Købte lørdag 2 hjelme i butikken (hvor den ene så skulle skaffes hjem). Samme aften finder jeg hjelmene til en dumpingpris på en stor online hjemmeside. Kontakter Søren der lige vil snakke med fabri... Se mere

Dårlig kunde servis Hjemmeside ikke opdateret + misinformation Har ventet 14dage på at få ingen ting Første besked 1-3 dages leveringstid Anden besked I næste uge Næste besked Kan je... Se mere

Jeg havde bestilt en schuberth hjelm hos x1 over nettet, hjelmen blev leveret 2 dage senere som lovet. Hjelmen var desværre pakket forkert, der var en forkert størrelse i kassen, jeg kontaktede dagen... Se mere

Ordre nr: 5441 Som kunde er jeg meget utilfreds med deres måde at håndtere forsendelser på. Jeg bestilte en vare, onsdag d. 29/3-2017 kl 09:00. Rykkede for den, torsdag d. 30/3-2017. Ifølge sa... Se mere

2,7

Under middel

SUPER

Nem hjemmeside. Nemt at bestille. Kommer som planlagt. Kan varmt anbefales.

28. januar 2012

Super service og virkelig god kvalitet

Jeg købte et par super lækre bukser. Var i starten meget i tvivl om hvad det skulle være, men søren der har butikken, gav mig super god vejledning og jeg er SÅ glad for mit køb. Kvaliteten er uden tvivl rigtig god, og jeg vil helt sikkert handle der igen næste gang jeg skal købe noget.

7. september 2011

Super godt tøj

Det jeg skulle ha var udsolgt, men jeg sendte en mail, og spurgte hvornår det kom hjem, jeg fik svar meget hurtigt, og kunne så bestille, den dag de fik varen hjem igen, og jeg modtog den meget hurtigt. Super lækre bukser.

20. august 2011

service mindet

kanon butik god service plads til kunden du føler de lige går det ekstra skridt for du får den helt perfekte vare med hjem du føler dig velkommen og godt behandlet.

20. august 2011

Et besøg værd

Jeg er især begejstret for hans egen serie Storgaard Wear. Han siger selv, at han har prøvet at samle alle de kendte og anerkendte mærkers gode detaljer og finesser i sit eget tøj.

Jeg synes jeg har fået en god og objektiv betjening og man kan snuse rundt længe og få svar på mange spørgsmål!

Jeg har selv købt hans Storgaard Wear "Safe" - og den lever op til mine forventninger med et hav af lommer og tilpasningsmuligheder og har ikke prøvet at fryse endnu... til gengæld svedte jeg som pokker Skærtorsdag med foer inde i!!

19. august 2011

Super oplevelse

Det var en stor fornøjelse at handle i butikken, Søren var super god til at finde det der dækkede netop mit behov.
Jeg vil helt sikkert handle der igen.

19. august 2011

Udemærket tøj og service

Jeg har flere gange handlet med X1 / Storegaard, har en enkelt gang haft en reklamation uden det gav nogle problemer. kan anbefale firmaet, men man får hvad man betaler for nogle af produkterne har vist sig ikke at være så slidstærke, jeg har i enkelte tilfælde oplevet handsker der blev defekte og i 1 tilfælde nogle bukser hvor stoffet gik i opløsning (trævlede) efter kun 2 år's brug.

18. august 2011

Godt tøj men misvisende størrelser

Funktionsmæssigt er jeg meget tilfreds med mit nye kevlar tøj; men jeg skulle have byttet jakken til 3XL og bukser til 2XL på trods af, at jeg normalt bruger XL i jakke og L i bukser.
Medførte en del unødvendigt besvær, ventetid og ekstraomkostninger.

manglet ikke nå

Det var den var som det skulde vær og inden for den aftalt tid.
Der var også sedel så jeg kunde sende den til bage vis den ikke passet i stølse.

Et godt sted at handle

Jeg har købt mine støvler Bukser og jakke hos x1 Kan varmt anbefales Da jeg har været en tur nede i asfalten.
Enest skade var et mindre hul på knædet så må sige at den lovede sikkerhed lever heldt op til det de skriver.
Så det er ikke sidste gang jeg handler DER.
MVH Peder.

god service.

Jeg bestilte et par bukser af mærket storgaard derinde.
Desværre sker der en misforståelse som gjorde at jeg fik dem i en størrelse så stor, at personer der kan passe den størrelse, sandsynligvis ikke ville kunne sidde på min motorcykel.
Jeg lavede en tur ud af det, og kørte til fredericia med konen bagpå for at få byttet bukserne.
min oplevelse blev for alvor god da jeg kom ind i butikken. der var ikke det mindste problem med at få byttet bukserne.
Ejeren vidste virkelig hvad han snakkede om, og der er noget helt specielt over at vide at det er ejeren selv der har været med til at designe tøjet.
Vi snakkede desuden om nogle støvler som jeg godt kunne finde på at bestille når økonomien er til det igen. Alt i alt en god handel. Kan kun anbefale herfra.

6. maj 2009
Vis anmeldelser på alle sprog. (186 anmeldelser)