Een konden eerst al lekker op ons gemak alle potentiële banken uitproberen. Daarna heeft de verkoper ons verder goed geholpen. We voelden ons thuis. Enige jammere is de wat lange levertijd. Maar ja da... Se mere

Lokation
Skift lokationVideostraat 21, 1322 AA Almere, Flevoland, NL
Se, hvad kunderne siger
Zo'n beetje de enige meubelzaak waar ze nog open en eerlijk zijn. Na een paar hele nare ervaringen bij andere woonwinkels besloten wij toch maar langs Woonsquare in Almere te gaan. Wat on... Se mere
I had a frustrating experience with Woosquare. The sales process was great, but the service post-purchase has been terrible. Despite a promised two-week delivery, I’m now facing a total delay of o... Se mere
Virksomheden har svaret
Bij binnenkomst zijn we hartelijk ontvangen. Geen pokerface. Een warme welkom van Ilse.ilse liet ons lekker rondkijken en bood ons later iets te drinken aan. Ook gevraagd naar wat onze smaak is en wa... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Kontaktoplysninger
Videostraat 21, 1322 AA, Almere, Flevoland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 81 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
goede service en fijne mensen om mee te…
goede service en fijne mensen om mee te praten.
goede kennis van zaken.

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Pretig geholpen door de verkoper

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Goed geholpen in het filiaal Almere …
Goed geholpen in het filiaal Almere door Akin.
We waren niet zo tevreden over ons vorige bankstel maar is opgelost en nu zeer goed geholpen aan onze nieuwe bank.

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
8 april 4 relax stoelen gekocht..we…
8 april 4 relax stoelen gekocht..we hebben nog niks...krijg een email over een oorlog dat ze nog geen onderdelen hebben...nou dit is een leuke smoes weer...ze weten nog steeds niet wanneer ze worden geleverd..als we ze niet meer willen kost ons dat geld..
Een verschrikkelijk service

Heel fijn geholpen door Akin
Heel fijn geholpen door Akin, fijn meegedacht met alle mogelijkheden. Mooie bank gekocht waar we jaren plezier van gaan beleven!

Heel fijn geholpen door Akin
Heel fijn geholpen door Akin. Goed advies ontvangen en uiteindelijk een fijne en weloverwogen keuze kunnen maken!

Prettig en kundig geholpen
Prettig en kundig geholpen. Duidelijke uitleg en gepast advies.

Aanrader!
Vier jaar geleden hebben we hier een bank gekocht, en vandaag weer. Beide keren zijn we door Sjaak geholpen, wat een toppertje! Net zoals de vorige keer hebben we weer goed advies gekregen, en dacht hij met ons mee. Een echte aanrader deze winkel!

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Zeer slechte opvolging en communicatie
Na mijn vorige review 2 weken terug, 1 mailtje van woonsquare mogen ontvangen voor de ordernr en zoals verwacht 0 verdere communicatie. SCHANDE!
Zeer slechte opvolging en communicatie. Een bankstel van circa €3.500 gekocht, beschadigd geleverd en maanden later nog steeds niet correct opgelost. De eerste reparatie kon niet doorgaan omdat de verkeerde hoes was geleverd. De vervangende hoes bleek vervolgens opnieuw beschadigd. Ondanks meerdere toezeggingen moeten wij telkens zelf contact opnemen en wachten we nog steeds op een concrete oplossing. Ook een verzakking van de bank is nooit daadwerkelijk onderzocht. Inmiddels zijn we maanden verder en is het vertrouwen in Woonsquare volledig verdwenen. Voor een aankoop van deze waarde is deze manier van omgaan met klanten absoluut niet acceptabel.

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Ilse heeft me fantastisch geholpen
Ilse heeft me fantastisch geholpen. Ze heeft meegedacht wat de beste bank is in mijn situatie en ook in oplossingen gedacht toen we er bijna niet uit zouden komen.

Fijne binnenkomst
Fijne binnenkomst, werden snel geholpen en de winkel zag er netjes uit! Hele leuke en gezellige medewerkers ook!

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Vlotte en juiste bediening!!
.vlotte bediening, juiste informatie, snelle afhandeling
Wat wil je nog meer?

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Akim heeft ons heel goed geholpen
Akim heeft ons heel goed geholpen , ik had heel veel vragen hij had heel veel geduld!!

Prima.
Bij binnenkomst vrolijke en vriendelijk begroeting...Goed advies en fijn geholpen door Ilse.

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Heel goed geholpen door Akin!
Heel goed geholpen door Akin!
Een mooie bank gekocht voor een mooie prijs.

Iris
Iris heeft ons goede tips en uitleg gegeven bij het kiezen van onze bank en kasten.

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Akin heeft goede ervaring acher…
Akin heeft goede ervaring acher gelaten! Dankjulliewel

Goed geholpen
Met mijn vader samen meubels uitgezocht. We zijn heel erg goed geholpen door Ilse. Een heel mooie prijsafspraak kunnen maken. Wij zeer tevreden.

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.