Jeg har handlet hos YesStyle for første gang, og jeg er meget tilfreds med oplevelsen. Der er et kæmpe udvalg af både makeup, hudpleje og andre skønhedsprodukter, og priserne er rigtig gode. Min... Se mere
Hvis du væbner dig med tålmodighed, så er der masser af penge at spare. Fik 2 produkter til prisen af 1. Sendes fra Kina og det er måske også lidt overkill ved eftertanke.... Tog 18 dage og indtil da... Se mere
Kæmpe udvalg, gode priser og mange tilbud. Ulempen er, at det tog 6 uger for at få leveret min første bestilling... måske lige i overkanten. Man kan heller ikke tracke ordren, og kundeservice er stor... Se mere
Jeg har haft en god oplevelse med YesStyle - bestilte 1 april og kunne hente det den 18 april, så det tog ca 3 uger, som jeg forventede og kunne læse mig til var normalt. Alt det jeg havde bestilt, v... Se mere
Launched in 2006, YesStyle is the first online retailer to globally distribute a wide range of beauty, fashion and lifestyle products from Asia through their website YesStyle.com. Every season, YesStyle brings customers the latest trends along with thousands of items from brands across Asia. YesStyle.com is your trusted online retailer.
YesStyle

- Secure Checkout
- All information you input is encrypted by the secure server layer (SSL) before it is sent to us and all the customer data we collect is similarly protected against unauthorized access.
- Return Policy
- YesStyle is dedicated to providing our customers with the very best service. For return policies, you may refer to this link for details: http://www.yesstyle.com/en/returns/help/section.html/hsi.736
- Payment Method
- YesStyle accepts a wide variety of payment methods, you may refer to this link for details: http://www.yesstyle.com/en/returns/help/section.html/hsi.736
5F, KC100, 100 Kwai Cheong Road, 00000, Hong Kong, Hong Kong
- cs@yesstyle.com
- www.yesstyle.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Min pakke blev taget i told
Min pakke blev taget i told. Jeg valgte at afvise tolden og sende min pakke tilbage, da det var utrolig dyrt. nu ved jeg ikke om jeg får mine penge tilbage😤
Nogle der kan svare mig på det?

Besvarelse fra YesStyle.com
Min pakke er stadig ikke kommet nu..
Min pakke er stadig ikke kommet nu efter jeg har ventet 5 måneder...

Besvarelse fra YesStyle.com
Har handlet mange gange på Yesstyle og…
Har handlet mange gange på Yesstyle og aldrig oplevet problemer . Lækkert udvalg af k-beauty produkter til langt bedre priser end i Dk. Varerne er altid pakket godt . Toldgebyret tilbagebetales mod dokumentation som yesstyle credit.
Helt fantastisk
Helt fantastisk! Lidt lang levering, men det er jo helt forståeligt. Mega flot tøj, lever op til billederne og er i god kvalitet.
Skulle betale told, og som lovet blev det tilbagebetalt af Yesstyle, skrev mail, fik respons inden for 5 timer, og betalingen modtaget inden for 24!
Rigtig nem at bruge.
Tilfreds kunde
Jeg bestilte for første gang hos yesstyle i februar, og det tog min ordre ca. 3 uger for at komme frem til mig. Alle tingene som jeg har købt er som de skal være, så det er bare perfekt. Jeg havde læst en artikel fra 2019, der fortalte at hvis man bestilte med expedited shipping, så ville man komme uden om at skulle betale moms eller andre afgifter for at skulle få pakken. Jeg ved så ikke om det er rigtigt, eller om jeg bare var heldig, for jeg skulle ikke betale noget ekstra. Fra min oplevelse kan jeg 100% anbefale yesstyle, og det er nok heller ikke sidste gang jeg bestiller derfra.
Hvor er min pakke?
Nu der gået 1 måned siden jeg bestilte, Stadig ikke modtage min pakke. Får masser af mails, men det bare reklamer om udsalg og andet. Pengene for min pakker er også blevet trukket og shipped for flere uger siden, men har ikke set skyggen af den.

Besvarelse fra YesStyle.com
Tænk dig om inden du køber fra yesstyle
Når man først kigger på hjemmesiden ser den god nok ud, det kan også godt være at tøjet og produkterne er gode, men for 5-6 måneder siden bestilte jeg en trøje derfra, og jeg har stadig ikke fået min pakke.

God og billig hjemmeside
Jeg var selv en smule skeptisk inden jeg valgte at gennemføre min ordre, for siden så lidt sketchy ud. Men jeg valgte blot at tjekke siden på trustpilot, hvor den havde fået gode anmeldelser. Så jeg valgte at købe derfra. Det gik et godt stykke tid for at pakken ankom, men leveringstiden fremkommer også af deres hjemmeside, så intet problem der. Da jeg så endelig fik min pakke, var jeg enormt glad, det var sygt lækkert kvalitet og en god pris jeg havde fået. Det bliver ikke min sidste gang jeg køber der:)
Måtte eskalere sagen på Paypal
Jeg kommer aldrig til at bestille fra dem igen. Jeg havde bestilt noget og da jeg ikke modtog det, forsøgte jeg at kontakte dem uden held. Derfor åbnede jeg en sag gennem PayPal. Så kunne de pludselig godt give lyd fra sig - de ville have at jeg lukkede sagen også ville de give mig mine penge tilbage, men ifølge PayPal skal man ikke lukke sagen før at man har fået pengene først. Yesstyle insisterede flere gange over e-mail, at jeg lukkede sagen før jeg fik min tilbagebetaling - så jeg eskalerede sagen på PayPal som sørgerede for at jeg fik mine penge tilbage.

Best Shop For Teens !
Simple et rapide, Yesstyle nous propose un service de qualité. Il y a de tous les styles : igirl, goth, oldschool, street wear, pretty girl, oversize etc. Je vous conseille vivement de passer commande sur ce site !! ;)
Fantastisk!
Jeg har nu to gange bestilt fra yesstyle, og det hele er meget godt. I forhold til prisen er kvaliteten rimelig god. Desværre kom der told på en af mine pakker, som jeg så afviste, fordi det endte med at blive 200 ekstra kr og det var kun et item alligevel, som jeg godt kunne leve med uden. Jeg er nu meget glad for de seks andre items jeg har modtaget!! Har helt klart tænkt mig at bestille igen, det med tolden er bare træls. Jeg ville også lige sige at leveringens tiden er fin nok i forhold til det kommer fra kina, og nogen folk overdriver meget med at 'to uger er for lang tid' når det kommer fra kina.
fantastisk side anbefaler det virkelig
fantastisk side anbefaler det virkelig. jeg havde dog lidt problemer med at tracke min ordre så jeg sendte en hurtig mail til dem og de var rigtig hurtige til at svare og jeg fik min pakke et par dage efter

Fantastisk service
Har lige fået min taske fra yesStyle i dag, og lad mig sige at jeg er meget tilfreds med både produktet, servicen og levering. Jeg bestilte produktet den 17 juni og fik den, den 29 juni, kun 12 dage efter og endu mere tilfredsstillende er sms’erne om at den ville blive leveret næste dag og at på dagen at der bliver skrevet hvilket tidsrum den ville blive afleveret i. Helt fantastisk🤩 det er i hvertfald ikke den sidste gang jeg køber noget fra yesStyle🌞 I gør et godt arbejde👍🏼
Har købt fra yesstyle i 2,5 år nu og…
Har købt fra yesstyle i 2,5 år nu og jeg har ikke haft problemer med dem! Så længe man tjekker reviews etc, så går det ikke galt, og kommer der told på, kompenserer de med yesstyle credit!
Lad vær med mindre du har penge du bare vil fyre af
Nu der gået 45 dage. Stadig ikke set skyggen af min pakke. Får naturligvis masser af mails der intet har med mit køb at gøre.

Jeg skriver herinde igen
Jeg skriver herinde igen, da jeg stadigvæk ikke har modtaget mine varer. ( ordre nr 13006687).
Hvad sker der med denne ordre ???
Tænker at det bedste for alle parter må være refusion af pengene, fra jer, da dette umuligt kan ses som rimeligt.
Varerne der er bestilt, er til min 13 årige datter, og hun er sindsyg ked af denne behandling, og forstår ikke denne ventetid, på en løsning.

Besvarelse fra YesStyle.com
Jeg har nu haft min første oplevelse…
Jeg har nu haft min første oplevelse med Yesstyle, og jeg må indrømme at jeg er yderst tilfreds. Under disse tider er levering en del langsommere, og dette var jeg selvfølgelig opmærksom på. Jeg vil dog for eftertiden vælge DHL frem for Postnord, da jeg nu har modtaget to pakker fra Yesstyle fra begge leveringsvirksomheder, og DHL var bare hurtigere.
I min besked fra Postnord stod der, at jeg havde modtaget et tørklæde. Da jeg kunne læse på anmeldelserne herinde, at flere havde modtaget dette, så gik jeg ud fra at virksomheden gør dette grunden reglerne af importvarer. Jeg sagde ja til pakken, betalte min moms og de skønne skønne 160 kr. til Postnord(som btw var mere end hvad jeg skulle betale i moms), og min pakke kom 2 dage efter med mine vare i. Der stod også det var fra ukendt afsender, men stolede på virksomheden, og det gav pote. Modtog mine vare i pæn stand.
Synes folk skal huske at de sender fra Hong Kong, så der er nogle regler de bliver nødt til at indordne sig under i form af importregler, som de til tider måske skal gå lidt udenom.
Jeg fik mine vare og jeg er godt tilfreds. Så hvis du læser disse anmeldelser efter at have fået en besked omkring et tørklæde, så bare sig ja til pakken. Jeg fik i hvert falde mine produkter, og intet tørklæde. Kom dog ikke og skæld mig ud, hvis du en dag ender med et tørklæde :D