Har en mailkonto hos dem som jeg udelukkende anvender til spam og backup. Tømmer den min. en gang om måneden. Yahoo skriver i en mail at de ændrer lagerplads politik og til max 15GB. De skriver ogs... Se mere
Min konto har låst sig. Absolut INGEN hjælp at få. Man kan ikke komme i kontakt med Yahoo - de har hjælpeside med hjælpeartikler, der jo selvfølgelig ikke løser alle tekniske problemer med ens kon... Se mere
Deres platfrom er god men deres support dur ikke til en skid nu har jeg prøvet 2 gange at ringe til deres support det har kostet mig 166 fordi de kun er i usa af en eller anden grund og ikke må yde su... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Kunne jeg give 0 stjerne gjorde jeg har…
Kunne jeg give 0 stjerne gjorde jeg har i lang tid haft problemer med at logge på de stiller nogle spørgsmål som man ikke kan huske en dyt om og deres hjælpe program er kun til at grine af de hjælper aldrig en dyt hvis de vil operere i Danmark må man da forvente at de har danske support men de tjener så mange penge at de er ligeglade
Jeg plejede at kunne logge på andre…
Jeg plejede at kunne logge på andre devices for at læse mails herfra, men efter at jeg skiftede mobil-nr. kunne jeg ikke få kontonøgler, da Yahoo prøver at verificere mig til et gammelt mobil-nr. som jeg ikke har adgang til længere og det er nærmest umuligt at få ændret - Har ringet flere gange til USA for at få det ændret - De vil have man tegner abonnement men det kunne jeg ikke gøre medmindre jeg havde et amerikansk visa-kort så sendte de en e-mail, hvor jeg igen manglede kontonøglen. Så jeg kan stadig kun læse e-mails fra min mobil og jeg kan ikke få lov at ændre det. Det hele kører i ring ☹️☹️☹️
værste omgang afføring længe
værste omgang afføring længe. Det skal holde sig langt væk fra mig.
har google chrome på min computer og af…
har google chrome på min computer og af en eller anden grund skifter den over i yahoo og vilket retarderet menneske ville bruge yahoo frivilligt. og hvis der er nogen der ved hvorfor fock den skifter over i yahoo må i gerne hjælpe tak for hjælpen og tak for afføring ( fordi man ikke må sige det andet ord) yahoo hilsen jeppe
Yahoo finance er fantastisk
Yahoo finance er fantastisk. Deres stock chart er glimrende. Deres priser er altid realtime uden nogle form for delay. Desuden er det en life saver, når man anvender investeringsplatforme såsom saxo, der har 15 minutters delay på deres stock charts.
Jeg installerede chrome men fik yahoo
Jeg installerede chrome men fik yahoo uden at jeg kan gøre noget ved det. Det er jeg pisse træt af.
Det er det bedste mail.
Jeg har adblock på min computer
Jeg har adblock på min computer, og det er på grund af, at der er så mange belastede reklamer på nettet.
Der er dating, spillehjemmesider og andre virksomheder, som jeg slet ikke gider.
Disse annoncer kom tidligere på min Yahoo mail, men de fleste reklamer er heldvis forsvundet.
Jeg får en besked fra Yahoo, at de lever af annoncer, og de beder mig om af fjerne blokering af annoncer, men det gør jeg ikke, for jeg ved, at jeg kommer til at modtage annoncer på min mail, som jeg er pisse træt af.
deres E-mail system er vildt dårligt
Deres E-mail system er rigtig, rigtig dårligt. Den taber mails, og når den ikke taber dem, bliver de åbenbart gemt så langt væk, at den nogle gange tænker 10 minutter før de er hentet tilbage. Vel og mærke mails som jeg havde lagt i en undermappe kun 10 sekunder før. De forsvinder fra mappen, ganske enkelt. Kladder forsvinder også...og når mails skal sendes fra min mobil, selv om det bare er text mails, tager det 10-15 minutter før de bliver sendt. De står i al den tid "i kø" Jeg må tilbage til min gamle TDC mail, da yahoo mail er så dårligt på så mange punkter, at der intet alternativ er til at lukke den.
Hurdig og billig
Har haft Yahoo i mange år
Har haft Yahoo i mange år
Jeg har aldrig oplevet noget problemer med min Yahoo
Invasivt addonprogram til chrome
Invasivt addonprogram til chrome. Hele første side af søgeresulteter er sponserlinks. Skammeligt.
det er mega daagligt aldrig faa en…
det er mega daagligt aldrig faa en yahoo accont
Sindsygt træt af den forbandede søgemaskine
Sindsygt træt af den forbandede søgemaskine, der konstant hijacker min søgebar og skubber google væk.
Hver gang flashplayer eller andet skal opdateres kommer den med.
Jeg er så sindsygt træt af at man ikke kan blokere den permanent og aldrig få den med.
Elendig søgemaskine og elendig søgealgoritme.
Vælger af princip alle yahoos andre tilbud fra grundet den søgemaskine.
Super mailboks
Jeg har haft yahoo mail i flere år og har kun været tilfreds.
Nu har jeg så fået ny mobil, og når jeg nu modtager mails afgiver den ikke lyd, selvom der er sat flueben ud for advensering.
ELENDIG E-MAIL!!
ELENDIG E-MAIL!!
Oprettet en yahoo mail for at kunne sende jobansøgninger ud, efter 10 mails bliver min bruger spærret og jeg kan på ingen måde logge ind. Supporten kan kun hjælpe dig,hvis du har en mail, men den havde de jo selv lukket... NEVER EVER USE YAHOO!!
Jeg havde en Yahoo mail
Jeg havde en Yahoo mail, som rent faktisk er genoprettelsesmail på min almindelige mail. Jeg har ikke brugt den meget længe og når jeg prøver at logge ind, så genkender den ikke min konto. Det tyder jo på den er slettet. Problemet består nu i, at jeg ikke kan kontakte Yahoo, uden at have en Yahoo konto. Så jeg skal lave en konto, for at kontakte dem om en konto, der måske/måske ikke er blevet slettet.
Med andre ord må jeg desværre give op, da Yahoo ikke ønsker at blive kontaktet overhovedet, medmindre du har en konto hos dem og/eller betaler for deres support.
Brug IKKE yahoo med en mailadresse du…
Brug IKKE yahoo med en mailadresse du evt. skal skifte - f.eks. en jobmail el.lign. Du kan bare ikke slette den. Jeg har forgæves forsøgt både deres support og forum. Yahoo giver et "robotsvar" - "åbn en ny profil i stedet for". Det lyder nemt - men ikke hvis du har flere ting tilknyttet den gamle profil og adresse. Ikke alene får du robotsvaret, Yahoo lukker også "sagen", så du skal starte forfra med problembeskrivelse, svare på utallige ligegyldige sikkerhedsspørgsmål som f.eks. hvilke 5 nyhedsmails, du sidst har tilmeldt dig og den slags. Man får, hvad man betaler for - det ved jeg. Men derfor kan man jo godt ærgre sig over en tilknyttet mailadresse ikke kan fjernes - det kan give sikkerhedsproblemer. Så den gratis løsning er ikke den bedste her, det har jeg da lært
De er umulige at komme i kontakt med
Hold op hvor er der dårlig service…
Hold op hvor er der dårlig service eller ingen service overhovedet deres side er noget rod og du kan ikke kontakte dem pr mail
Min søn kan ikke logge på sin mail og der er ingen hjælp at hente hvis jeg kunne give 0 stjerner gjorde jeg det men det kan man desværre ikke