Købte lørdag 2 hjelme i butikken (hvor den ene så skulle skaffes hjem). Samme aften finder jeg hjelmene til en dumpingpris på en stor online hjemmeside. Kontakter Søren der lige vil snakke med fabri... Se mere

Dårlig kunde servis Hjemmeside ikke opdateret + misinformation Har ventet 14dage på at få ingen ting Første besked 1-3 dages leveringstid Anden besked I næste uge Næste besked Kan je... Se mere

Jeg havde bestilt en schuberth hjelm hos x1 over nettet, hjelmen blev leveret 2 dage senere som lovet. Hjelmen var desværre pakket forkert, der var en forkert størrelse i kassen, jeg kontaktede dagen... Se mere

Ordre nr: 5441 Som kunde er jeg meget utilfreds med deres måde at håndtere forsendelser på. Jeg bestilte en vare, onsdag d. 29/3-2017 kl 09:00. Rykkede for den, torsdag d. 30/3-2017. Ifølge sa... Se mere

2,7

Under middel

:-( bøvl

Valgte leveringsadresse hos mit arbejde - men GLS insisterede på at levere til SHELL - misvisende info på levarndør hjemmesiden :-( Og da pakken endelig blev leveret 6 dage EFTER bestilling fik jeg ingen sms om at den var leveret. Og heller ingen tracking nummer fra leverandøren, så jeg selv kunne følge med. Bøvl… Men hver gang jeg ringede var der god service - men træls at det var nødvendigt selv at følge op på sin ordre

1. maj 2014

Fin service

Skulle finde et nyt overdækning til min scooter da den desværre skal stå udenfor, og X1 havde et jeg kunne bruge(bedre end det jeg havde før) til en billig penge.
Alt er gået godt og vil helt klart anbefale X1.

11. februar 2014

fantastisk service

bestilte den 27,10 .et telt
bliver ringet op den 28.10 at vare var ikke på lager før næst år.
øv øv x1 vil så forhør sig om det var mulig at får et telt hjem til den 16.11 .
den 7.11 bliver jeg kald op igen, at de kan får telt hjem fra malmø.
men ingen vidste hvornår det kommer.
den 8.11 bliver penge hævet fra min konto. den 11.11 har jeg modtaget mit telt.
rigtig godt service

12. november 2013

God vejledning og service

Jeg har efterhånden handlet flere gange hod X1 - og hver gang har jeg været yderst tilfreds. Har denne gang købt jeans med kevlar, hjelm, sol -og nat briller. Jeg oplever en ærlig og professionel vejledning samt fair priser. Jeg handler bestemt igen.

6. september 2013