Super hurtig levering 🤩er så glad for at handle ved jer 🤩jeres tøj er bare så fantastisk smukt og beskrivelse af jeres produkter er bare i klasse 🤩
Stort udvalg. Hurtig ekspedition af varen. Er dog sendt retur igen med det samme, da pasformen var forkert.
Jeg bestilte et par bukser og fulgte størrelsesanvisningen og bestilte Large. Efter størrelsesanvisningen burde jeg have bestilt x-large. Men da jeg normalt bruger medium tænkte jeg at large måtte vær... Se mere
Jeg bestilte et par leopard jeans (YASleonora) og de var virkelig fede. Desværre var størrelsesguiden ikke brugbar for mig og jeg returnerede bukserne. Jeg er normalt en str. M, men i følge størrel... Se mere
Om YAS Online Shop
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Danmark
- www.y-a-s.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svar kan have AI-indholdLæs mere
kan ikke sende mine varer retur Qr…
kan ikke sende mine varer retur Qr koden sendes ikke fra firmaet

Besvarelse fra YAS Online Shop
Super service og hurtig levering 😊
Yndlings tøjmærke!!!
Fedeste tøj, gode priser og ikke mindst kvalitet, hurtigt levering og størrelser som man altid kan regne med.
Kan ikke få "lov til" at sende vare…
Kan ikke få "lov til" at sende vare retur. Indtaster igen og igen ordrenummer, men ingen mulighed for kontakt til firmaet.
Det mest provokerende er: intet svar fra virksomheden!

Besvarelse fra YAS Online Shop
Jeg bestilte de fineste kjoler
Jeg bestilte de fineste kjoler, som lever fuldt op til min forventning. Og de blev sendt hurtigt. Jeg er meget tilfreds med det hele.
Det er ærgerligt at varen ikke kan byttes til ny str. for samme pris
Det er ærgerligt, at det ikke er muligt at bytte til ny for samme pris.
Fik 10% på første ordre i str. M, som er den vanlige str., men modellen for stram under armhulerne, så måtte bytte til en str. L.
29,95kr for retur og ingen rabat på det nye køb. I alt 120kr ekstra ved bytning.

Besvarelse fra YAS Online Shop
Nemt at bestil og det kom hurtigt
Nemt at bestil og det kom hurtigt. Bestilt en meget flot kjole, som så lige sådan ud som på billede. Størrelse er lidt små i det, så bestil et nummer større.
Alt gik som forventet.
Nem og hurtig handel
Hurtig ekspedition
Fedt tøj der sidder som det skal
Trods at have købt flere af jeres…
Trods at have købt flere af jeres kjoler i medium var den ene af de to kjoler der blev købt i denne omgang markant mindre. Opmålt efter jeres størrelses guide til en small, men med et medium mærke i. Skrev til kundeservice der ikke kunne hjælpe. Kjolen er nu udsolgt i medium og kan ikke erhverves længere. Træls.

Besvarelse fra YAS Online Shop
Lækre bukser og hurtig modtagelse