Yahoo Anmeldelser

3.353

1,2

Har en mailkonto hos dem som jeg udelukkende anvender til spam og backup. Tømmer den min. en gang om måneden. Yahoo skriver i en mail at de ændrer lagerplads politik og til max 15GB. De skriver ogs... Se mere

Kunne jeg give 0 stjerne gjorde jeg har i lang tid haft problemer med at logge på de stiller nogle spørgsmål som man ikke kan huske en dyt om og deres hjælpe program er kun til at grine af de hjælper... Se mere

Min konto har låst sig. Absolut INGEN hjælp at få. Man kan ikke komme i kontakt med Yahoo - de har hjælpeside med hjælpeartikler, der jo selvfølgelig ikke løser alle tekniske problemer med ens kon... Se mere

Deres platfrom er god men deres support dur ikke til en skid nu har jeg prøvet 2 gange at ringe til deres support det har kostet mig 166 fordi de kun er i usa af en eller anden grund og ikke må yde su... Se mere

Dårlig

3 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(3.353)

Mail er OK, men resten..!

Anvender Yahoo mail i klassisk opsætning only! Det fungerer, og har gjort det i ca. 17 år for mig.

For nogle år siden lukkede Yahoo deres danske afdeling ned, så nu vises der alene ret ligegyldige amerikanske nyheder på hovedsiden.
Mange af dem rummer billeder og videoklip, der åbenbart ikke må vises uden for USA!

Og de 'sponserede nyheder', der vises, er det rene junk! Stol dem ikke over en dørtærskel!
I bedste fald er det ligegyldigt, ofte er det regulær svindel!
Yahoo sorterer tydeligvis ikke, bare der betales.

21. februar 2018

Yahoo...En hermetisk lukket box!!!…

Har forgevest prøvet alt som for at komme ind på min konto - Selv mit danske telefonnummer bliver afvist!!! Der er ikke noget f.eks..Glemt password...eller noget. Nada!!! - Den samme rude om og om igen - Uanset hvordan jeg gør, kommer jeg ikke et eneste skridt videre - Værre end om man ville bryde ind i Fort Knox !!!! En hermetisk lukket kasse !!!

20. januar 2018

Fuldstændig forfærdelig!

Skulle man gå hen og glemme sit password kan man lige så godt give op. Det er UMULIGT at finde ud af hvor man får hjælp. Det eneste der sker at man bliver sendt rundt i ring, og det eneste man kan få lov til at at fortælle yahoo er, at man ikke er en robot, mens yahoo foreslår at sende account key til en hotmail jeg aldrig har hørt om!
Det er så talentløs en hjemmeside som man kun kan fare vild i.
Jeg kommer aldrig til at bruge Flickr eller Yahoo igen. ØV!

31. oktober 2017

Yahoo er en virksomhed som ikke kan anbefales 👎👎👎👎👎👎

Yahoo er en virksomhed som er rigtig svær at have med at, ikke fordi jeg går også ind for sikkerhed, men at være så uhjælpelig for sine kunder, er ret utroligt, har problemer med password, det er glemt, og tlf nummer er udskiftet, kan af samme grund ikke få adgang til min mail conto, som er super vigtig.
Kunne jeg give jer -10 stjerne fik i det, uden at blinke, føj.

22. oktober 2017

ekstremt foringet

Jeg har haft yahoo konto i mange år og den er de sidste år blevet meget forringet. Så sent som i dag, kan jeg ikke få adgang til mine mails. Så spørger de om jeg vil forbedre min sikkerhed, men får ikke nej som alternativ, men er tvunget til at sige ja. Så vil den have ny adgangskode, som den så ikke vil accepterer?? Så kommer der en mulighed for at få tilsendt et kontroltal....SOM DU KAN LÆSE I DIN MAIL!!!! Er i fuldstændig hjernedøde dumme i yahoo???? Kan jo netop ikke kommer derind, grundet jeres amatør polak side. Derudover køre den side så dårligt at man skulle tro jeres servere var tilsluttet et 54k modem. Jeg skal til at starte firma op og jeg er fanme ked af at skule bruge en så besværlig og dårlig fungerende side. Men der er jo en grund til ingen har den mail mere og folk kigger mærkeligt når jeg nævner den.

20. januar 2017

Uduelig service

Vil slette min konto. Dette nægters jeg efter gentagne forsøg. Usandsynlig ringe service, hvor man tvinges til at være medlem. Kontoen kan ikke slettes.😡😡😡😡😡😡

29. september 2016

låst mailprogram

pludselig kan jeg ikke komme ind på min mail mere, og jeg har en del ting jeg skal bruge, har skrevet til kundeservice og kun fået autosvar, kan ikke finde support telefon nummer :-(

6. marts 2015

Yahoo Mail

Yahoo Mail er på det seneste blevet ufatteligt langsomt og somme tider umuligt at access'e. Nu kan man ikke længere skrive til Yahoo Customer Support for at få hjælp, men kun gå ind på f.a.q., som ikke giver svar på mine spørgsmål. Det er gået meget ned ad bakke for Yahoo og jeg skifter nu til G-Mail.

13. december 2014

Jeg var rigtig glad for Yahoo Danmark

Jeg var rigtig glad for Yahoo Danmark. Der fik jeg en oversigt over nyhederne fra de forskellige aviser og kunne så selv klikke ind på de nyheder, som interesserede mig og læse nærmere.

Jeg havde den som startside, da det også er en yahoo mail jeg bruger dagligt. Efter at have læst nyheder, kunne jeg nemt og enkelt klikke ind på min mail. Fedt.

Nu kan jeg ikke komme på den mere. Den viderestiller til Yahoo.com og det er da en virkelig uinteressant side med kun amerikanske nyheder og en masse sladder. Hvad er der lige sket med den danske side?... :( Savner den ;(

13. januar 2014

Mail: Forfærdelig opdatering.

Hej,

Jeg var rigtigt godt tilfreds med deres gamle online-mail. Men hen over sommeren har de skiftet til et nyt, der er møg forvirrende og mangler funktionalitet.

2 stjerner er kun, fordi det er gratis. Det er det værste mailprogram jeg har oplevet...

30. november 2013