Videostraat 21, 1322 AA Almere, Flevoland, NL
Virksomheden har svaret
Wij hebben onlangs een compleet nieuw interieur gekocht bij Woonsquare Almere en zijn daar zeer tevreden over. Wij zijn erg goed geadviseerd door de verkoper. Overigens een bijzonder aardige man.Alles... Se mere
Virksomheden har svaret
ALBERTO!!!! Wat een topgozer! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ik ben ontzettend goed geholpen. Hier mogen veel anderen een voorbeeld aan nemen. Uitstekende service, vriendelijk, professioneel én een heerlijke cappucc... Se mere
Videostraat 21, 1322 AA, Almere, Flevoland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 71 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
I had a frustrating experience with Woosquare. The sales process was great, but the service post-purchase has been terrible. Despite a promised two-week delivery, I’m now facing a total delay of over a month. When I asked for updates, I was met with dismissive staff, and I am now trapped by a 30–50% cancellation fee. My sofa won't arrive for my planned visitors, and the company offers no support to fix this. Save yourself the trouble and be very cautious before buying here.
**Update**
Order Number: 10305748

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Heel erg vriendelijk en behulpzaam

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Gezellig personeel, je wordt goed geholpen en ze denken graag met je mee!! Zijn ook leuk met de kinderen, ook zij worden er goed bij betrokken.

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Super vriendelijk geholpen en wordt met je meegedacht. Echt top service!

ALBERTO!!!! Wat een topgozer! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik ben ontzettend goed geholpen. Hier mogen veel anderen een voorbeeld aan nemen. Uitstekende service, vriendelijk, professioneel én een heerlijke cappuccino erbij. 😊
Tot snel!!

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Wij hebben een bank en een bed gekocht bij woonsquare in Almere. Na aanschaf hebben wij een aantal weken later gebeld om te verifieren hoe het zat met de bezorging. Aan de telefoon is ons verteld dat het beter zou zijn om de premium bezorgservice te nemen (het naar boven brengen en in elkaar zetten van de meubels). dit kostte ongeveer 300 euro.
Bij de bezorging is er 1 moment gekeken en gaven zij aan de bank niet naar boven te kunnen brengen omdat dit volgens hen niet paste. (Wij hebben later zelf met enige moeite de bank wel boven gekregen via de buiten trap).
De service was dus niet geleverd maar ze geven hier nul gehoor aan en nul compensatie. Daarnaast hebben wij 3 keer achter onze klacht aan moeten bellen en mailen voordat we een keer reactie kregen.
Vreselijke service. Mocht je trouwens toch besluiten bij deze tent je meubels te kopen, doe dan vooral onderhandelen. Hun marges zijn gigantisch en je kan met gemak 20/30 procent van de vraagprijs weg onderhandelen. Ook echt alles behalve klantvriendelijk..

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
We hebben een paar dagen geleden hier iets gekocht. Vandaag kwamen we terug, maar het personeel was erg onvriendelijk en onprofessioneel. Erg teleurstellend.

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Wederom goed geholpen door Alberto. Eerst voor een bank geweest en nu een stoel gekocht. Kundige vakman.

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Fijn geholpen door meneer Alberto. Hij heeft ons de ruimte gegeven om rond te kijken en zodra wij er aan toe waren nam hij alle tijd om ons uitgebreid te informeren. Wij kwamen via een tip bij Woonsquare uit en kunnen het ook aan anderen aanbevelen.

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Salesman ship was good, we were helped very much by the team. Has a very good experience. Thanks team and Alberto!

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Superfijne service! Alberto dacht heel goed met ons mee. Was heel kundig en luisterde goed! Absolute aanrader dus!!

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Vandaag een bank gekocht.
Wij zijn super goed geholpen door Alberto super blij met zijn uitgebreide uitleg.
Echt een aanrader!

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Al meerdere banken gekocht, altijd goed bevallen. Filiaal Almere.

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Service was top wij werden geholpen door Akin
Was zeer vriendelijk

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Fijne service. De medewerkers nemen de tijd en hebben geduld. We hebben een mooi bankstel uitgekozen voor een mooie prijs. Erg fijn!!

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Læs mere om andre typer anmeldelser.