Wat een bedrijf is dit. Niet te geloven. Klantenservice waardeloos. Terugbellen doen ze niet en maar wachten tot je bank compleet is. Eerst verkeerd leveren omruilen duur weken. Heb je een relax gede... Se mere

Vlasbaan 17, 2352 AH Leiderdorp, Zuid-Holland, NL
Virksomheden har svaret
Vanmorgen woonsquare bezocht voor een nieuwe bank. Bij binnenkomst vriendelijk verwelkomd met een heerlijke cappuccino en hierna mochten we rustig rond kijken. Het assortiment is groot en de winkel mo... Se mere
Virksomheden har svaret
Wat een fantastische ervaring deze winkel 5 sterren waard ⭐️ onwijs mooie meubels voor je interieur. Toen wij binnenkwamen verwelkomde de lieve en vriendelijke Medewerkster Nicole ons, ze heeft ons zo... Se mere
Vlasbaan 17, 2352 AH, Leiderdorp, Zuid-Holland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 51 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vorige keer een recencie neergezet. Waardoor Woonsquare vroeg naar mijn gegevens voor contact. Dus ik ruim een week geleden ingevuld. En ja ik heb er bewijs van van invullen en verzenden. En dan ruim een week later niks meer van ze horen. Erg jammer dat je wel de contact gegevens wil hebben en dan niks mee doet. Ik had meer verwacht. Zou zeggen jullie hebben de kans gehad. Contact opnemen heeft geen zin meer. De groeten
Goeie ervaring gehad met Justin, top geholpen!

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp
Fijne hulp. Wordt geluisterd naar de wensen!

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp
Nam de tijd en goed advies gegeven en erg vriendelijk.
Geholpen door Justin

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp
Wat een bedrijf is dit. Niet te geloven.
Klantenservice waardeloos. Terugbellen doen ze niet en maar wachten tot je bank compleet is. Eerst verkeerd leveren omruilen duur weken. Heb je een relax gedeelte dit ie t niet weer wachten op monteur en onderdeel.

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp
Dhr Theo, was heel vriendelijk en heel erg behulpzaam. Denk graag mee met wat je wil. Gaf heel goed advies.

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp
Snel,goed en vriendelijk geholpen.

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp
Slechte service en zeer teleurstellende kwaliteit.
Na slechts drie maanden begon onze dure hoekbank al door te zakken. Ook was de leuning erg hard; later bleek dat daar gewoon hout onder zat. Er is iemand langsgekomen om de kussens en leuning opnieuw op te vullen, maar het probleem kwam al snel terug.
Na opnieuw contact opnemen duurde het uiteindelijk ruim een half jaar voordat er weer iemand langskwam. We kregen nieuwe kussens en pas op ons aandringen werd er onder de bank gekeken. Daar bleek een plank los te zitten, die opnieuw is vastgezet. Tot onze verbazing kregen we zelfs te horen dat we beter niet op een bepaalde plek konden zitten, terwijl het gewoon een hoekbank is die normaal gebruikt moet kunnen worden.
Binnen twee maanden waren dezelfde problemen weer terug. Uiteindelijk hebben we zelf onder de bank gekeken en zagen we grote kieren tussen het hout en meerdere kromgetrokken plankjes.
De bank is pas 1,5 jaar oud en heeft veel geld gekost. Voor deze prijs verwacht je kwaliteit en goede service, maar helaas hebben wij die ervaring absoluut niet gehad.

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp
Leuke winkel, ruim opgezet, veel collectie. Leesstoel en bijzettafel gekocht. Fijn geholpen.

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp
Vanochtend naar de Woonsquare Leiderdorp, want in de folder een bank gezien die we graag in het echt wilden zien. Eigenlijk hadden we geen nieuwe bank nodig, maar na zes jaar is iets nieuws ook wel weer leuk! Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen, kregen koffie aangeboden, maar werden verder niet "lastiggevallen ". De bank waarvoor we kwamen was het helemaal, alleen, en logisch, want dat kwam door de keuze van de stof, viel ie een stuk duurder uit dan dat ie in de folder stond. De verkoper hoorde ons verhaal aan, ook onze, en zijn katten kwamen ter sprake, want ja, je wilt toch een zo katvriendelijk mogelijke stof hebben. Kattengarantie geeft hij natuurlijk niet, maar wat een aardige man! Hij heeft nog even met een collega moeten overleggen, maar we kregen echt een mooie deal aangeboden. Nee zeggen was gewoon geen optie meer! 😉
Nu even een paar maanden wachten op onze nieuwe bank, en dan hopen dat we heel veel plezier daarvan gaan hebben, maar dat is natuurlijk nog even afwachten!

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp
We werden heel gezellig ontvangen, met koffie. Lekker kunnen rondkijken en tussendoor is nog advies gekregen.
Een nieuwe bank is dan ook snel besloten.

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp
Eerlijke verkoop? Ga dan niet naar Woonsquare Leiderdorp. Online geadverteerde prijzen blijken in de winkel ineens voor andere andere stoffen te gelden. De bank die je afgebeeld ziet online met de leuk prijs erbij is dus gewoon een misleidende actie want de prijs is niet gebaseerd op de afgebeelde foto, maar een goedkoop stofje wat Woonsquare bewust niet toont.

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp
Zoals verwacht laat woonsquare niets meer horen na een reactie op een negatieve review dat ze een oplossing zouden bieden.
Wij kochten er een boxspring in aug 25, na een paar mnd was er al niet meer op te slapen ivm kuilen in de matrassen. De monteur die langs kwam heeft dit bevestigd, maar ze doen er niets mee omdat je precies in het midden behoort te liggen om zo een matras. In het midden zitten de veren en de buitenkant is goedkoop schuim. Het matras is 80cm waarvan 40 cm schuim, conclusie is dat je dus moet slapen op 40 cm en zeker niet moet leunen ernaast want dan heb je niets meer aan je bed.
Wij hebben de mails , gesprekken en een filmpje opgestuurd naar een bekend consumenten tv programma, voor het nieuwe seizoen komen ze opnamen maken dus woonsquare goed kijken naar tv, ik hoop dat er vele mensen gewaarschuwd worden om geen geld uit te geven aan niet deugdelijke meubels bij jullie.

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp
Fijn geholpen in de winkel in Leiderdorp door Theo.

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp
Super goed geholpen! Na niet leveren van een bank bij een andere zaak werden we hier wel goed geadviseerd en goed geholpen. Voordeel is ook dat Woonsquare wel CBW aangesloten is waardoor je met een aanbetaling wel safe zit.

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp
Bij binnenkomst gelijk hartelijk ontvangen en ondanks dat we vooral wisten wat we niet wilden, heeft de verkoopster ons in de goede richting gestuurd met als resultaat een mooie bank! De goede service en hulp werd erg gewaardeerd :)

OPLICHTERS!!!!!
25 september is mijn bankstel geleverd. Na de bezorging constateerde ik een beschadiging aan de bank. Dit heb ik direct per mail doorgegeven, met foto’s erbij. Tot op heden niets meer gehoord van hun. Wekelijks gebeld, telefoon wordt opgehangen, loze beloftes worden gemaakt. Vervolgens zeggen ze 2 weken terug dat de klacht net binnen is en dat ik terug gebeld wordt. Tot op heden niets meer vernomen
Ik adviseer iedereen om deze winkel over te slaan. Ze zijn goed in verkopen, maar als je een klacht hebt hoor je niets meer.
30-4-2026
Ondanks dat jullie zogenaamd in contact willen komen (alle aanvullende gegevens aangeleverd), tot op heden wederom niets vernomen. Dan lijkt het er toch wel op dat jullie het niet op willen lossen. Dit lijkt dus inderdaad veel op een strafbaar feit. Denk dat ik het maar via uitgesprokenzaak.nl ga proberen

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp
Vandaag een bak gekocht, veel keuze meer dan je op voorhand denkt. Goed, ongedwongen en professioneel geholpen. Bedankt voor alles!

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp
Fijne hulp in de winkel ontvangen van Justin bij de aankoop van de bank. Wij zijn geslaagd!

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp
We werden op een hele fijne manier ontvangen en geholpen. Niet opdringerig, daar hebben wij een hekel aan . Van af het eerste moment was ons gevoel goed bij deze meneer en dan heeft iemand ons al voor 50 % voor zich gewonnen. We zijn goed geadviseerd en uiteindelijk ook zeer goed geslaagd. Wij zijn zeer tevreden.
Als de levering net zo goed verloopt zijn jullie cumlaude geslaagd.

Besvarelse fra Woonsquare - Leiderdorp
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.