestilte ikke var på lager.. så træls! Skulle have lyttet til folks anmeldelser.. det fortryder jeg nu!

28. september 2018

Kære Maria Lykke Eskesen,

Tak fordi du har meddelt os din klage. Vi håber du kan give os en chance for at forklare:

Hvis der ikke er noget på lager i din ordre, vil vi først sende varer på lager først, så du kan modtage dine varer tidligere. Og vi vil også tilbyde flere muligheder for kunder: Vent inden for restockingstiden, skift vare uden for lager til en anden lignende eller refundere lageret uden for lager. Vi beklager igen for denne lager ulejlighed. Vær sikker på at vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at finde ud af det.

På grund af den forskellige tidszone på hinanden tager det cirka 24 timer at svare på din anmodning undtagen weekend eller helligdage. Og vi er bange for, at du måske kontakter os uden arbejdstid. Vi beklager meget for ulejligheden, og vi forsøger vores bedste for at forbedre serviceniveauet.

Har du noget imod at give os ordrenummeret eller e-mailadressen eller dit fulde navn eller sporingsnummer til vores yoins email adresse: cservice@yoins.com eller via live chat (https://www.yoins.com/Yoins-Contact- Us-a-33.html) eller ring til os på 00852-21364966 (kl. 7:30 til 10:00 GMT + 08:00 fra mandag til fredag)?

Vi håber, at vi kan kommunikere godt med hinanden og hjælpe dig med at løse problemet i en betydelig løsning.

Polly

KØB IKKE NOGET HER !! Jeg kan kun advarer alle mod at købe på denne hjemmeside. De stjæler dine penge

Jeg kan kun advarer alle mod at købe noget her. De er lynhurtige til at trække pengene på ens konto. Derefter sker der intet. Da jeg så begynder at klage og beder om at få mine penge retur får jeg en Besked om at nu har de sendt pakken, altså først når man har klaget. Derefter får jeg besked om at nu vil jeg jo ikke modtage pakken så derfor vil de kun refundere 70% af det jeg har købt for. Endnu en gang snyder de og refundere kun 55%. Lad være med at købe noget her.

Jeg kan efterfølgende se at Yoins forsøger at forklare pakkerne kan blive forskibet. Men i denne situation er problemet at de overhoved ikke har sendt pakken. Og har oplyst mig at det er mit problem. De vil kun refundere 55% af beløbet. Smart måder at stjæle penge fra folk på. KØB IKKE NOGET HER!!!!!

11. september 2018

Kære Michala Zimmer Jahn,

Tak fordi du har købt på Yoins, og vi er ked af at høre forsendelsen forsinket.

Fordi forsendelsesforsinkelserne kan blive påvirket af den dårlige vejrforhold, toldproblemet, strejkerne, transporten, helligdage og mange andre uundgåelige spørgsmål. Men vær så sikker på at vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at finde ud af det.

LANG LEVERINGSTID, SMÅ I STØRRELSERNE, BOMBARDERET MED MAILS

Virkelig lang leveringstid, jeg fandt en buksedragt til dimension den 27 juni den 16 juni bestilte jeg den, betalte ekstra for hurtig levering så jeg var sikker på den kom inden. Den kom den 24 juli en måned efter, så dårlig stil penge ud af vinduet for hurtig levering, plus det andet tøj jeg bestilte var alt for småt, mega små størrelser. Derudover sender de mails konstant, hverdag.
Jeg ville ikke anbefale siden til nogen og vil hellere ikke selv bestille fra siden igen

24. august 2018

Kære Simone Gottorp Andersen,

Tak fordi du har købt Yoins.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte os.

Polly

Jeg har bestilt fra en mdr

Jeg har bestilt fra en mdr. tid siden og har ikke hørt nogle eller set nogle til det tøj jeg har bestilt. Som jeg håbet på kunne tage med på min ferie.
Pengende er bleven trukket ret hurtige efter bestilling.

14. august 2018

Kære Ilona,

Polly

Hvornår kan man forvente at det man har…

Hvornår kan man forvente at det man har bestilt bliver sendt/modtaget
Mangler information
Fået 4 e-mail hvor der intet står.

8. august 2018

Kære Stefanie Katharina König,

Vi beklager forsinkelsen.

Kan du i så fald kontakte os og give dit bestillingsnummer til os? Du kan finde ordrenummeret i din Yoins-konto - "visningsordrer". Så vi kan tjekke efter dig. Du kan kontakte os via e-mail (cservice@yoins.com), en besked til Facebook eller Instagram. Du kan også kontakte os direkte via live-chat
(https://www.yoins.com/Yoins-Contact-Us-a-33.html) eller ring til os på 00852-21364966 kl. 7:30 til 10:00 GMT + 08:00 fra mandag til fredag. Hvis du kontakter os via live-chat eller telefon, skal du være opmærksom på arbejdstiden for at undgå unødig misforståelse.

Derudover kan du også kontrollere status for din ordre i henhold til stien "Min konto-Vis ordre-Bestil status".

Håber at høre fra dig.

Polly

Bestilte en kjole sidst i juni 😊 De…

Bestilte en kjole sidst i juni 😊 De trak pengene på min konto 2 dage efter (26/6-2018) Har intet modtaget endnu 🤨

14. juli 2018

Kære Lonnie Behrndt,

Tak fordi du har købt på Yoins, og vi er ked af at høre forsendelsen forsinket.

Hvis du ikke modtager din ordre inden for den angivne tid, giver vi dig acceptable løsninger. Vær opmærksom på din e-mail-adresse med yoins-konto, da vores supportteam har kontaktet dig logistikoplysningerne her. Din sag er blevet taget hånd om af vores supportteam.

Vi værdsætter vores kunder og håber, at du opretholder vores videre samarbejde sammen.

Med venlig hilsen.

Kvaliteten er god

Kvaliteten er god, problemet er bare den, at der ikke helt står udsolgt på de varer man vælger at købe. Så får man heller ikke at vide hvis den ikke lige er der selvom man har lagt den i kurven og betalt, medmindre man skriver til dem.
Men elsker tøjet, størrelserne er også gode. Har bestilt 3 kjoler og venter et par ting mere :)

12. juli 2018

Kære Monica Hlaihel,

Tak for din kommentar.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores varer. For ude af lager spørgsmål venligst gav os en chance for at forklare:

Vi laver mange salgsfremmende aktiviteter online, og mange af varerne er varmt salg. For disse varme salgsartikler viser vi den forventede afsendte tid på dit eget kontosenter, så du kan være opmærksom på den forventede afsendte tid. Derudover vil informeret email blive sendt, hvis din ordre allerede har overskredet forventet afsendt tid. Og vi vil tilbyde flere muligheder i en informeret email: Vent inden for restockingstiden, skift vare uden for lager til en anden lignende eller refunder den out-of-stock vare for at informere kunderne om denne ordre status. Hvis vi ikke modtog noget svar fra vores kunder på et bestemt tidspunkt, annullerer vi ordren og sørger først for en fuld refusion. Endnu en gang undskyld for denne ulejlighed forårsaget.

Vi arbejder hårdt på at forbedre serviceniveauet og give kunderne en god shopping oplevelse. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at aftale os (https://www.yoins.com/Yoins-Contact-Us-a-33.html).