Videostraat 21, 1322 AA Almere, Flevoland, NL
Virksomheden har svaret
Meerdere woonwinkels gehad, uiteindelijk bij Woonsquare beland. Wat een verademing! Je kan rustig rondkijken en geadviseerd worden wanneer je hierom vraagt. Niet opdringerig of vervelend. Nu nog even... Se mere
Virksomheden har svaret
Heel klant vriendelijk, goede service, ben hier eerder klant geweest. Super aardige mensen en meubels van zeer goede kwaliteit, we kregen een koffie erbij en hebben een goed gesprek gehad. Super fijne... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij wilden ons oriënteren op een nieuwe bank. Woonsquare was de eerste winkel die wij bezochten. We werden zo goed geadviseerd door Ilse dat we meteen de knoop hebben doorgehakt en een mooie bank bes... Se mere
Videostraat 21, 1322 AA, Almere, Flevoland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 51 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
In december een bank besteld wat half maart geleverd zou worden. Je hoort helemaal niets dus neem je zelf weer contact op, blijkt de bank in april geleverd te worden. Reden is onduidelijk. Weer hoor je niets dus neem ik contact op via app, telefonisch en via de mail. Eindelijk komt het bericht dat ze gaan leveren, en er wordt een afspraak gemaakt voor vandaag 21 mei. Bezorgtijd krijg ik vanmorgen tussen 07.00-08.00 te horen maar tot nu toe heb ik geen bericht ontvangen! Je kan deze mensen ook niet bereiken. Slechte service!! Bij mijn vriend ging ook van alles mis bij zijn bestelling. Ik zal niet zo gauw mensen aanraden om bij dit bedrijf iets te kopen (ondanks dat ze mooie meubels hebben).

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Wij zijn top geholpen door Akin. Fijne service.

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Mensen koop hier nooit geen bankstel, was 8 weken levertijd gezegd, dat werden er 20, en het onderstel en het relax systeem van de bank was stuk, en is na inschakelen van mijn rechtsbijstand pas na 13 maanden gemaakt.
Ik ga hier nooit weer heen, al hadden we nog iets als compensatie gehad, nog geen excuses niks.

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Bijna een jaar geleden een bank gekocht bij woonsquare almere. Een bestaande bank die ik wat kleiner wilde (wat mogelijk was) en een kleur van een bank die ik boven zag. Tot 3x toe gevraagd of ik die kleur kon krijgen waarop hij ja ontwoorde. Bij het afrekenen nog maals gevraagd of de kleur die hij noemde, de kleur was van de bank boven, waarop hij ja antwoorde.
8 weken later kreeg ik de bank en vertrouwde ik het niet. Ik had een hersenschudding en de foto (van de bank van boven) verwijderd dus ik kon niet bewijzen dat de kleur niet klopte.
Totdat een kennis een jaar later diezelfde bank daar ging kopen en blijkt dat ze mij de oorspronkelijke kleur van de bank hebben verkocht en niet de kleur waar ik om vroeg (van de bank van boven)
Een beetje vals vind ik dat. Ik heb veel meer betaald voor een kleinere bank en en kleur die ik nooit heb gekregen. Ik koop hier ook echt NOOIT meer.

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Fantastisch geholpen door Alberto goed geslaagd voor een prachtige hoekbank. Alberto was zeer behulpzaam echt een aanrader!

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Super goed geholpen door medewerker Sjaak die goede advies gaf. Mooie bank hebben wij uitgekozen.

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Akin heeft ons vriendelijk begroet en geholpen met het samen stellen van de gewenste bank !

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Akim heeft ons geholpen. Vriendelijke verkoper, was erg geduldig en behulpzaam. Niet opdringerig en heeft ons erg goed begeleid in het aanschafproces

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Wij zijn super goed en snel geholpen, fijne service!!
Fijne sfeer en fijne behandeling door Akin!

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Akin heeft ons super snel, duidelijk en respectvol geholpen, alles is duidelijk uitgelegd en staat open voor vragen!

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Heel vriendelijk personeel. Mooie banken. Heel goed geholpen. Denken mee.

Heel vriendelijk geholpen door Andreas

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Zeer goede behandeling door de heer Akin behulpzaam en duidelijke uitleg.
Zou ze zeker aanraden

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Heel klant vriendelijk, goede service, ben hier eerder klant geweest. Super aardige mensen en meubels van zeer goede kwaliteit, we kregen een koffie erbij en hebben een goed gesprek gehad. Super fijne ervaring.

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Een bank gekocht bij woonsquare. Binnen no time een scheur in m’n bank. Al met al heeft het een half jaar geduurd voordat dit hersteld is. Continu er achteraan, geen updates, geen verontschuldigingen of oplossingsgerichte acties. Bedroevende service. Ongelofelijk dat een bedrijf als dit bestaansrecht heeft.

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Een zitbank met eetkamer stoelen gekocht bij Woonsquare in Almere. Fijn geholpen door Ilse! Dikke 5 sterren.

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Fijn geholpen door Akin… mooie bank uitgekozen…

Besvarelse fra Woonsquare - Almere
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.