Jeg har handlet hos YesStyle for første gang, og jeg er meget tilfreds med oplevelsen. Der er et kæmpe udvalg af både makeup, hudpleje og andre skønhedsprodukter, og priserne er rigtig gode. Min... Se mere
Hvis du væbner dig med tålmodighed, så er der masser af penge at spare. Fik 2 produkter til prisen af 1. Sendes fra Kina og det er måske også lidt overkill ved eftertanke.... Tog 18 dage og indtil da... Se mere
Kæmpe udvalg, gode priser og mange tilbud. Ulempen er, at det tog 6 uger for at få leveret min første bestilling... måske lige i overkanten. Man kan heller ikke tracke ordren, og kundeservice er stor... Se mere
Jeg har haft en god oplevelse med YesStyle - bestilte 1 april og kunne hente det den 18 april, så det tog ca 3 uger, som jeg forventede og kunne læse mig til var normalt. Alt det jeg havde bestilt, v... Se mere
Launched in 2006, YesStyle is the first online retailer to globally distribute a wide range of beauty, fashion and lifestyle products from Asia through their website YesStyle.com. Every season, YesStyle brings customers the latest trends along with thousands of items from brands across Asia. YesStyle.com is your trusted online retailer.
YesStyle

- Secure Checkout
- All information you input is encrypted by the secure server layer (SSL) before it is sent to us and all the customer data we collect is similarly protected against unauthorized access.
- Return Policy
- YesStyle is dedicated to providing our customers with the very best service. For return policies, you may refer to this link for details: http://www.yesstyle.com/en/returns/help/section.html/hsi.736
- Payment Method
- YesStyle accepts a wide variety of payment methods, you may refer to this link for details: http://www.yesstyle.com/en/returns/help/section.html/hsi.736
5F, KC100, 100 Kwai Cheong Road, 00000, Hong Kong, Hong Kong
- cs@yesstyle.com
- www.yesstyle.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Endnu ikke modtaget
Jeg har d. 29. November 2024 bestilt nogle produkter som jeg endnu ikke har modtaget :/
Ved min ordre står der stadig: processing.
Dette er ordre nummeret: #25762835

Besvarelse fra YesStyle.com
Tingene kom forholdsvis hurtigt i…
Tingene kom forholdsvis hurtigt i forhold til andre reviews. Tog 2 uger ca.
udenom tolden.
Så handler helt klar igen
Trækker penge lang tid før forsendelse
Pengene er trukket fra min konto i det øjeblik jeg lagde ordren! Dette på trods af ,at min ordre står angivet til først at blive sendt 4 uger senere! (Hvilket jeg heller ikke var klar over) :-((((

Hurtig ekspedition
Lækre produkter til konkurrencedygtige priser. God og hurtig service. Vil klart anbefale.
det er et scam
Jeg har bestilt for 635 kr. d.8.7. og da jeg skrev til dem efter en måned, de svarede ikke til mig, men de svarede på min trust pilot anmeldelse om at de sender min pakke i dag og at jeg også får en mail hvor jeg kan få sendt mine penge tilbage. De har hverken sendt min pakke eller den mail. Jeg har læst fra mange at det er lige det de gøre, og køber tid for ikke at sende de produkter som jeg har bestilt og betalt for. Jeg er også træt af de mange fake anmeldelser af folk som giver 5 stjerner og samt et helt skæv billede af dette firma. DET ER SCAM

Besvarelse fra YesStyle.com
Har bestilt fra dem mange gange nu
Har bestilt fra dem mange gange nu, og er altid glad for det jeg får! Leveringen kan godt tage lidt tid men ellers er alt perfekt
Levering stod til 2-4 dage.
Levering stod til 2-4 dage.
Nu er der gået 4 dage og den forventes at blive sendt om 3 dage!
Så mam kan slet ikke regne med leveringstiden, der står ved produktet.
Jeg bestilte netop denne vare pga den korte leveringstid.
Ved mange af de andre var leveringstiden væsentligt længere

Besvarelse fra YesStyle.com
levering tager dog lidt tid omkring…
levering tager dog lidt tid omkring 20-30 dage, men det er ventetiden værd!!!
Perfekt kommunikation undervejs
Perfekt kommunikation undervejs, det tog lidt over 3 uger for produktet ankom, men det var værd at vente på og produktet var i rigtig god stand.
Anbefales ikke
Har bestilt den 21 april og nu 14 dage efter er varerne stadigvæk ikke kommet. Har kontaktet kundeservice men får ikke svar.
Forsendelsen er delt i 2 så det bliver dobbelt toldgebyr. Virkelig usmart.
Anbefaler ikke at købe her.

Er der told på?
Ville bare spørge om der er told på når man bestiller til Danmark?
Mangler varer dårlig kundeservice!
Manglede halvdelen af mine produkter og har skrevet til kundeservice 5 gange og har ikke fået svar. En af produkterne var åbent! Virkelig dårlig oplevelse. Har handlede derfra første gang og er mega skuffet.

MANGLER VARE
Jeg modtager min pakke, og finder ud af, at jeg mangler en vare. Da det var en billig lip oil, tænkte jeg ikke så meget over det. Jeg skriver derefter til kundeservice, hvilket egentligt ikke er til særlig stor hjælp, da der er en rigtig lang ventetid.

Tilfreds
Er super glad! Min pakke kom idag og jeg er super tilfreds med min vare! Leveringstid tager lidt langt tid men det står der også på hjemmesiden men jeg er obsessed, skal virkeligt købe herfra igen!😍😍
ELSKER YESSTYLE FR
ELSKER YESSTYLE FR
yesstyle er en mega god app no joke. elsker og skal snart købe igen når jeg har penge. det tog ca 1 uge og få det sendt men har ikke noget imod det.
betaling uden godkendelse
De trak pengene mens varen ikke var på lager. det burde ikke sende en vidre til betaling hvis ikke de har varen liggende. Det burde være klart for alle brugere om varen er tilgængelig eller ej. vil ikke anbefale. Var nødt til at afløse hele min ordre efter en lang vente tid.

Super oplevelse
Super oplevelse.
Leveringstiden er dog lang, så man skal bestille i god tid.
Har købt fra yesstyle 4 gange
Har købt fra yesstyle 4 gange. Elsker at de hele tiden har tilbud!! Og der er masser af rabatkoder man kan bruge. Sparer mange penge i forhold til at købe fra en dansk side. Dog er der ret langt tid til at du får dine ting, men det står der også at det ville være, så det skal man jo forvente.
YesStyle er det værste L O R T!!!
YesStyle er det værste L O R T i hele verden. Jeg bestilte derfra for 1,5 måned siden og har hverken fået pakken eller bare en mail endnu. Da jeg loggede ind med min e-mail så slettede den min e-mail og lavede det om til en gæste account. Siden lacker mega meget og lige så snart jeg havde bestilt og betalt så blev jeg logget ud. Jeg brugte 800-900kr derinde og får dem ikke tilbage lige meget hvor meget jeg prøver. Håner de bliver lukket ned!

Besvarelse fra YesStyle.com
Mangelfuld ordre og lang leveringstid
En måneds leveringstid og der manglede varer ved modtagelse - handler ikke her igen!