Banner for Woonsquare - Leiderdorp

TrustScore 4.5 ud af 5

Vlasbaan 17, 2352 AH Leiderdorp, Zuid-Holland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij binnenkomst alleraardigst ontvangen en gelijk koffie! Hierna heel fijn geholpen door een deskundige ! Hij gaf ons goed advies en gunde ons alle tijd om de bank die we hebben besteld, goed “ in te... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Gisterenavond een hoekbank gekocht. Heel fijne service en goed geholpen. En een mooie verhouding in prijs- kwaliteit. Als de levering net zo voorspoedig loopt als de aankoop, dan ben ik voor 100% tevr... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Maandag zijn wij bij Woonsquare Leiderdorp binnengestapt om naar een nieuwe bank te kijken. We werden direct warm welkom geheten. Na een paar rondjes door de winkel viel ons oog op een mooie hoekbank.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We kwamen alleen even kijken en zagen een mooi entree en een prachtige showroom en werden vriendelijk ontvangen, ons oog viel eigenlijk meteen al op iets wat we zochten, maar hebben nog heerlijk rusti... Se mere

Virksomhedsoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 81 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

2.543 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel goed geholpen in de winkel zeer…

Heel goed geholpen in de winkel zeer vriendelijk personeel ,vooral de afhandeling met/en bezorgen was geweldig. Zeer vriendelijk ,netjes en snel .Top bezorgers . H.Straver

20. marts 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp

Beste Hermien, bedankt voor uw positieve review, fijn dat alles van begin tot eind naar wens is verlopen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Prachtig winkel,mooi spullen,heel…

Prachtig winkel,mooi spullen,heel vriendelijk ze hebben zelf de banken bij elkaar geplaatst zo dat ik precies zie hoe mooi dit was..nou wat wil je nog,ik raad zeker aan om daar langs te gaan .

16. marts 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp

Hi Reijn, bedankt voor uw review

Hele relaxte sfeer

Hele relaxte sfeer. Theo hielp ons goed en liet ons ook op de momenten dat we wat extra bedenktijd nodig hadden. Hele prettige ervaring! En uiteindelijk ook geslaagd!

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp

Dank u voor uw positieve review, fijn dat het zo'n prettige ervaring is geweest

Goed geholpen door Justin

Goed geholpen door Justin. Hij heeft rustig de tijd genomen om verschillende banken en daarbij passende stoffen te laten zien. Gelijk geslaagd en ook nog een leuke korting gekregen.

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp

Beste Jason, bedankt voor uw review en complimenten voor Justin, top dat u kon slagen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer vriendelijk ontvangen. Theo heeft ons goed geadviseerd en geholpen.
We hebben een mooie bank uitgekozen!

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp

Beste Sibel, dank u voor uw positieve review en alvast veel plezier van de mooie nieuwe bank!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na eerder teleurgesteld te zijn omdat…

Na eerder teleurgesteld te zijn omdat de klantenservice niet reageerde op mijn klacht ben ik nu heel tevreden hoe mijn klacht uiteindelijk is opgepakt en verholpen. De servicemonteur was uiterst vriendelijk en kundig. In 15 minuten was mijn klacht verholpen. Dank voor het eindresultaat. Kan weer heerlijk genieten van mijn bank.

10. marts 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp

Beste mevrouw Demkes, hartelijk dank voor uw positieve review.

Fijn dat wij elkaar hebben gesproken n.a.v. uw eerdere review en dat u meer gegevens heeft gedeeld.
Dat bewijst eens te meer dat er bijna altijd een oplossing mogelijk is zolang beide partijen er voor open staan.

Heel goed dat het door de monteur is opgelost, wij wensen u weer veel plezier van uw bank!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Verkoper wil niet verkopen

Verkoper 1 was erg vriendelijk. We kwamen binnen met kinderen eind zaterdagmiddag. Verkoper 2 (met behoorlijke buik) vond het blijkbaar maar vervelend dat wij doorliepen en de kinderen op een bank lieten zitten. Let wel: Ze zaten gewoon, renden niet, schreeuwden niet, sprongen niet maar zaten op een bank. De verkoper sommeerde ze naar ouders te gaan en vond t geen speeltuin. Dit was wel in gehele zaak te horen. Prima; dan ben je ons kwijt.

7. marts 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp

{UPDATE] Helaas heeft u niet gereageerd op ons verzoek om gegevens achter te laten zodat we dit met u kunnen bespreken.

Wij kunnen uw melding daardoor niet verder in behandeling nemen en gaan er van uit dat er sprake is van een misverstand, zoals gemeld zijn kinderen altijd welkom bij Woonsquare.

---

Dank u voor het delen van deze ervaring. Dat kan en mag zeker niet de bedoeling zijn wat u omschrijft! Kinderen zijn uiteraard altijd welkom bij Woonsquare!

Graag komen wij met u in contact om het complete verhaal van u te vernemen en hier op te handelen.

Wij hopen dat u bereid bent om uw gegevens met ons te delen zodat wij u kunnen contacten.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige bank gekocht en fantastische Mederwerkter

Wat een fantastische ervaring deze winkel 5 sterren waard ⭐️ onwijs mooie meubels voor je interieur. Toen wij binnenkwamen verwelkomde de lieve en vriendelijke Medewerkster Nicole ons, ze heeft ons zo leuk en warm geholpen en ze heeft heel erg met ons mee gedacht en hierin ook geadviseerd. Ik ben haar heel dankbaar en wij zijn heel blij met onze nieuwe aankoop, onze nieuwe bank wij zijn heel goed geslaagd. Nicole je bent een topper en ga zo door! Je hebt ons geïnspireerd en je bent een inspiratie voor anderen!

4. marts 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp

Beste Robbert, wat een mooie review, dank u! Voor vriendelijkheid en oprecht advies kunt u altijd bij Nicole terecht, fijn dat u ook heeft kunnen slagen! Alvast veel plezier van uw nieuwe bank en graag tot de volgende keer!

Prettig geholpen

Prettig geholpen, veel know-how en advies

3. marts 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp

Dag Ron, bedankt voor uw positieve review. Het is altijd goed om te lezen dat het vakmanschap en adviserende rol van onze verkopers goed in de smaak vallen

Ruime keuze

Ruime keuze, vriendelijk personeel en een eerlijke prijs.

2. marts 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp

Hoi Joyce, dank u voor uw review

Goed geholpen

Goed geholpen. Gewezen op alle mogelijkheden. En niet onbelangrijk, heerlijke koffie.

23. februar 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp

Beste Sanne, het begint bij de koffie, toch? Bedankt voor uw review en veel plezier van uw aankoop

Behulpzaam

Behulpzaam, snel en vriendelijk geholpen

20. februar 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp

Beste Mohnish, bedankt voor uw positieve review

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super geholpen door Justin en Nicole…

Super geholpen door Justin en Nicole bij Woonsquare en een hele gave bank uitgekozen voor een hele nette prijs!

Erg tevreden en een aanrader!

Thomas en Eline

18. februar 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp

Beste Thomas, dank u voor uw goede review. Alvast veel zit- en lig plezier van de nieuwe bank

Kopen van bank

Goede uitleg
Vriendelijk

17. februar 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp

Dank u voor uw goede review

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vanmiddag bij Woonsquare Leiderdorp…

Vanmiddag bij Woonsquare Leiderdorp geweest en na aanvankelijk aardig geadviseerd te zijn, kreeg het gesprek een dwingende wending om direct te tekenen voor de aanbetaling.
Toen wij zeiden het even in beraad te willen houden, omdat wij thuis nog de grote afmeting van de bank te willen bekijken hoe dat uitkomt in onze woonkamer, werd de verkoopster geïrriteerd en ronduit onbeschoft door herhaaldelijk op agressieve wijze te zeggen ; “Mag ik even uitpraten….” Terwijl zij zelf degene was die ons niet liet uitpraten !
Vervolgens besloten om direct het “gesprek” te beëindigen en naar buiten gelopen, alwaar de eveneens hondsbrutale “manager” achter ons aankwam en op luide toon alsnog de verkoop door te drukken. Toen hem duidelijk werd dat wij geenszins van plan waren om alsnog terug te keren naar binnen, schreeuwde hij ons nog een verwensing naar ons hoofd op een manier die echt alle perken te buiten gaat voor een zogenaamde manager van een meubelwinkel.
PS De zogenaamde inruilactie van oude meubels is gewoon een lokkertje, want daar zijn ze helemaal niet in geïnteresseerd. Ze geven zogenaamd 100€ of 200€ korting en willen jouw meubels helemaal niet hebben.
Dus TRAP ER NIET IN !
HELE SLECHTE ZAAK MET NOG SLECHTER ONBESCHOFT PERSONEEL !

13. februar 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp

Het is vervelend om te lezen dat u uw bezoek op deze manier heeft ervaren. Het is uiteraard nooit de bedoeling dat een gesprek als dwingend of onprettig wordt ervaren wanneer u zich nog rustig wilt oriënteren.

Wij herkennen ons echter niet in het door u geschetste beeld van de situatie en de wijze waarop onze medewerkers zouden hebben gehandeld.

Omdat wij dergelijke signalen wel serieus nemen, hadden wij deze situatie graag inhoudelijk onderzocht. Helaas hebben wij geen reactie ontvangen op ons eerdere verzoek om contactgegevens te delen, waardoor wij niet kunnen nagaan wat er precies is gebeurd en wie hierbij betrokken waren.

Wij nodigen u daarom alsnog uit om contact met ons op te nemen met uw gegevens en een korte toelichting, zodat wij dit intern kunnen onderzoeken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super service voor een hele nette prijs voor een top product

Super service en correcte behandeling .
Duidelijke uitleg en instructie gekregen over het behandelen van de bank en de bijbehorende garantie van 5 jaar. En dit alles voor een hele nette prijs

7. februar 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp

Beste Edwin, fijn dat jullie konden slagen. Bedankt voor het delen van deze ervaring en alvast veel plezier van de nieuwe bank

Geniaal geholpen

Geniaal geholpen, lekker grote winkel, ze zijn totaal niet opdringerig. Ze geven je lekker de ruimte.

3. februar 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp

Dank u voor uw review en het delen van deze prettige ervaring

Ontzettend fijn geholpen door Theo

Ontzettend fijn geholpen door Theo! Warm welkom en goed advies. Bedankt Theo (geniale gozer) ;)

3. februar 2026

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp

Beste Sandy, dank voor uw review, wij zullen aan Theo doorgeven dat hij genie-status heeft bereikt! Veel plezier van uw aankoop en hopelijk tot de volgende keer!

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.